• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

kızlar ben pazar günü belimi cektirecem benim yengemde ikinci ogluna hamile kalmadan önce belini cektirmiş sonrada hamile kalmış bende cektirecem pazarteside doktora gidecem hayırlısı neyse o olsun bu bel cektirme işini sizinle paylaştım belki bi yararı olur bunu bikaç yerde okudum kk dede okudum kimi bir ay sonra kimide üç ay sonra kalmış hamile ben denicem belki faydası olur

kızlar ben pazar günü belimi cektirecem benim yengemde ikinci ogluna hamile kalmadan önce belini cektirmiş sonrada hamile kalmış bende cektirecem pazarteside doktora gidecem hayırlısı neyse o olsun bu bel cektirme işini sizinle paylaştım belki bi yararı olur bunu bikaç yerde okudum kk dede okudum kimi bir ay sonra kimide üç ay sonra kalmış hamile ben denicem belki faydası olur

belinde sorun mu var canım,yani ağrı falan,çünkü bel çektirme işlemi beli kayanlara,çok ağrısı olanlara yapılır benim bildiğim,yani yengenin belki öyle bi sorunu vardı,yani ondan hamile kalamıyodu belkide,eğer sende böyle bi sorun yoksa yaptırman doğru olurmu bilmem,zararı olmasın sakın,iyi düşün öyle karar ver canım

belinde sorun mu var canım,yani ağrı falan,çünkü bel çektirme işlemi beli kayanlara,çok ağrısı olanlara yapılır benim bildiğim,yani yengenin belki öyle bi sorunu vardı,yani ondan hamile kalamıyodu belkide,eğer sende böyle bi sorun yoksa yaptırman doğru olurmu bilmem,zararı olmasın sakın,iyi düşün öyle karar ver canım

belim agrıyo ama bişe olmaz galiba

uklacım mrb ben de bu ay ilk kez yumurta takibi yaptırdım ve 3.günü başladık 11. günü yani dün gittiğimde sağ tarfta 3-4 folikül var dedi ama gelişmiş büyük bir yumurtam yoktu. şuan şöyle 18 mm büyük bi yumurtan olmalıydı dedi. rahmim kalınlaşmış kendini gebeliğe hazırlamış ama yumurtam yok. ilaç sdesteğine ihtiyacın olcak dedi bidahaki ay 3.günü yine gidicez ve klomene başlıcaz.sence yumurtam oluşur mu ozaman, sen de mi böyle bir problem yaşadın? bana bilgi ver lütfen çünkü çoookk moralim bozukk.belki kendiliğinden bıraksak belki bidahaki ay belki 3 ay sonra oluşur ama işimizi şansa bırakmıcaz dedi.eşimde bir problem yok ama benim umurtam oluşmamış üffffffff ya. tüm testlerim normal 27-28 günde bir düzenli adet görüyorum ve mayısata bir kimyasal gebelik yaşadım ve düşük oldu. böyle bir sorunum olacağı hiç aklıma gelmezdi. bu ilaç işe yarar değil mi?

canım benimde yumurtam gelişmediği için kist oluyordu, yani yumurtam çatlamadığı için kistleşiyordu, bu ay yeni ilaca başladığım için şu an kaç milimler bilemiyorum bu akşam dr a gideceğim bakacak,
bence ilaçla oluşur gibi geliyor, çünkü drumun bana verdiği ilaç yumurtamın oluşması iiçindi, bu akşam belli olacak işte, bence eğer drun ilaç veriyorsa kullan,sanırım sende yumurta oluşmuş ancak yeteri büyüklüğe gelememiş bu önemli, sıkma canını bitanem, bu ay olmazsa öteki ay olur. Bu arada ben birde incir kürüne başladım faydalı oluyormuş. 8-10 inciri kaynatıp her sabah ve akşam içiyorum eşimede keçiboynuzu kürü uyguluyoruz çünkü bazen spermler yumurtayı delemeği içinde döllenme oluşmuyormuş, bu keçiboynuzu biraz da ondan faydalı sende biliyorsundur...
dediğim gibi ilaç için mutlaka dr u dinlemelisin sonuçta destekleyici, ayrıca folik asit kullan bence ayrıca. ve lütfen canını sıkma en kısa sürede inşallah bebişlerimize kavuşucaz..:CüvCüv::Saruboceq:kaydirigubbakcemile5

kızalr bugun test yaptım malesef negatıftı
canım yazılarını okumuştum heyecanını anlıyorum bende ocak başında senin gibi bir heyecan yaşadım üstelik benim 2. pembe çizgim anında oluşmuştu, dr 4 gün sonra kan testi yaptırdım ama bir şey çıkmamıştı. bazen bu gebelik testelerine itimat etmemek gerekiyor, sonucu büyük hayal kırıklığı olabiliyor.
sıkma canını, bu ay olmazsa bir sonraki ay, denemeye devammmkaydirigubbakcemile5

slm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr

1 hafta aradan sonra anca girebildim..anlatacak çok şeyim var ama malesef uzun kalamayacağım.

