E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SUDENAZ222
- #18.701
canım benım bilemiyorum ki .) :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar.bende tüp bebeğe başladım.buğün 4. günüm.martın ilk günlerinde transferimyapılırmış.doktor her şey iyi dedi.hayırlısı hakkımızda
sen nasıslın iremnasıl gidiyor ben dun amcamın kıznın hamıle haberını aldım bozuldumbıraz çunku benden sonra evelen kuzenelrım 4taneydı 4debndne once hamıle kaldı bırının eşi dogumyaptı.biri bıkaç ay sonra dogumyaapcak bıırde yenı hamileymiş dun ögrendım eşime sölemedımama tabı o anladı sende bıs var buugn dedi durdu dun akşam napalım bizede sıra gelecek umıdyle yaşıyorum hep
herseyın ıyı olduguna sevındım monarosa umarım cabucak hamis kalırsın:Saruboceq::CüvCüv: hakkımıza hayırlısı allah gönlüne göre versın cnmkaydirigubbakcemile5
kızlar topinge nazar degdi:Saruboceq::Saruboceq:
bumuyani neden tüp bebek denemiyorsun belkide tedavi aşamasında belirlenecek bir sorun mevcuttur sizde yani biraz hareketlenmek lazım arkadaşım
ay evet nazar değdi leylimbence fırtına önce sessızlık herkes calısıyokaydirigubbakcemile3:CüvCüv:
ve yakında hamıleler artıcak ben emınım bu sessızlıgın altından bu cıkcak:sm_cool:
haklısın kardeln mart ayında hamiş patlaması olacakdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:roflol::roflol::roflol:
bilemiyorum canım yaa.artık vakıt kaybetmek sietmiyorum bide söle bı durum var bzıde bılıyomsun bılmıyorum ama eşima meliyatoldu ve degerlerı yenı eynı yuksaelıyor oyzuden yumurta takıbıne başalyıpta boşuna hormon almk istemıyorum yanı çok sukur eşimde bi sorun kalmadı dıyor doktorkadriyecim bunu söylemek ne kadar doğru olur bilemiyorum ama ben bile şuan okadar ayı boşa geçirdiğimi düşünüyorum ki.eski doktorum bişey yok bişey yok diyodu ve öyle gözüküyodu testlerimiz eşimin de benim de çok normaldi zaten bi düşüğüm de olmuştu.ama doktorumu değiştirdim. ve bukadar beklemenin normal olmadığını söyledi. 7. ayda hamile kalmıştım. sonrada düşükten sonra daha 8 ay oldu ama yumurta takibi yapıldı ve yumurtamın gelişmediği ortaya çıktı. adetim çok düzenli,testlerim çok normal ama böyle bi sorunum varmış. keşke düşükten hemen sonra gitseydim boşa 6-7 ayım gittti. bu ay ilaca başlıyoruz ilaca ihtiyacım varmış. belki senin de basit bir desteğe ihtiyacın varmış.sonra vaktimi boşa gçirmişim diye pişman olmaktansa doktora gidip ben yumurta takibi istiyorum diyebilirsin.tabi ben ilaç kullanıcam çok umutluyum,inanmaya çalışıyorum ama illa olacak diye bişey yok belki bu da yeterli olmayacak.ama deniyoruz her tekniği.bence bekleme canım ve şansını biraz zorla. elimizden geleni yapıp sonra Allaha dua etmeliyiz dileğimizi gerçekleştirmesi için.