Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

canım benim neden küseyim aşkolsun, yazmıştım ama görmedin sanırım:)
iyiyim sen nasılsın?a.s.

pardon tatlım görmemişim a.s.iyiyim bende napayım bildigin gibi işte öyle bos bos bekliyoruz belki tedavi falan görsem benimde umudum olcak ama dr. bişey yapmadan bekleyelim dedi bizde bekliyoruz ama inşallah senin güzel haberlerini alırız burdan:Saruboceq:

haa bu arada gittigim dr. tam pko olmadıgımı söyledi.evet kistler var ama tam bi pko deil dedi hormonlarda gayet normal cıktı nasıl bir iş anlamadım vallakafamçokkarıştı ne ilaç verdi ne baska bişi sevinsemmi üzülsemmi bilemedim.demekki diyorum ilaca gerek yok ama öbür taraftanda belki tedeavi görsem biraz daha hızlanıcak diye üzülmüyoda degilim hani:uhm:

canım sizin ne kadar olduki denemeye başlayalı dr bekleyelim biraz daha dedi??
hihoyyyt

bende kendimi pco sanıyodum, meğer benimki folikülik kistmiş neyse ki daha rahatım. ama bu seferde yumiş çatlamadığı için kist oluşuyormuş. aslında kist için senin dr sana böyle eritici veya düzenleyici bi ilaç vermesi gerekmiyormuydu??

dedim ya bişi anlamadım madem kist varsa ilaç ver dimi? ah be canım benim dr.lara bişey söylenmiyoki napayım bende kuzu kuzu bekliyorum allahım cok büyük elbet vardır zamanı hayırlısı olsun saglıklı eli ayagı düzgün olsunda napalım gec olsun benneyaptımki

13, ayın içindeyiz uklacım bende anlamadım illaki bekleyelim diyo yasım gencmişde bilmem neymiş sanane arkadasım diycektimde zor tuttum kendimiklava: sen ne kadar zamandır bekliyodun

Ben 2007 ağustosda evlendim ilk 2 ay d.kontrol hapı kullandım, sonra eşimle beklemeye gerek yok yapalım bebiş dedik ama olmadı, nerdeyse 16 ay olacak korunmayalı, deniyoruz sonra bende 2 kez kist oldu, ilk olduğunda drum ilaç verdi geçmişti 3-4 ay sonra gel bebek olmadıysa tedavi uygularız dedi, bizde biraz daha deneyelim diye 9 ay bekledik olmayınca geçen ay işte bende tekrar kist oluşunca (ben hamileyim sandım) dr a gittik. yine kist oluşmuş, sonra adet olmam için ilaç verdi, sonrasında yumurta oluşumu için ilaç verdi, bu pazarda ilk yumiş çatlatma iğnemi oldum bakalım çalışıyoruz. bu arada dr eşimden de spermiogram testi istedi normal şartlarda erkekde sperm sayısının 20 milyon çıkması gerekiyormuş ve bunun alt açılımları var hızlı hareketli %25 topla hareketli spermlerin %50 olması şart, ve morfolojide %8 olmalı imiş. neyse eşimde sperm sayısı 14 milyon çıktı hızlı hareketli %29 toplam hareketli %4 çıktı, bu arada ben herşeyi kafama takıcamya bu morfoloji çokmu önemli acaba demekten kendimi alamıyorum eşimde bana çok kızıyo daha ortada bebek yok, önce onu düşün ne stres yapıyosun bebek olupda bişey çıkarsa ona göre düşünürüz diye bana söylenip duruyo ( ama elimde değil herşeyden panik oluyorum. Üstelik sıkıntıdan saçlarımda egzama çıkmış dr a gittim. ilaçda kullanıyorum üff ya, ay içimi döktüm birazda uzun oldu kusuruma bakma canım yaa.:1no2::bbo:senağlama

erkekde sprm sayısının 20 milyon çıkması gerekiyormuş ve bunun alt açılımları var hızlı hareketli %25 topla hareketli sprmlerin %50 olması şart, ve morfolojide %8 olmalı imiş. neyse eşimde sperm sayısı 14 milyon çıktı hızlı hareketli %29 toplam hareketli %50 morfoloji %4 çıktı,

ay ben yazdım düzelttim ama sen gitmişsin sanrım :))

geçmiş olsun canım,aslında bu kadar stres yaparak kendimize çok büyük zararlar veriyoruz,farkında değiliz ama,düşünmedende olmuyo işte,düşününcede stres oluyo,bu böyle kısır döngüde gidip duruyo,benimde adetime daha 8 gün var ama hamilemiyim acaba diye kurup duruyorum,bütün hamilelik belirtilerinide yaşıyorum ama biliyorumki psikolojik,çünkü heralde bu kadar erken belirti falan olmaz,sekiz günü nası geçiricem bilmiyorum(

canım niye kusura bakayım rahatladın birazda olsa. ama bence bu kadar stres yapma bak zararını görüyosun hayırlısıyla hepimiz kavusucaz bebeklerimize ama en önce kendi saglıgımızı korumalıyız bak görürüsün bu ay yumosların bebise dönüsücek hayırlısıyla inşallah:Saruboceq:nihal dediydi dersin :1hug:

arkadaslar yaa su morfoloji durumu benim de kafami bulandirmaya basladi...esimin degeri %4
bir de ben prolaktin tedavisi gormustum tekrar artmis 56.59 senağlama

canım İnşallah hamilesindir, inşallah bu ay güzel haberlerini verirsin bize.
gebelik oluşursa 10 gün içinde kanda çıkıyor diyorlar, pek ümitlendirmek istemem aslında hep okuyoruz biliyosun, İnşallah hayırlısı olsun canım..:Saruboceq:

canım teşekkür ederim. İnşallah dediğin gibi olur,
stres yapmak istemiyorum ama elinde olmuyor insanın, belkide problem yok sırf stres yüzünden olmuyor bilemiyorum bi atsak kafamızdan herşey çözülecek belkide...
hayırlı ve sağlıklı evlat nasip Rabbim öncelikle, ilk dileğim bu hepimiz için..:Saruboceq:

arkadaslar yaa su morfoloji durumu benim de kafami bulandirmaya basladi...esimin degeri %4
bir de ben prolaktin tedavisi gormustum tekrar artmis 56.59 senağlama

prolaktin konusunda bir bilgim yok ama morfoloji bizim de %4 bu ne anlama geliyor bilmiyorum ama diğer değerleri çok normal eşimin..

canım teşekkür ederim,inşallah Allah'ım gönlümüze göre versin,en yakın zamanda bize de bu duyguyu yaşatsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…