- Konu Sahibi SUDENAZ222
- #18.661
neolsun cnm senden naber ben bol bol sancı cekıyorum yazdıklarımı okuduysan pekı ıyı sayılmam cnm:çok üzgünüm:
okudum canım yasenağlama allah sifa versin canım benim cok gecmiş olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neolsun cnm senden naber ben bol bol sancı cekıyorum yazdıklarımı okuduysan pekı ıyı sayılmam cnm:çok üzgünüm:
Kızlar ben 2gün geçirdim aet olmadım yani test yaptım negatif çıktı ama hala beklemedeyim
belki daha erkendir seker pembecim kan testi yaptır bide istersen inşallah hamişsindir:saruboceq:
Tatlım ya sıkma canını, bekle biraz daha.. sıcak tut kendini, neden yemek yemiyorsun sağlığına dikkat etmelisin kızdırma beniklava: doğru bişeyler yemeye, parol iç, hamile bile olsan drlar çok şiddetli durumlarda parol veriyor.. bana dr çok sancın olursa iç demişti kist sancımda... bir daha ki dr gidişinde de al karşına konuş, eşinde senle olsun böyle umursamazlıklara sinir oluyorum ya ben, senin için önemli olduğunu dile getir, sadece 1 kadın doğumcumu var urfada anlamadım ben bu işi yaaa
msn adresin varsa özelden bana yaz tatlım.. oradan da arada konuşuruz...
adet oldum kıslar içim kan ağlıo şuanda moralim bozuk eşime belli etmemeye çalışıom ve canım çok sıkkın acep reca etsem benim için yeni ayın tarihini belirlermisiniz kıslar listeyi hazırlayan arkadaşa rica ediyorum[/Qcnm benım morelını bozma neolursun allah hakkımıza hayırlısını versın :Saruboceq:
canım dedim ya testi işyerine getirdim diye,evet testte silik ikinci bi çizgi belirmeye başladı,habire bakıyorum,gerçekten var,hatta arkadaşımı tuvalete çağırdım,bak sen bu testte ikinci bi çizgi görüyomusun dedim,evet silik bi çizgi var dedi,heyecanlandım,biliyorum beş dakikadan sonra çıkan sonuçlar geçersiz oluyo ama burda bi çok kişi de saatler sonra çıkan silik çizgiyle öğrenmişler hamile olduklarını,öğleden sonra tekrar test alıcaz,umutlanmıyım diyorum ama olmuyo,insan ister istemez etkileniyo,bakalım hayırlısı...
uklacıgım esım geldı hemen hastaneye yetıstırdı benı doktor baktı kıst yok dedıkaydirigubbakcemile3çok sevındım agrımın nedenı kum döküyomusum urfanın sularından kaynaklıymıs hazır su ıc dedı ılaç verdı allaha şükür:Saruboceq:amam allahım ben böyle sancı göredım alah düşmanımın basına vermesın:Saruboceq:
geçmişolsun canım
geçmişolsun canım
canımmm hadı bakalım guzel haberlerini beklıyoruz