- 12 Ocak 2009
- 8.850
- 9
- 358
- Konu Sahibi SUDENAZ222
- #17.961
sesin çıkmayınca iyi bişey olduğunu düşünmüştüm valla. Neyse inşallah bir dahaki aya bebişin olur canım...benım kırmızıalr geldı gördum yine kırmızı kartı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sesin çıkmayınca iyi bişey olduğunu düşünmüştüm valla. Neyse inşallah bir dahaki aya bebişin olur canım...benım kırmızıalr geldı gördum yine kırmızı kartı![]()
kullan canım, ii olur ben 4 aydır kullanıyorum, gıdalardan alamadığını ilaçla alıyorsun, bebek gelişimi içinde çok faydalı.test sonuçlarınada çok sevindim. İnşallah bu ay bebişin olur..:Saruboceq::CüvCüv:
kızlar test yaptım ılk yaptım hıc bısey cıkmadı tam 15 dk sonra gıttım baktım cok ama cok sılık bı cızgı vardı yok denılecek kadar silik
guselcım sabh idrarınla yapsana yarın da hadı bakalım dualrım sneınle
ay guselcim çok sevindim inş.hayırlı haberlerini alırız en iyisi sabah ilk idrarınla yap daha net çıkar :CüvCüv:
ay kestanecım kafayı yıcem bence yok ama nıye o kadar sılık cıktı ya hıc yok gıbı bısey
ya canını sıkma rahat ol olmasa çıkmaz heralde ben geçen ay okadar belirti yaşadığım halde kesin vardır dedim ama malesef yok belki geç yumurtlamışsındır oyüzden siliktir canını sıkma inş.hayırlısıyla bebişine kavuşursun allahım sağlıklı bebişler nasip etsin:CüvCüv:
kızlar günaydın herkeze selamlar bende haziran ve temmuz ayında çift çizgiyi görmek isteyenler diye başladım.... Rabbim şükürler olsun ocak ayında tattırdı bu duyguyu şimdi 9 haftalık hamişim düşük tehlikem var ama genede mutlıyum acele etmeyin kızlar. herşeyin hayırlısı Rabbim sizlerede nasib eylesin amin. hepinize sağlıklı hamilelikler ve sağlıklı hayırlı evlatlar nasib etsin amin....
benım kırmızıalr geldı gördum yine kırmızı kartı![]()
günaydın kızlarrr ,
nasılsınız??
bu gün dr a gidiyorum, çok heyecanlıyım sanki ne olacaksa :)))) yumuşim oluştumu acaba :))))
kızlar günaydın herkeze selamlar bende haziran ve temmuz ayında çift çizgiyi görmek isteyenler diye başladım.... Rabbim şükürler olsun ocak ayında tattırdı bu duyguyu şimdi 9 haftalık hamişim düşük tehlikem var ama genede mutlıyum acele etmeyin kızlar. herşeyin hayırlısı Rabbim sizlerede nasib eylesin amin. hepinize sağlıklı hamilelikler ve sağlıklı hayırlı evlatlar nasib etsin amin....
günaydın kızlarrr ,
nasılsınız??
bu gün dr a gidiyorum, çok heyecanlıyım sanki ne olacaksa :)))) yumuşim oluştumu acaba :))))