istanbul dayım şuan.bahçelievler medical park ta tüp bebek tedavisine başladım...bugün 2. günüm..göbekten iğneyle başladık...sizlerden dualarınızı eksik etmemenizi istiyorum...dualarınıza çok ihtiyacım var...hem çok heyecanlı hemde çok tedirginim...korkuyorum olumsuz bir sonuçla karşılaşmaktan..

adet tarihimi 27 şubat olarak değiştirin...en az 1 ay istanbuldayım..ara ara girebilirim..durumlardan haberdar ederim hepinizi...

a.s. a.s. a.s.

canım yazılarını okumuştum heyecanını anlıyorum bende ocak başında senin gibi bir heyecan yaşadım üstelik benim 2. pembe çizgim anında oluşmuştu, dr 4 gün sonra kan testi yaptırdım ama bir şey çıkmamıştı. bazen bu gebelik testelerine itimat etmemek gerekiyor, sonucu büyük hayal kırıklığı olabiliyor.
sıkma canını, bu ay olmazsa bir sonraki ay, denemeye devammmkaydirigubbakcemile5

aslında pek heveslenmedım esıme bıle soylemedım ama sabah kahvaltıyı hazırlarken cok agladım ınsallah vardır bebek bıle dıyemıyorum ona bıle umıdım kalmadı

1 hafta aradan sonra anca girebildim..anlatacak çok şeyim var ama malesef uzun kalamayacağım.

istanbul dayım şuan.bahçelievler medical park ta tüp bebek tedavisine başladım...bugün 2. günüm..göbekten iğneyle başladık...sizlerden dualarınızı eksik etmemenizi istiyorum...dualarınıza çok ihtiyacım var...hem çok heyecanlı hemde çok tedirginim...korkuyorum olumsuz bir sonuçla karşılaşmaktan..

adet tarihimi 27 şubat olarak değiştirin...en az 1 ay istanbuldayım..ara ara girebilirim..durumlardan haberdar ederim hepinizi...

a.s. a.s. a.s.

[/Q
dualarımız seninle sudenazcım inşallah bebişin sana gelir stresten uzak dur güzel düşün korkma olumsuz sonuc almaktan olumlu düşün ve güzel haberlerini veririsin bizlere ve bizi merakta bırakma

a.s. a.s. a.s.

sudeciğim merhaba bilmem hatırlarmısın beni.. canım inşallah ilk denemende olur.. hadi hayırlısı güzel haberlerle gelirsin inşallah. moralini yüksek tut. Allaha emanet ol canım...a.s.

a.s. a.s. a.s.

canım ne güzel aynı şehirdeyiz, tanımazsakda kalbim ve dualarım seninle, ,inşallah ilk denemende başarılı olursunuz, canını sıkma ve stres yapma, haberlerini sabırsızla bekliyorum.:Saruboceq:kaydirigubbakcemile5

aslında pek heveslenmedım esıme bıle soylemedım ama sabah kahvaltıyı hazırlarken cok agladım ınsallah vardır bebek bıle dıyemıyorum ona bıle umıdım kalmadı

ah canı m ya seni çok ii anlıyorum, ben kendimi hamile diye düşünürken çıkmadığımda çok büyük bi hayal kırıklığı yaşamıştım üstelik biri çok yakın bi arkadaşım diğeri şirketten bi arkadaşım 2 hamilelik haberini hamile olmadığımı
öğrendiğimde almıştım. ne ağladım ne ağladımmmm, kısmet demek ki zamanı var bizim bebişlere, dua edelim bol bol da fazla bekletmesinler annişlerini :):ecrin_bebek:

kızlar günaydın herkeze selamlar bende haziran ve temmuz ayında çift çizgiyi görmek isteyenler diye başladım.... Rabbim şükürler olsun ocak ayında tattırdı bu duyguyu şimdi 9 haftalık hamişim düşük tehlikem var ama genede mutlıyum acele etmeyin kızlar. herşeyin hayırlısı Rabbim sizlerede nasib eylesin amin. hepinize sağlıklı hamilelikler ve sağlıklı hayırlı evlatlar nasib etsin amin....

canım hamile oldugunu okumuştum kışi listesındne arattırıdm adını bulanmdım tebrık etmk istemişitm çok sevındım canım rabbım sağlıkla kucagına almayıda nasıpetsı inş

kızlar mart ayı adet tarıhınız hesaplarken buayın 28çektıgınıde unutmayın.benım buay 4nde oldu bıde ben 33 34 gunde bır de adet oluyorumya taa 9martta attı gunumu

slm kızlar doktora gittim yumurtalıklarda tembellik varmış sonunda sorunumu öğrendim klomen verdi artık tedaviye başlıyorum normal yollardan olmayacak yeni hamişimiz varmı bakalım

slm kızlar doktora gittim yumurtalıklarda tembellik varmış sonunda sorunumu öğrendim klomen verdi artık tedaviye başlıyorum normal yollardan olmayacak yeni hamişimiz varmı bakalım

canım hoşgeldın nasıslın ohh çok sukur dokotra gıtmışsın kafan daha rahattır artık :) hadı bakalım simiden gecmişolsun guzel hberelrını beklıyoruz

canım hoşgeldın nasıslın ohh çok sukur dokotra gıtmışsın kafan daha rahattır artık :) hadı bakalım simiden gecmişolsun guzel hberelrını beklıyoruz

evet canım rahatladım doktora gittim bakalım nasıl olacak bunan sonra önemli bi sorunun yok dedi doktor sen nasılsın neler yapıyosun canım

