- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #18.181
canım 10gun gecmış sımdı bıle yapsam varsada yoksada sonuççıkar artık inş guzel hebrlerverırısın bıze
o zaman hosgeldin diyelim berfincim a.s. inşallah rabbim sadece benim degil hepimizin gönlüne göre versin:Saruboceq: inşallah en kısa zamanda hepimiz kavusuruz bebeklerimize:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
hoşbulduk canım amin rabbim isteyen herkesin gönlüne göre tez zamanda versin inşiallah ben 5 yıldır uğraşıyorum bebek için ama henüz sonuç alamadım çok dr gittim ama artık ilaç kullana kullana bir hal oldum o yüzden dr. gitmiyorum artık rabia hanıma gidiyordum senin durumun ne diye sormamda bir sakınca varmı:1hug:
ne sakıncası olcak canım benim sonucta hepimiz aynı dertle ugrasıyoruz.ben bi sene önce ramazan beye gitmiştim anadolu hastanesinde pko oldumu söyledi fakat gecen ay yine aynı hastanede abdurrahman bey var ona gittim.evet kistler var ama tam olarak pko deil dedi.bizde 13 aydır ugrasıyoruz.dr.un dedigine göre anormal bi durum yok 5-6 ay daha bekleyelim dedi.olmazsa tedaviye baslarız dedi.benim durumum eşimin işi dolayısla olmuyo birazda.tam 15 aydır sürekli sehir dısında sadece hafta sonları görüsebiliyoruz yani görüsemiyoruz malum böyle oluncada tutramıyoruz bi türlü:uhm:bakalım bundan sonra o nereye ben oraya
hayırlısı olsun inşallah hakkında canım hayırlı haberlerini alırız en kısa zamanda doktorundan memnunmusun nasıl iyi ilgileniyormu bir arada mine hanıma gittim kafam karıştı dr. konusunda CADIARZU
araakdaşlr mart ayı için tarıh verırken subat ayının 28çektıgını de unutmayın
YENİ YEPYENİ LİSTEMİZZZZZZZZZZZZZZ (10.02.2009)
*****************************ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTT TTTT ******************************
cangum:::::::::::::::::::::::::::::::::::10 şubat
kurnaz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10şub at
MONA ROSA::::::::::::::::::::::::::::10Şubat
Kirmiseker::::::::::::::::::::::::::::::: 10 şubat
Luvidan:::::::::::::::::::::::::::::::::::11 şubat
sever::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 şubat
bijoux:::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 şubat ( 7 . ay)
Nursunaz::::::::::::::::::::::::::::::: 13 şubat
Denızkızıl::::::::::::::::::::::::::::::: 15 şubat
SWEETBABY17::::::::::::::::::::: 15şubat
pınar77:::::::::::::::::::::::::::::::::::16 şubat
bersuuu::::::::::::::::::::::::::::::::::16 şubat (7. ay)
ebrubu ( ebru ):::::::::::::::::::::::::16şubat ( 15. ay )
Mavi rüya::::::::::::::::::::::::::::::::18 şubat (17 .ay ) //SABIR SABIR
BTRKCL::::::::::::::::::::::::::::::::::18 şubat ( 61. AY ) //OGLUŞANA KARDEŞ İSTİYORUZ
şeker pembe:::::::::::::::::::::::::::::::18 şubat // rabbım dilerse zorluk yoktur.zmanı vardır sadece
ela_06::::::::::::::::::::::::::::::::::::::19 ŞUBAT ( 14. ay)
pupkıns ( esra ):::::::::::::::::::::::20 şubat// naz duru annesını bekletmıycek pati pati gelecek
kestane::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 şubat( 7. ay
z.nihal::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 şubat ( 13.ay )
şimal82::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 21 şubat (27. ay )
ece ayşe::::::::::::::::::::::::::::::::21 şubat
Sweetbaby:::::::::::::::::::::::::::::::::21 şubat( 8. ay )
Kelebek97::::::::::::::::::::::::::::::::::: 22şubat (19 .ay )
vuslat2008::::::::::::::::::::::::::::::::::23 şubat (43 .ay)
dila06::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 23 şubat (5 . ay)
ukla::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::24şu bat
nevrosky::::::::::::::::::::::::::::::::::: 26şubat
sudenaz222:::::::::::::::::::::::::::::27 ŞUBAT (17. ay) // TOPİKIMIZİN UGURU
Serpil2003:::::::::::::::::::::::::::::: 28 şubat (19 .ay)
umutsuz09:::::::::::::::::::::::::::::::: (7. ay) // NOLUR ÜMÜDİNİ KAYBETME
dilmuh:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 30 şubat
umutsuzum::::::::::::::::::::::::::::::::::
wintersun (irem )::::::::::::::::::::::::::: ( 4. ay ) // daha erken ama inş. meleğin sürpriz yapar.
