- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #16.501
canım,benim eşim burda değil şu anda,askerdesenağlamapazar günü dönüyor hayırlısıyla:teyteyyüzden ocak ayı boş geçti malesef,yeni adet tarihim 25 ocak,onu bekliyorum,eğer ondan sonra hamile kalabilirsem,şubat 18 olan sonraki adet tarihimde kırmızıları görmiycem inşallah,yani şubat ayı içerisinde olası bi hamilelik bekliyorum inşallah,allah hepimize en yakın zamanda yaşatsın bu:CüvCüv:duyguyu
İNŞ. EN KISA ZAMANDA HAMİLE KALIRSIN ARKADAŞIM ALLAHIM YOKLUĞUNU ARATMASIN:Saruboceq:
ooo uuzuuuuuuun askerlik doneminden sonra eve donuuuuuuuuusss...kisim hiiiicc dur durak bilmezsiniz....olur hayirlisiyla tey tey tey teyyy
günaydın arkadaşlar varmı yeni hamile haberi
Yegane gndyn merhaba
Teşekkür ederim canm folik asit nedemek onu anlamadım doktora gidip kontrolden geçmemiş şartmıki gitmesek bir iki ay denesek ondan sonra gitsek olmazmı şimdilik herhangi sorunumuz yok adetlerimde şükür düzenli
bu arada adım esrasositosositoGerçek isimleriniz ne acaba
Ben daha dün üye oldum hayat güzel bebek düşünüyoruz bizde bu ay başlıycaz çalışmalara daha bugün bir ay oldu evleneli ama olsun istiyoruz senin nsl hayat
1 yıl 39 haftaymış ya ehe adım da esma bu arada pumpkıns sen nasılsın
meraba ukla,hoşgeldin,öncelikle üzülme lütfen,stres sıkıntı çok etkiliyo biliyosun,sorununuz ne,neden hamile kalamıyosun ve adet düzensizliğin daha önce de oluyomuydu,eğer ilk kez olduysa doktora gidebilirsin,adet söktürücü bi ilaç verebilir çünkü bayaa geçmiş adetinin zamanıkızlar merhaba aranıza yeni katıldım ama mesajlaşmalarınzı takip ediyordum, şu an işyerindeyim gözlerim davul gibi şiş herkesten kendimi saklmaya çalışıyorum dün kan testi yaptırdım 0.100 çıktıcumartesi idrar yapmıtım onda 2. ci çizgi hafif pembeydi ne umutlanmıştık 1,5 yıllık evliyim 1 yıldan fazladırda bebek için uğraşıyoruz. her ay sonu hayal kırıklığı, 2 ay önce evlenen arkadaşım 7 haftalık hamileymiş dün öğrendim akşam test sonucunu alıp eve gidince "ben uzun zamandır deniyorum ama neden olmuyo" diye ağlaya ağlaya harap ettim kendimi eşimde perişan oldu halime hala aklıma geldikçe ağlayasım geliyor... geçen ay doktor adetin 2.günü gel dedi ama hala olmadım hamile değilim bu ayın 6 sında olmam gerekliydi ne yapsam acaba kızlar??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?