- 29 Eylül 2008
- 6.673
- 3.771
- 398
- 43
- Konu Sahibi SUDENAZ222
- #17.361
iii geceler bende çıkayım görüşürüzzz....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
heyecan yaptım bak şimdi inş.hamilesindir bende bu ay belirtilerin çoğunu yaşadım ve 10 gün geç adet oldum malesef negatif yani test yapsana varsa çıkar heralde haber verirsen seviniriz:teytey:
sagol canim...dün aksam test yaptim ama sonuc negativ....hala midem bulaniyo...bilmiyorum artik 2 gün gecti adet günüm....hesapladigim yumurta sicrama gününden 3 gün sonra hafif sanci hisetmistim..belki 3 gün sonra yumurtladim cünkü arastirdigim kadariyla yumurtlama döneminde kasiklarda bazi kadinlarda hafif sanci oluyormus....eyer yumurtlama deyilse döllendikten sonra rahime yerlesiyormus yumurta ve buda hafif sanci yapiyormus...iki ihtimalden biri.. yarin regl im olcak yada büyük ihtimal hamileyim.....kafam cok karisik ya kafamçokkarıştı
heyecan yaptım bak şimdi inş.hamilesindir bende bu ay belirtilerin çoğunu yaşadım ve 10 gün geç adet oldum malesef negatif yani test yapsana varsa çıkar heralde haber verirsen seviniriz:teytey:
herkese gunaydın arkadaşlar bol hamileli bıregun diliyorum.bugun aşure yapıcaz annemle size buyrun gelin birlikte yıyelım :)
günaydın kızlaarrrmirmirmirmir
dilekcim gözün aydın canım,hayırlı olsun,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
güselcim geçmiş olsun,annene acil şifalar:Saruboceq:
herkese gunaydın arkadaşlar bol hamileli bıregun diliyorum.bugun aşure yapıcaz annemle size buyrun gelin birlikte yıyelım :)
tünaydın kızlar ben dün gıremedım çünkü cok hastaydım nedense basıma bı agrı gırdı atesım cıktı ayaklarım tutmadı sabaha kadr uyuyamadım kafamı öne egdığım zaman daha sıddetlenen bı agrı bgn doktora gıttık bakalım tahlıl ıstedı 2de sonucu alcaz umarım kötü bişiy değildır ilaç kullanmaktan cok bunaldım artık.buarada yeni hamişlere hayırlı olsun cok sevındım darısı bizim basımıza.bende hamilelege dair hiç belırtı yok bı hafta kaldı adetıme![]()
Selam kızlar.....Dün bir ablamdaydım kadın doğum uzmanıda vardı arkadaşımın arkadaşı kadının tek dediği şey stres çocuğun olumaşına engel oluyormuş hormanel dengen bozulduğu için hamile kalamıyormuşun.Dediki bu konuyu unuttuğun zaman hamile kalırsın.Hamilelik konusundan uzakdur düşünme dedi.Ama gerçektende öle değilmi kıslar hep hamişim kesin dediğimizde böle histtetim kasığım battı göğsüm sızlıyor dediğimiz her ay hep hastalandık.Kafana takma ve hamilelik konusunda hiç konuşma dedi ve sonucunu alıcaksın dedi.Sırf bunun için özel psikolojik destek alan hastalarım var dedi.BEnce bu forumlarda yazarken bile kafamıza daha çok yer ediyor hiç unutamıyoruz.Aa bak onun kasığı batmış benimde batıyor acaba hamilemiyim gibi bir çok şey..Düşünmüceğimize daha çok düşünüür oluyoruz...PAylaşımlar çok güzel birbirmizin sevinçli haberini almak ama insan daha çok düşünüyor...Umarım en yakın zamanda hepimiz bebeğimize kavuşuruz..