- Konu Sahibi SUDENAZ222
- #17.701
bugün itibariyle 3 gün :roflol: ama ben dayanamıcam bugun kan tahlili yaptırcam![]()
senden de güzel haberler bakliyoruz artık dalyancım:)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugün itibariyle 3 gün :roflol: ama ben dayanamıcam bugun kan tahlili yaptırcam![]()
ukla ve kardeln,bende iyiyim canlarım,aslında biraz hastayım iki gündür,güya dikkat ettim, bu dönem hasta olmıyım,üşütmiyim dedim,adetim yeni bitti çünkü,bu ay ümitleniyodum hamile kalırım diye ama şimdide bu hastalık çıktı başıma,neyse hayırlısı olsun
sanada geçmiş olsun uklacım,dikkat et kendine,
kardeln canım doğuda görev yapıyomuş eşin,doğuda çok güzel yerler var ama orda yaşamak zor,bende öğretmenim ama sırf eşimi bırakıp doğuya gidemediğim için mesleğimi yapamıyorum,üniversitede memurluk yapıyorum.
geçmiş olsun canım inş bu ay hamile kalırsınd agüzel haberlerını verırsın bızlerekaydirigubbakcemile5sen suanda samsunda yasıyosun dımı?umarım meslegını yapabılıecegın ımkanlarda olur:Saruboceq:
teşekkürler canım,inşallah peşpeşe veririz burdan hamilelik haberlerimizi,evet samsunda yaşıyorum,aslında ankaralıyım ama eşim buralı,işi de burda,mayısta les'e gircem,belki üniversitede hocalık yapma imkanım olur,herşeyin hayırlısı tabii öncelikle
günaydın kızlar benide alırmısınız aranıza :uhm:
tebrik ederima.s.hayırlı olsunyerimseniben
tesekkur edrim bitanem :dance:
Bende hamis listesine girmek istiyorum nsl olcak?:sm_confused:
son 4 5 gune girdim bende arkadaşlr umidim varmı yokmu bilemıyorum ama..
yaa akıntım var benım bikaç gundur sıvılcelrımde çıkmaya başalıd eşim buayda yok bişi diyor ama ben olumlu dusunmk istiyorum yınede
selamm arkadaşlarr..annemın yanından dondum dun gece..oradyken gecıktıği için annem sabırsızlandı test yaptık ngatif..iki gun sonra da eşim duramadı annemle kan testıne gıttık o da negatif...kan testının yanılma payı yok dımı?halen adet olmadım ve benım bı gun bıle gecıkmezdı....hıç adet belirtimde yok...yıne yardımlarınızı beklıyorum
hımmm anladım.acaba neden boyle oldu?bır hafta gecıktı adetım ama hıç gecıkmezdı:1no2:Selamlar canım, kan testinin yanılması biraz zor, zaten değerlerin gebeliği düşündürecek gibi şüpheli çıksaydı 4-5 gün sonra tekrarlaman gerekli diye söylerdi gittiğin kurum . Kaç gün geçti adetin? Geçen ay benim de öyle olmuştu, kan testine de inanmamıştım ama doğruymuş yani hamile falan değildim..10 gün sonra falan regl olmuştum
selamm arkadaşlarr..annemın yanından dondum dun gece..oradyken gecıktıği için annem sabırsızlandı test yaptık ngatif..iki gun sonra da eşim duramadı annemle kan testıne gıttık o da negatif...kan testının yanılma payı yok dımı?halen adet olmadım ve benım bı gun bıle gecıkmezdı....hıç adet belirtimde yok...yıne yardımlarınızı beklıyorum
hımmm anladım.acaba neden boyle oldu?bır hafta gecıktı adetım ama hıç gecıkmezdı:1no2:
gecıkmesı kist belirtısı olabılır m yanııı??ben daha hıçç buşeyy bılmıyorum ya zaten bu ılk denememz dı aslında cokta takmamıştım,,benım dışımda herkes cok heycanlandı daaadelikafaduldencanım benimde ocak başında adet olmam gerekiyordu 20 gün geçiktim tabi hamiş sandın kendimi kan testi felan yaptırdım değilmişim, meğer kist varmış :)) ya bu kırmızılar insanı salak durumuna düşürüyor sonra ağlayayım mı güleyimmi bilemiyorum, ngatif se ngatifdir kan testi kesin sonuç verir, belki psikolojik olarak geciktiriyorsundur kendini düşünmemeye çalış cnımcım:teselli: