Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

bircan merhaba nasıslın canım pc bana dusebıldı sonunda akşamdn berı eşimdeydı o kalktı ben oturdum :)

ee test yapmadınmı canım sen gecıkme oluyormuydu oncedend e böle?

mesaj alınmıştır canım :)
ayy zeytın toplamak çok zor yaaa
2 3 gun topladık bizde buyıl ilk kez topladım et kırıldı heryerımdne aman man kalsın :) ama zeytın yagını yemesı çok kolay

eşinin izni mı var bumevsımde kışın nurunda aydında soğuk olur şimdi

evet canım eşim izne çıkıyor..valla bende hayatımda 1 kere topladım oda gezmek amaçlı arkadaşlara yardıma gittik. ....eee dediğin gibi zeytini ve yağını yemesi kolay....valla malesef bu zamanda oluyor Aydın'da zeytin....

ben aslen trabzonluyum bizim orda çay olur.....benim herifide çay kesmeye götürcem...öyle anlaştık... kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

sudenaz canım ende trabzonluym resimlerine bakınca egeli falan sandım güzel olur kızlarımız ama demi

olabilir tabiki canım...yada belkide geç yumurtlamadır..sen her ihtimale karşı boş geçmeyin..değerlendirin günlerinizi

çok teşekkür ederim Sudenaz, kesinlikle düzenli çalışıyorum bu ay :smiley-cool: belirti göremeyince yumurtlamadımmı acaba dedim, tabii dediğin gibi geç de olabilir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…