Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

CANIM bi git bakalım doktora ne diyecek.

işitme engelliler öğretmenliğinden mezunum 2004
mavi hastane de doktor ööle mi orda çok güzel ilgileniyolar

kızlar ŞOK ŞOK ŞOK
malesef okadar belirtiye gecikmeye bulantıya kasılmaya karşı çift çizgiyi göremedim ama haladaha adet olmadım bilmiyorum artık bundan sonra hayırlısı allah ne zaman ol derse ozaman olcak beklemekten başka çare yok 6 ay bekledik biraz daha bekleriz demi

:1hug:Sudenazım canım çokk geçmiş olsunn.Rabbim tez zamanda yüzünü güldürsün ınsallahhh

canım idrar testi mi yaptın eğer öölese ona fazla güvenme en iiisi kan testi..a.s.

hadi ya olsun canım sen kafana takma 5 gün sonra filan hala gelmesse kan testine git bakalım bende gidicem haftaya perşembe...o zmana kadar gelmezlerse tabii...kaydirigubbakcemile

YENİ YEPYENİ LİSTEMİZZZZZZZZZZZZZZ (17.01.2009)

***************************** OCAKKKKKKKKKKKKKKKK **************************

nesheli::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 ocak // nazlı Leyla bebek anneni daha fazla bekletme olurmu?
selinn__1687:::::::::::::::::::::::::::::::17 ocak
neslihan53::::::::::::::::::::::::::::::::::17 ocak
ebrubu ( ebru )::::::::::::::::::::::::::::18 ocak ( 14. ay )
şeker pembe:::::::::::::::::::::::::::::::18 ocak // rabbım dilerse zorluk yoktur.zmanı vardır sadece
ces_nar::::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ocak (15. ay )
Cicekheydi::::::::::::::::::::::::::::::::::: 18 ocak
BTRKCL:::::::::::::::::::::::::::::::::::::19 ocak ( 60. AY ) //OGLUŞANA KARDEŞ İSTİYORUZ
bijoux:::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::20 ocak ( 6 . ay)
bynkutluay::::::::::::::::::::::::::::::::::20 ocak
daisy84::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 ocak (1. ay )
vuslat2008::::::::::::::::::::::::::::::::::23 ocak
Sweetbaby:::::::::::::::::::::::::::::::::23 ocak ( 7. ay )
Ecrin Ceylin::::::::::::::::::::::::::::::::24 ocak ( 11. ay)
Enise35:::::::::::::::::::::::::::::::::::::24 ocak
fd7:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::25 ocak (1. ay ) // 1 de 1 tutturursun inşallah
Peloosh::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 25 ocak (3 ay )
benssenb::::::::::::::::::::::::: :::::::::26 ocak
seda0881:::::::::::::::::::::::::::::::::::26 ocak
rengin61::::::::::::::::::::::::::::::::::::26 ocak
dalyan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::27 ocak (3. ay )
Yegane:::::::::::::::::::::::::::::::::::: 27 ocak // gel artık cennet kokulum bekletme anneni
Serpil2003:::::::::::::::::::::::::::::: 27 ocak (18 .ay)
hcgl_emilya:::::::::::::::::::::::::: ::.:28 ocak
dila06::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 29 ocak (4 . ay)
nergiz55::::::::::::::::::::::::::::::::::::29 ocak
almina16:::::::::::::::::::::::::::::::::: 29 ocak
edika:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::29 ocak
nevrosky::::::::::::::::::::::::::::::::::: 30 ocak
ayzan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::30 ocak (26. ay )

