E
ela_06
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #18.981
kızlar ilişki testi yaptırdık içimde spermazotlar ölüyomuşşşş
kızlar ilişki testi yaptırdık içimde spermazotlar ölüyomuşşşş
çok geçmiş olsun canım. nasıl yapılıyo bu test kandan falan mı.. kusura bakma ilk kez duyuyorumda.. belki bizdede böyle bişiy vardır. bende bu testten yapmasını söyleyim dr uma. tedavi olarak ne verdi? ay senide üzüyorum ama benim hep aklıma gelen bişeydir bu..
kadriye ben daha hastalanmadım hastalanacak bi durumda yok yani karınım agırmıyo
selam kızlar nasılsınız ben bu ay ılac tedavısını bıraktım .. 28 gune donen gunlerım yıne sapıttı. aslında ayın 4 unde olmam gerekıyodu ama ben 1 gun fazladan soyledım hanı ılac almadıgım ıcın hormonlardan dolayı 1 gun gec olur belkı dıye ama henuz olmadım adet sancımda yok gercı gecen ayda adet oldugum gun sancıları yasadım eskısı gıbı 1 hafta onceden değil. bu ayda öyle olabılır dıye beklıyorum...
kadriyecim canım sana dün özelden mesaj atmıştım. Farketmedin sanırım. Burda da karşılaşamadık. Neyse canım beni bu ay listeden çıkartabilirsin. Malum bu ay deneme yok. Hayırlısı bakalım. Allah herkese bu mübarek gün hürmetine, tez zamanda muradını versin inşallah.
ohohh ohh hadi bakalım hayırlısı testyapsana ttalım :1hug::dance:
Ayy noldu bu topıke yaa.inş ben en yakın zamnda hamiş haberimi verırıımde topık canlanırrr emınım bıcok arakdaşım benım kadr sevınecek buhabere bakalım yarınbda regl olmazsam pazrtesı test yaparım gercı listede pazrtesi gunumde nettekı hesaplayıcılrda 8ını verıyor.ben bıoncekı ay 34gunde 1oldugum için 9u demiştim 34.gun oluyordu gunku 9u.bakalım isteyen herkese nasıp ettım rabbım inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?