• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

bir yıl boyunca neyle korundunuz canım.eger hap kullandıysan ister istemez hormonları etkiliyor.belki ondan olusmustur o sinir bozucu kist.ama dediğim gibi daha cok erken.ben hapla korunup tam bir yıl bekleyen insanları biliyorum.sonunda hepsi bebişlerine kavustu.bizde kavusucaz biliyorom.şimdilik beklemedeyiz:delphin:

kızlar aslında bunların hepsi masal gibi geliyor, şirkette bir arkadaşım var çikolata kisti var dr evlen hemen çocuk yap dedi kist içinde taa bekarken 1,5 yıl d.kontrol hapı kullandı 2008 ekimde evlendi şimdi 2 aylık hamile ben duyunca onun adına çok sevindim ama ben evleneli 1,5 yılı geçti, neden benim olmuyor diye çok ağladım düşününce aslında Allah ne zaman isterse ozaman oluyor hasta yada sağlıklı olmanın bi anlamı yok bazen çünkü dediğim gibi tüp bebekle bile yapamayanlar sonradan nasıl normal yoldan hamile kalıyorsa bu yüce Allahın hikmetinden bence, dua edelim birbirimiz için çünkü Rabbim en çok başkası için ettiğin duaları daha çok kabul edermiş.:CüvCüv::Saruboceq:

kızlar şu an işyerindeyim mesai bitti evde internet var ama ben iki gündür grip olduğum için eve gidip direk yatıyorum internete giripte burada olursanız görüşürüz yoksa yarın tekrar haberleşiriz :)

kızlar şu an işyerindeyim mesai bitti evde internet var ama ben iki gündür grip olduğum için eve gidip direk yatıyorum internete giripte burada olursanız görüşürüz yoksa yarın tekrar haberleşiriz :)

gecmiş olsun canım sana ii dinlenmeler.önemli olan senin saglıgın biz yarında burdayız.yarın görüsürüz.ii aksamlar

z. nihalcıgım ben hiç doğum kontrol hapı kullanmadım yanı doğal yolla korunduk geç cvp verıyorum bı mutfaga bı bura kosturuyorum kusurabakma cnm

z. nihalcıgım ben hiç doğum kontrol hapı kullanmadım yanı doğal yolla korunduk geç cvp verıyorum bı mutfaga bı bura kosturuyorum kusurabakma cnm

sacmalama lütfen neyin kusuru?gecte olsa cevap veriyosun ya.. onu vermeyenlerde var bende gideyim artık mutfaga malum yemek yapmak lasım.sana kolay gelsin canım.sonra görüsürüz a.s.

kızlar nasılsınız bu aralar cok sıkılmaya basladım yıne kafama takıyorum sanırım of off

iyiyim uklacıgım sen nasılsın yrn adet olcam daha hç belirtı yok hiç sasmaz günüm bakalım uykum kactı oyüzden:)

canım tahmin edebiliyorum heyecanını, bende her adet döneminden önce çok heyecanlanırım, bebek düşünmeye başladığımızdan beri daha adet olmadan gider test yapardım çıkmayınca anlardım, artık adet 1 hafta geçmeden test yapmıyorum. İnşallah
senin şu kist erirde hayırlı bir haber verirsin bize.
Sen ne kadardır regl olmadın?:kahve:

cnm ben hep 30 günde bır oluyorum hiç şaşmadı bugüne kadr cuma olmazsam kesın cumartesı gelır dıye düşünüyorum ben hamile olmadıgıma emınım olsam belırtısı olurdu geçen cuma basagrısı ıcın doktora gittigimde kan testı yaptırmıstık ama cıkmadı yalnızca e2 yüksek cıktıgı için doktor yumurta yenı catlamıs geç döllenme olabılır demıstı oda bı mucize bana vurmaz yani:)adetım gecıkırse kıstten gecıkır belkı bakalım kısmet

cnm ben hep 30 günde bır oluyorum hiç şaşmadı bugüne kadr cuma olmazsam kesın cumartesı gelır dıye düşünüyorum ben hamile olmadıgıma emınım olsam belırtısı olurdu geçen cuma basagrısı ıcın doktora gittigimde kan testı yaptırmıstık ama cıkmadı yalnızca e2 yüksek cıktıgı için doktor yumurta yenı catlamıs geç döllenme olabılır demıstı oda bı mucize bana vurmaz yani:)adetım gecıkırse kıstten gecıkır belkı bakalım kısmet

İnşallah mucize olsun diyorum arkadaşım. benim adetlerim belli olmuyor 31-35 gün de bir oluyorum hep bir kaç gün sarkıyor, bakalım perşembe günü gidicemya druma yumurtanın durumuna göre zaman söyleyecek bize galiba.
sen çaışmıyorsun anladığım kadarıyla değilmi?

uklacıgım ben işletme 2.sınıfta ünıversıteyı bıraktım şimdi açık öğretım den dvm edıyorum yasadıgım yer öyle bıyerkı ınsanın oturdugu yerde morelı bozuluyo etrafımız fabrıka dolu ben karakolun dıbındekı lojmandayım yanı ben harıc bıde karakolun dısnda lojmanda komsum var sadece ıkı bayanız hiçbi sosyal aktıvıtemız yok merkeze yarım saat uzak ses yok sadece ızın günlerınde merkeze gıdebılıyoruz yanı anlıcagın ınsan oturdugu yerde strese gırıyo:)umarım senın için güzel gelısmeler olur bu ay hamiş lıstesıne terfı edrız hepımız inş sen ıcını rahat tut benım içimden bıs ses bu ay hersey yolunda gıdıcekmıs gıbı gelıyo:)

Back
X