E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #18.961
5 mart beklediğim adet tarihi
merhabalar
bende mart-nisan da çift çizgiyi görmek isteyenlerdenim arkadaşlar listeye benide eklerseniz sevinirim. açıkcası 2008 mayısından beri bebiş istiyoruz ve korunmuyoruz. Korunmayı bıraktığımız ilk ay hamile kaldım fakat dış gebelikle sonlandı maalesef laparoskopi yoluyla alındı allahtan tüpümde hiç bir sorun olmadı çünkü çok erken bir zamanda farketmişim verilmiş sadakam varmış. Arkasından 1 ay korunduk ve tekrar korunmayı bırakmamıza rağmen şu ana kadar herhangi bir gelişme olmadı taaki şubat başında aşırı uyku hali bulantılar hassasiyetler yaşayana kadar. Adetimi beklemeden (biraz fazla sabırsızımda:)) hcg yaptırdım ve sonuç 155 çıktı doğru dürüst sevinemedim daha önce yaşadığım tecrübeden dolayı 48 saat sonra tekrar hcg yaptırdım sonuç 86 ya düşmüştü inanılmaz bir hayal kırıklığı üzerine doktora gittim ve geçirdiğimin biyokimyasal bir gebelik olduğunu öğrendim ama umudumu yitirmedim içime doğuyor sanki mart- nisan gibi çift çizgiyi görücem bu ay clearblue kolay hamilelik monitörü alıcam ve faydasını göreceğimi düşünüyorum. Ben burdakileri okurken isteyenlere dua ediyorum Allah herkese gönlündekinden de fazlasını versin inşallah sizlerde bana dua edin:)
:çok üzgünüm:bana 14 mart demiştin ama eklememişin arkadaşım :çok üzgünüm: yoksa sendemi umutsuzsun benden :çok üzgünüm:
arkadaşlar beni silin gene listeden, sanırım 29 mart yeni tarihim.3 aydır 2 gün önce geliyor 24 günde bir adet olmaya başladım yakında haftada bir olursa şaşırmam :)doktoruma sordum bir sorun yok şuanda genelde bu tür erken gelmeler olabiliyor dedi.bir sürü test istedi hormon tiroid çikolata kisti vb. yarın alıcam sonuçlarını inşallah hepsi temiz çıkar ve inşallah bu ay hamile kalırım artıkkkk.
inşlh canım inşlh. Allah hepimizin kucağını doldursun:CüvCüv::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?