*****************************ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTT TTTT ******************************

elutu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1 şubat
bumuyani (kadriye24)::::::::::::::::3 şubat ( 21. ay ) // cEEeee yap da gel artık anneye
hayat70:::::::::::::::::::::::::::::::::::3 şubat // ikizleri için dua ediyoruz.
buket:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 3 şubat
serenalar:::::::::::::::::::::::::::::::: 3 şubat // MELEGIN SABIRSIZLANIYOR SNA GELMK İÇİN
sudenaz222:::::::::::::::::::::::::::::4 şubat (16. ay) // TOPİKIMIZİN UGURU
leylim::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 4 şubat( 13 . AY ) // ANNESİ BBEGIN GELECEK
krispi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 5 şubat // kızını kardeşsiz bırakma
qusel:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 şubat (41. ay) // SABRIN SONU BEBEKTIR
ahvil::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 şubat
kedi79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::7 şubat (6. ay) //GEL KUZUCUM GEEEEL GEEELL
raebzeh (ebru ):::::::::::::::::::::::::7 şubat //UMUTLARIM TÜKENMEDEN GEEELL ARTIK BEBEĞİM
Sebnemgun:::::::::::::::::::::::::::::8 şubat (14.ay)
Luvidan:::::::::::::::::::::::::::::::::::11 şubat
pınar77:::::::::::::::::::::::::::::::::::16 şubat
pupkıns ( esra ):::::::::::::::::::::::18 şubat// naz duru annesını bekletmıycek pati pati gelecek

dilşahım:::::::::::::::::::::::::::::::::::MART*** **

*****BEKLEMEDE OLAN ARKADAŞLAR GUZEL HABERLERİNİZİ VERİN EMİ******

serdi::::::::::::::::::::::::::::::::: :: :::1 ocak // UZUN ZAMNDAN SONRA İNŞ MELEGI ONUNLADIR
dtilknur06::::::::::::::..:::::::::::::::::1 ocak
gamze su:::::::::::::::::::::::: :::::::::3 ocak
Ccreerkezim::::::::::::::::::::::::::::::5 ocak
Gorkemli:::::::::::::::::::::::::::::::::::5 ocak
ukla::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 ocak
can_iso:::::::::::::::::::::::::::::::::::: 8 ocak
umutsuz09:::::::::::::::::::::::::::::::: 9 ocak (7. ay) // NOLUR ÜMÜDİNİ KAYBETME
gxcgxcgx::::::::::::::::::::::::::::::::::9 ocak
özge__844::::::::::::::::::::::::::::::::10 ocak (2. ay)
Nesrinsavas:::::::::::::::::::::::::::::::::11 ocak
Arzus::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 ocak
Mavi rüya:::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 ocak (17 .ay ) //SABIR SABIR
Melek_law::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 ocak
Neyzen_x:::::::::::::::::::::::::::::::::::::13 ocak
Bircan (bircan ):::::::::::::::::::::::::::::14 ocak // ey rabbim!ona salihlerden olacak bir çocuk bağışla
kestane::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 ocak ( 6. ay )
fragola:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ocak
wintersun (irem ):::::::::::::::::::::::::::15 ocak ( 3. ay ) // daha erken ama inş. meleğin sürpriz yapar.
ayzun::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ocak ( 4. ay )
umutsuzum::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ocak
mehtap gül::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ocak (11. ay ) // kardeş istiyoruz
z.nihal::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ocak
yetmezmi:::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ocak

**************************OCAK AYININ GÜZEL HAMİŞLERİİİİİİİİİ *********************************

1** bengi:::::::::::::::::::::::::::::::::: HAMİŞİMİZ //EVINIZ BEBEK KOKSUN İNŞ
2** ((eslem))::::::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ ( 25.AY ) //AZMIN ZAFERİ SAĞLIKLA KUCAGINIZA ALMAKTA NASİP OLSUN.

