- 12 Ocak 2009
- 8.850
- 9
- 358
- Konu Sahibi SUDENAZ222
- #17.681
günaydın kızlaaarrrr:))
nasılsınız bugün?
valla ben 1 haftadır gripim 38 ateşle iş yerine geldim full hafta ama yine de iyi sayılırm
sen nasılsın pumpkins.:teytey:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlaaarrrr:))
nasılsınız bugün?
uklacıgım ben işletme 2.sınıfta ünıversıteyı bıraktım şimdi açık öğretım den dvm edıyorum yasadıgım yer öyle bıyerkı ınsanın oturdugu yerde morelı bozuluyo etrafımız fabrıka dolu ben karakolun dıbındekı lojmandayım yanı ben harıc bıde karakolun dısnda lojmanda komsum var sadece ıkı bayanız hiçbi sosyal aktıvıtemız yok merkeze yarım saat uzak ses yok sadece ızın günlerınde merkeze gıdebılıyoruz yanı anlıcagın ınsan oturdugu yerde strese gırıyo:)umarım senın için güzel gelısmeler olur bu ay hamiş lıstesıne terfı edrız hepımız inş sen ıcını rahat tut benım içimden bıs ses bu ay hersey yolunda gıdıcekmıs gıbı gelıyo:)
günaydın kızlar benide alırmısınız aranıza :uhm:
Burası herkese açık cnm, hoşgeldinn..kaydirigubbakcemile5
dalayn kac gun gectı cnm
bugün itibariyle 3 gün :roflol: ama ben dayanamıcam bugun kan tahlili yaptırcam![]()
hoşgeldin yarenaz umarım ugurlu gelir burası sana:)a.s.:Saruboceq:
hoşbuldum canım inş.dün kan testi yaptırdım bugün belli olucak bakalım 2 gün var adetime ama sabredemedim![]()
bır yıldır urfadayız uklacıgım tayın cıktı ama doğuyaumarım güzel bıyer cıkar mayısta bellı olcak yer hazırandada tasınıcaz eşim jandarma.evet aileden uzagım akraba yok burda malesef
evet sızler varsınız sağolun cnm
hoşbuldum canım inş.dün kan testi yaptırdım bugün belli olucak bakalım 2 gün var adetime ama sabredemedim![]()
hadi bakalı güzel haberlerini bekliyoruz cnm allah gönlüne göre versin:Saruboceq:
Zate varsa çıkar büyük ihtimal İnşallah hamişsindir...:CüvCüv::Saruboceq: