• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

can isom nasilsin, ozletme kendiniiiii
sabah dus alirken sanki yumurtam asagi cekilirmis gibi oldu, sonra da sanki orada kalp varmis da atiyormus gibi batma ile beraber...sanirim catlatamadik...neyse onemli degil, esim nasil olsa ameliyat olacak. yaa dun bisii duydum, varikoselde mikroskobik ameliyat onemli imis, simdi bunu arastiracagim...dun aksam ruyamda kucagimda tombis bi erkek cocugu vardi, ama benim degildi...garip ruyalar gordum karman corman

hayırdır inşallah bitanem rabbim göbişinede verecek inşallah tombiş bi bebiş, tatlım ameliyat hakkında fazla bilgim yok biz ilk başlarda araştırma yapıyoduk sonra dr gerek yok deyince fazla bakmadım sen iyice bi araştır bakalım hayırlısıyla bunuda atlatır bebişinize 1 adım daha yaklaşırsınız inşallah, ebruum başka dra gittinizmi bitanem bazı dr lar para için herşeyi yapıyo dikkat edinde bir drla hemen ameliyat olmasın eşin kendiniz bilirsiniz yinede ama bu işler çok dikkat istiyo biliyosun. bizde durumlar aynı bakalım haftaya cmrtesi test yaptırcak kociş bakalım ilaçların ve k.bonuzu kürünün ne kadar faydası olmuş

can isom 2 dr a gorundu...ilki direk ameliyat dedi. ikincisi su an gerek yok test yaptir getir bana dedi..test sonucunda o da ameliyata karar verdi...3. dr a da gorunse mi

benim eşimde de varikosel çıktı ameliyat diyolar ama henüz iyi bir doktor bulamadık allah yardımcımız olsun..........

kizlar gunaydin, neseli bol bol guzel haberli bir gun diliyorum hepimize.
size bir sorum olacak benim reglim 12 Subat'ta basladi ve 2 gun once (17 Subat) bitti. Su an sag kasigimda agri var. Acaba yumurtamda iltihap mi var, ne dersiniz? ya da catlamayinca mi boyle olur?

ebrubu, canım benim yumrutalarım büyürken ve çatlarken kasıklarımda ağrı oluyor. çekiliyor zonkluyor sancı bile yapıyor, 3-4 gün sürüyor, bence iltihaptan felan olacağını sanmıyorum ozaman akıntın çok olurdu. yumurtluyor olabilirsin, tavsiyem bu araları değerlendirin bence Allahtan ümit kesilmez, belki koçişinin ameliyatı öncesi hamiş kalabilirsin.:Saruboceq: çatlarken bu ağrılar oluşuyor çünkü benim geçen haftam felaket kasık ağrısı geçti çatlatma iğnesi olmuştum korktum dr umu aradım ağrılar normal çatlıyordur dedi.

Selam Kizlar,

ben burda yeniyim.
2000 yilinda bir kizim oldu. 2006 dan beri de üc düsük. cok istiyorum bi cocuk daha. bakalim bu ayin 23 de reglim gelmesi lazim. Insallah gelmez... sositososito

sLm arkadaşLar..Az önce ebru yazmış,aynen benimde kasık ağrılarım oluyo 2 gündüz filan.
Otomatik hesaplayıcılarda 23 şubat adet tarihim ama en son 25 de idi..Acaba kırmızılarmı gelicek diye korkuyorum=(( Acaba yumurtalarmı çatlıyo =(

selam kızlar nasılsınız bakalım ben fazla gıremıyorum nete ondan yazamıyorum ozledım sızı varmı hamiş filan

beni de listenize alın arkadaşlar bayağıdır siteye giremedim çünkü izmirden batmana taşindık eşimin işi nedeniyle yaklaşık bir senedir bebiş için uğraşıyoruz önümüzdeki ay aşılama yapılacak eğer bu ay da tutmazsa ben tarihi vereyim hesaplayıcılara göre 10 mart adet tarihim inşallah Allah ım her isteyeni anne yapar.

beni de listenize alın arkadaşlar bayağıdır siteye giremedim çünkü izmirden batmana taşindık eşimin işi nedeniyle yaklaşık bir senedir bebiş için uğraşıyoruz önümüzdeki ay aşılama yapılacak eğer bu ay da tutmazsa ben tarihi vereyim hesaplayıcılara göre 10 mart adet tarihim inşallah Allah ım her isteyeni anne yapar.

canım hosgeldın tekrar umarım dedıgın gıbı herkes anne olur allahım bızı cok bekletmez:Saruboceq::CüvCüv:bızımde batmana gelme durumumuz var esımın ısı nedenıyle nasıl bıyer sence:uhm:konu dısında ama yorum yaparsan sevınırıma.s.

kızlar bızım topık neden böyle sessız artık allah allah nerdesınız kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:):):sengözlerimebaksanabdelikafaduldenhihoyyyt

sudenaz nasıl neler yaptı y haberiniz varmı merak attim kızı inşallah tüpbebek tedavisi olumlu olur:1hug::1hug::1hug::1hug:a.s.a.s.a.s.a.s.