ARAMIZA YENİ KATILAN ARKADAŞLAR...BİZLERE OLMANIZ GEREKEN ADET TARİHİNİZİ VE KAÇ AYDIR DENEDİĞİNİZİ YAZARSANIZ SİZLERİDE LİSTEMİZE EKLEYEBİLİRİZ yerimseniben

hadi ya olsun canım sen kafana takma 5 gün sonra filan hala gelmesse kan testine git bakalım bende gidicem haftaya perşembe...o zmana kadar gelmezlerse tabii...kaydirigubbakcemile

valla bilbelki bi igtimal gelmez gelirsede neyapalım canımız sağolsun bilmiyorum canım insan okadar belirtiden sonra çıkmayınca üzülüyo işte ama benimkide gelcek gibi durmuyo şimdilik

baharcım kaç dakika bekledin testi hafif de olsa belirmedi mi...

valla çıkmadı canım 5 10 dakika bekledim ve testi daha atmadım ama yok ilk çizgi çıktı 2.hala yok ama bi akadaş yazmıştı biyerde okudum test yapmış çıkmamış biraz bekleyince çöpe atmış 1 hafta sonra çöpü atarken bide bakmış 2 çizgi belki bizimde öyle olur :1rolleyes:

20 dakikadan sonra geçerliliği yok diolar ama...
aman nese yaaa geleceklerse gelecekler zaten bu saattten sonra elimizden bişi gelmez ki gaydırıgubbakcemile3

20 dakikadan sonra geçerliliği yok diolar ama...
aman nese yaaa geleceklerse gelecekler zaten bu saattten sonra elimizden bişi gelmez ki gaydırıgubbakcemile3
evet bende duydum geçerli olmuyomuş aman canı isterse gelsinler bidaha heveslenmicem kendi kendime söz verdim sabah kocamdan özür diledim kusura bakma senide boşunu heveslendirdim dedim kıyamam oda bişey diyemedi öptü beni işine gitti ama üzüldü belli etmemeye çalıştı ama ben gözünden anladım:a015:

kızlar ben çıkıyorum kayınvalideme gitcem anca gece döneriz kib.inşallah gelince bi bebek heberi alırım üzülmek yok yola devem bizde mesaileri arttırırız belki ozaman tuttururuz

ben artık sölemiom kocişe ya...
benm üzüldüğümü görünce kızıyo bana nie hemen ümitleniyosun kendini dinleme filan dioo..
offfsenağlama

benim 14 ocaktııı...

yok mavi hastane değil. burda savaş cad. de şehitlik mezarlığı var. onun hemen arkasında anadolu hastanesi var. özel hastane. ama ssk lılara bakıyor. orası.

öğretmen evinin arka taraflarına denk gelio galiba bahsettiğin yerler değil mi??*
ya işlllah çabalarımız boşuna gitmez ne aşamalardan geçilio..:sm_confused:

ben artık sölemiom kocişe ya...
benm üzüldüğümü görünce kızıyo bana nie hemen ümitleniyosun kendini dinleme filan dioo..
offfsenağlama

doğru söylüyolar kendi kendimize eziyet ediyoz tam hamilliğe kaptırıyoz kendimizi ama malesef sonuç hüsran ama eğer adet olursam kendime söz verdim herşeyi oluruna bırakcam ne olursa artık biz kendimiz yaratamıcamıza göre yaradanı beklicez inş.güzel allahım en kısa zamanda bizi sevindirir:sm_cool:

bende pazar günü yani yarın yapcam kızlar. kan testi yaptırcam. ama bugün sol kasığım ağıyorr. yumurtam da solda oluşmuştu. Heveslenmek istemiyorum ama çok heyecanlıyım.

bişey itiraf etcem kızlar. Adını vermek istemiyorum ama bu sayfada başka topice bir haftadır yazıyorum. beni içlerine hiç almadılar. listelerine keleyin dedim hiç eklemdiler. bende bu sabahtan itibaren karar aldım o topiğe girmicem. burayı buldum..

inşallah baharcım sen güle güle git bende bugün çarşıya çıkıcam ailelere hediyelik bişiler alıcam 5 aydır görmüyoruz kimseyi...
haftaiçi evde olmadığımdan yarın misafir haber verdi akşam da onlara bişiler hazırlıcam artık gece gelirim bende...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…