Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

İNŞ. EN KISA ZAMANDA HAMİLE KALIRSIN ARKADAŞIM ALLAHIM YOKLUĞUNU ARATMASIN:Saruboceq:

ooo uuzuuuuuuun askerlik doneminden sonra eve donuuuuuuuuusss...kisim hiiiicc dur durak bilmezsiniz....olur hayirlisiyla tey tey tey teyyy

İNŞ. EN KISA ZAMANDA HAMİLE KALIRSIN ARKADAŞIM ALLAHIM YOKLUĞUNU ARATMASIN:Saruboceq:

teşekkür ederim zuhra'cım,hoşgeldin aramıza,henüz çok yeni evlisin,tebrik ederim,hayırlı olsun:içelim:
hamile kalabilmek:CüvCüv: için neler yapmalıyım demişsin,öncelikle sende veya eşinde herhangi bi sorun varmı,bunu bilmelisiniz,bunu içinde doktora gidip ikinizde kontrolden geçmelisiniz,eğer herhangi bi sorununuz yoksa birkaç ay içerisinde hamile kalman yüksek ihtimal,yumurtlama gününü takip ederek buna göre ilişkiye girebilirsin,bu ihtimali daha da arttırır,şimdiden folik asit kullanımına başlamalısın,doktorlar hamile kalmak isteyen kadınlarda en az iki ay önceden folık asit kullanımına başlamayı öneriyorlar,umarım hamilelik için hiçbir engeliniz yoktur ve kısa sürede hamile kalırsın:CüvCüv:
sanırım yakında senden güzel haberler alırız

Teşekkür ederim canm folik asit nedemek onu anlamadım doktora gidip kontrolden geçmemiş şartmıki gitmesek bir iki ay denesek ondan sonra gitsek olmazmı şimdilik herhangi sorunumuz yok adetlerimde şükür düzenli

Ben daha dün üye oldum hayat güzel bebek düşünüyoruz bizde bu ay başlıycaz çalışmalara daha bugün bir ay oldu evleneli ama olsun istiyoruz senin nsl hayat

Teşekkür ederim canm folik asit nedemek onu anlamadım doktora gidip kontrolden geçmemiş şartmıki gitmesek bir iki ay denesek ondan sonra gitsek olmazmı şimdilik herhangi sorunumuz yok adetlerimde şükür düzenli

folik asit bir tür vitamin canım,gebeliğin ilk üç ayında bebeğin gelişimi için çok önemli,eksikliği bebekte ciddi sorunlara yol açabiliyoo,bu yüzden hamilelikte kullanılması gereken bi vitamin,ama artık doktorlar hamilelikten bir kaç ay önceden kullanılmaya başlanmasını öneriyoryerimseniben
zaten doktorlar 1 yıldan önce kısırlık tedavisine başlamıyorlar,yani kendilerine çocuğum olmuyoo diye gelen çiftlere en az 1 yıl denemelerini öneriyorlar ama ben sana genel bir kontrolden geçmeniz açısından ve herhangi bir sorun olup olmadığını erken anlamanız açısından kontrol olun dedim,örneğin eşinin spermlerinde problem varsa hamile kalman güçleşecektir,ama bunu yaptıracağınız bi sperm testiyle kolayca öğrenip,ona göre davranabilirsin,burda spermleri güçlendirmek için bir sürü kür tarifi var,bunları uygulayabilir ve daha kısa sürede sonuç albilirsin
ama bu sizin tercihiniz tabii,daha çok yeni evlisin ve evet bi süre kendiliğinizden deneyip,sonra doktora gidebilirsiniza.s
bu durumda sen düzenli ilişkini yaşayıp hamile kalmayı bekleyeceksin:CüvCüv:inşallah olur:Saruboceq:

Ben daha dün üye oldum hayat güzel bebek düşünüyoruz bizde bu ay başlıycaz çalışmalara daha bugün bir ay oldu evleneli ama olsun istiyoruz senin nsl hayat

çok yeni evliligin daha rabbim gönlünr göre versin inşaallah bende 84 lüyüm 1yıl 36 haftalık evliligim bizde istiyoz bakalım hayırlısı rabbimden

kızlar merhaba aranıza yeni katıldım ama mesajlaşmalarınzı takip ediyordum, şu an işyerindeyim gözlerim davul gibi şiş herkesten kendimi saklmaya çalışıyorum dün kan testi yaptırdım 0.100 çıktı cumartesi idrar yapmıtım onda 2. ci çizgi hafif pembeydi ne umutlanmıştık 1,5 yıllık evliyim 1 yıldan fazladırda bebek için uğraşıyoruz. her ay sonu hayal kırıklığı, 2 ay önce evlenen arkadaşım 7 haftalık hamileymiş dün öğrendim akşam test sonucunu alıp eve gidince "ben uzun zamandır deniyorum ama neden olmuyo" diye ağlaya ağlaya harap ettim kendimi eşimde perişan oldu halime hala aklıma geldikçe ağlayasım geliyor... geçen ay doktor adetin 2.günü gel dedi ama hala olmadım hamile değilim bu ayın 6 sında olmam gerekliydi ne yapsam acaba kızlar??

meraba ukla,hoşgeldin,öncelikle üzülme lütfen,stres sıkıntı çok etkiliyo biliyosun,sorununuz ne,neden hamile kalamıyosun ve adet düzensizliğin daha önce de oluyomuydu,eğer ilk kez olduysa doktora gidebilirsin,adet söktürücü bi ilaç verebilir çünkü bayaa geçmiş adetinin zamanı

ukla holgeldn cnm üzülme ağlama ya inş. en kısa zamanda anne olcaksın böyle ümitsizliğe kağılırsan olmazki kendine güvenin olcak ilk önce adetinde baya geçmş doktora bir git istersen sor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…