YENİ YEPYENİ LİSTEMİZZZZZZZZZZZZZZ (20.02.2009)

*****************************ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTT TTTT ******************************

kestane::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 şubat( 7. ay
z.nihal::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 şubat ( 13.ay )
ece ayşe::::::::::::::::::::::::::::::::21 şubat
Sweetbaby:::::::::::::::::::::::::::::::::21 şubat( 8. ay )
Kelebek97::::::::::::::::::::::::::::::::::: 22şubat (19 .ay )
vuslat2008::::::::::::::::::::::::::::::::::23 şubat (43 .ay)
dila06::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 23 şubat (5 . ay)
FTMKY:::::::::::::::::::::::::::::::: 23 şubat
ukla::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::24şu bat
nevrosky::::::::::::::::::::::::::::::::::: 26şubat
Zuhra84:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 26 şubat
can_iso:::::::::::::::::::::::::::::::::: 26 şubat
sudenaz222:::::::::::::::::::::::::::::27 ŞUBAT (17. ay) // TOPİKIMIZİN UGURU
Serpil2003:::::::::::::::::::::::::::::: 28 şubat (19 .ay)
guclu.z:::::::::::::::::::::::::::::::::: 28 şubat
umutsuz09:::::::::::::::::::::::::::::::: (7. ay) // NOLUR ÜMÜDİNİ KAYBETME
dilmuh:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 30 şubat
umutsuzum:::::::::::::::::::::::::::::::::
wintersun (irem )::::::::::::::::::::::::::: ( 4. ay ) // daha erken ama inş. meleğin sürpriz yapar.

********şubat ayının guzel hamişleri

1**ela_06::::::::::::::::::::::::::::::::::::::hamilemiz(13. ay) işte mucize bu bihafta sonra adetını beklerken 2aylık bebei karnında anne ben burdayım dedi
2** bijoux:::::::::::::::::::::::::::::::::::::hamilemiz ( 7 . ay) ohh en guzel sevgılıer gunu hedıyesi tebrıkler

*****************MART AYI ********

fd7::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 mart
elutu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 mart
hulyaeyup::::::::::::::::::::::::::::::: 3 mart
kardeln:::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 MART
Sebnemgun:::::::::::::::::::::::::::::4 mart (15.ay)
hayat70::::::::::::::::::::::::::::::::::: 4 mart // ikizleri için dua ediyoruz
qusel:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 mart (42. ay) // SABRIN SONU BEBEKTIR
cssa:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 5 mart
leylim::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 5 mart( 14 . AY ) // ANNESİ BBEGIN GELECEK
esmer35_35:::::::::::::::::::::::::: 5 mart
Psilokum::::::::::::::::::::::::::::::::: 6 mart ( 9. ay )
ahvil::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::7 mart
ebrubu ( ebru ):::::::::::::::::::::::::7 MART ( 16. ay )
newroz:::::::::::::::::::::::::::::::::::: 7 mart
bumuyani (kadriye24)::::::::::::::::9 mart ( 22. ay ) // cEEeee yap da gel artık anneye
mavioje:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 10 mart
kurnaz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 11 mart //gel artık meleğim nolur..
krispi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 12 mart
ummahan_d:::::::::::::::::::::::::::::: 12 mart
Kirmiseker:::::::::::::::::::::::::::::::13 mart
pupkıns ( esra ):::::::::::::::::::::::-14 mart// naz duru annesını bekletmıycek pati pati gelecek
dilşahım:::::::::::::::::::::::::::::::::::16 mart
Pınar77::::::::::::::::::::::::::::::::::: 17 mart
şimal82::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 18 mart ( 28. ay )
şeker pembe:::::::::::::::::::::::::::::::… // rabbım dilerse zorluk yoktur.zmanı vardır sadece

***beklemedekı arkadaşlar guzel haberlerınizı sabırsızlıkla beklıyoruz**

.
buket:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 3 şubat
serenalar:::::::::::::::::::::::::::::::: 3 şubat // MELEGIN SABIRSIZLANIYOR SNA GELMK İÇİN
ebry1987:::::::::::::::::::::::::::::::::3 şubat
Funda72::::::::::::::::::::::::::::::::: 6 şubat
kedi79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::7 şubat (6. ay) //GEL KUZUCUM GEEEEL GEEELL
raebzeh (ebru ):::::::::::::::::::::::::7 şubat //UMUTLARIM TÜKENMEDEN GEEELL ARTIK BEBEĞİM
neriman83:::::::::::::::::::::::::::::::: 9 şubat ( 6. ay )
cangum:::::::::::::::::::::::::::::::::::10 şubat
MONA ROSA::::::::::::::::::::::::::::10Şubat
Luvidan:::::::::::::::::::::::::::::::::::11 şubat
sever::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 şubat
SWEETBABY17::::::::::::::::::: 13 şubat
Denızkızıl::::::::::::::::::::::::::::::: 15 şubat
bersuuu::::::::::::::::::::::::::::::::::16 şubat (7. ay)
Mavi rüya::::::::::::::::::::::::::::::::18 şubat (17 .ay ) //SABIR SABIR
ozlemacar::::::::::::::::::::::::::::::::: 18 şubat

Back
X