YENİ YEPYENİ LİSTEMİZZZZZZZZZZZZZZ (05.02.2009)

*****************************ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTT TTTT ******************************

krispi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 5 şubat // kızınıkardeşsiz bırakma
qusel:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 şubat (41. ay) // SABRIN SONU BEBEKTIR
ahvil::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 şubat
can_iso:::::::::::::::::::::::::::::::::: 6 şubat
Funda72::::::::::::::::::::::::::::::::: 6 şubat
kedi79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::7 şubat (6. ay) //GEL KUZUCUM GEEEEL GEEELL
raebzeh (ebru ):::::::::::::::::::::::::7 şubat //UMUTLARIM TÜKENMEDEN GEEELL ARTIK BEBEĞİM
Psilokum::::::::::::::::::::::::::::::::::: 7şubat ( 8. ay )
Sebnemgun:::::::::::::::::::::::::::::8 şubat (14.ay)
neriman83:::::::::::::::::::::::::::::::: 9 şubat ( 6. ay )
cangum:::::::::::::::::::::::::::::::::::10 şubat
kurnaz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10şub at
MONA ROSA::::::::::::::::::::::::::::10Şubat
Kirmiseker::::::::::::::::::::::::::::::: 10 şubat
Luvidan:::::::::::::::::::::::::::::::::::11 şubat
sever::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 şubat
bijoux:::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 şubat ( 7 . ay)
Nursunaz::::::::::::::::::::::::::::::: 13 şubat
Denızkızıl::::::::::::::::::::::::::::::: 15 şubat
pınar77:::::::::::::::::::::::::::::::::::16 şubat
bersuuu::::::::::::::::::::::::::::::::::16 şubat (7. ay)
ebrubu ( ebru ):::::::::::::::::::::::::16şubat ( 15. ay )
Mavi rüya::::::::::::::::::::::::::::::::18 şubat (17 .ay ) //SABIR SABIR
BTRKCL::::::::::::::::::::::::::::::::::18 şubat ( 61. AY ) //OGLUŞANA KARDEŞ İSTİYORUZ
şeker pembe:::::::::::::::::::::::::::::::18 şubat // rabbım dilerse zorluk yoktur.zmanı vardır sadece
ela_06::::::::::::::::::::::::::::::::::::::19 ŞUBAT ( 14. ay)
pupkıns ( esra ):::::::::::::::::::::::20 şubat// naz duru annesını bekletmıycek pati pati gelecek
kestane::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 şubat( 7. ay
z.nihal::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 şubat ( 13.ay )
şimal82::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 21 şubat (27. ay )
ece ayşe::::::::::::::::::::::::::::::::21 şubat
Sweetbaby:::::::::::::::::::::::::::::::::21 şubat( 8. ay )
vuslat2008::::::::::::::::::::::::::::::::::23 şubat (43 .ay)
dila06::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 23 şubat (5 . ay)
ukla::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::24şu bat
nevrosky::::::::::::::::::::::::::::::::::: 26şubat
sudenaz222:::::::::::::::::::::::::::::27 ŞUBAT (17. ay) // TOPİKIMIZİN UGURU
Serpil2003:::::::::::::::::::::::::::::: 28 şubat (19 .ay)
umutsuz09:::::::::::::::::::::::::::::::: (7. ay) // NOLUR ÜMÜDİNİ KAYBETME
umutsuzum::::::::::::::::::::::::::::::::::
wintersun (irem )::::::::::::::::::::::::::: ( 4. ay ) // daha erken ama inş. meleğin sürpriz yapar.

*****************MART AYI ********

kardeln:::::::::::::::::::::::::::::::::::::1MART
fd7::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 mart
elutu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 mart
leylim::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 4 mart( 14 . AY ) // ANNESİ BBEGIN GELECEK
bumuyani (kadriye24)::::::::::::::::9 mart ( 22. ay ) // cEEeee yap da gel artık anneye
dilşahım:::::::::::::::::::::::::::::::::::

***beklemedekı arkadaşlar guzel haberlerınizı sabırsızlıkla beklıyoruz**

hayat70:::::::::::::::::::::::::::::::::::3 şubat // ikizleri için dua ediyoruz.
buket:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 3 şubat
serenalar:::::::::::::::::::::::::::::::: 3 şubat // MELEGIN SABIRSIZLANIYOR SNA GELMK İÇİN
ebry1987:::::::::::::::::::::::::::::::::3 şubat

Back
X