• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

uklacıgım ben işletme 2.sınıfta ünıversıteyı bıraktım şimdi açık öğretım den dvm edıyorum yasadıgım yer öyle bıyerkı ınsanın oturdugu yerde morelı bozuluyo etrafımız fabrıka dolu ben karakolun dıbındekı lojmandayım yanı ben harıc bıde karakolun dısnda lojmanda komsum var sadece ıkı bayanız hiçbi sosyal aktıvıtemız yok merkeze yarım saat uzak ses yok sadece ızın günlerınde merkeze gıdebılıyoruz yanı anlıcagın ınsan oturdugu yerde strese gırıyo:)umarım senın için güzel gelısmeler olur bu ay hamiş lıstesıne terfı edrız hepımız inş sen ıcını rahat tut benım içimden bıs ses bu ay hersey yolunda gıdıcekmıs gıbı gelıyo:)

Amin canım ya.. bende dua ediyorum hepimiz için
Tayin felanmı çıktı,eşin asker sanırım , aileden uzak zor olur ama en azından eşin ile berabersindir. bak bizlerde varız kader arkadaşı olarak :)hihoyyyt

bır yıldır urfadayız uklacıgım tayın cıktı ama doğuya:(umarım güzel bıyer cıkar mayısta bellı olcak yer hazırandada tasınıcaz eşim jandarma.evet aileden uzagım akraba yok burda malesef:(evet sızler varsınız sağolun cnm

bır yıldır urfadayız uklacıgım tayın cıktı ama doğuya:(umarım güzel bıyer cıkar mayısta bellı olcak yer hazırandada tasınıcaz eşim jandarma.evet aileden uzagım akraba yok burda malesef:(evet sızler varsınız sağolun cnm

İnşallah İstediğiniz bir yere gidersiniz. Doğunun zor olduğunu biliyorum. Abim Doktor hem askerliği hemde mecburi hizmetini doğuda yaptı üstelik karısı ve kızından uzak 3 yıl..
neyseki şimdi geride kaldı 1 yıldır yanyanalar.
kaydirigubbakcemile4Allah herşeyi gönlüne göre versin canım..

ukla ve kardeln,bende iyiyim canlarım,aslında biraz hastayım iki gündür,güya dikkat ettim, bu dönem hasta olmıyım,üşütmiyim dedim,adetim yeni bitti çünkü,bu ay ümitleniyodum hamile kalırım diye ama şimdide bu hastalık çıktı başıma,neyse hayırlısı olsun
sanada geçmiş olsun uklacım,dikkat et kendine,
kardeln canım doğuda görev yapıyomuş eşin,doğuda çok güzel yerler var ama orda yaşamak zor,bende öğretmenim ama sırf eşimi bırakıp doğuya gidemediğim için mesleğimi yapamıyorum,üniversitede memurluk yapıyorum.

Back
X