*****************MART AYI ********
fd7::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 mart
elutu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 mart
kardeln:::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 MART
Sebnemgun:::::::::::::::::::::::::::::4 mart (15.ay)
qusel:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 mart (42. ay) // SABRIN SONU BEBEKTIR
cssa:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 5 mart
leylim::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 5 mart( 14 . AY ) // ANNESİ BBEGIN GELECEK
Psilokum::::::::::::::::::::::::::::::::: 6 mart ( 9. ay )
ahvil::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::7 mart
bumuyani (kadriye24)::::::::::::::::9 mart ( 22. ay ) // cEEeee yap da gel artık anneye
krispi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 10 mart
dilşahım:::::::::::::::::::::::::::::::::::12 mart
***beklemedekı arkadaşlar guzel haberlerınizı sabırsızlıkla beklıyoruz**
hayat70:::::::::::::::::::::::::::::::::::3 şubat // ikizleri için dua ediyoruz.
buket:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 3 şubat
serenalar:::::::::::::::::::::::::::::::: 3 şubat // MELEGIN SABIRSIZLANIYOR SNA GELMK İÇİN
ebry1987:::::::::::::::::::::::::::::::::3 şubat
can_iso:::::::::::::::::::::::::::::::::: 6 şubat
Funda72::::::::::::::::::::::::::::::::: 6 şubat
kedi79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::7 şubat (6. ay) //GEL KUZUCUM GEEEEL GEEELL
raebzeh (ebru ):::::::::::::::::::::::::7 şubat //UMUTLARIM TÜKENMEDEN GEEELL ARTIK BEBEĞİM
neriman83:::::::::::::::::::::::::::::::: 9 şubat ( 6. ay )
psilokum ve krispi canım değiştirdim isminizi.psilokum yenı ayyenıumutlarla gelsın inş
evet canım ya ben esimin işi dolayısıyla annemde kalıyorum kendisi sürekli şehir dısında sadece hafta sonu girebiliyorum.bende dr.a gitmiştim ya dr. anormal bişi yok sadece eşimin işi dolayısıyla tutturamıyoruz biz malum görüsemiyoruz :uhm: bes altı ay daha bekleyelim dedi.sonra baslarız olmazsa tedaviye dedi bakalım beklemedeyizsenin adınada cok sevindim inşallah yumosların bebiş olur:Saruboceq: naptın varmı güzel haberlerin ne dedi cmt.si dr? inşallah bebiş olmuslardır:Saruboceq:
Kızlar napıyosunz, durumlarında bir gelişme olan varmı acaba?
Sudenazz ne yaptı acaba onu merak ediyorum...
ve ben de heyecanlıyım dr pazar günü yumurta çatlatma iğnesi yaptırdı p.tesi salı ilişki dedi, ben pazardan başlıyayım demiştim ama sonradan drun bir bildiği vardır diye p.tesinden başladık, inşallah bu sefer tutar yaaa. tutmazsa pazar niye yapmadım kahrolucam sanırım. yoksa umutlarım öteki aya kalacak maalesef:1no2:
canım nasıl neler yapıyosun? bir gelişme varmı sende?kaydirigubbakcemile2tutar cnm allahın izniyle inşallah sen stres yapma yetr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?