• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

amazoncugum pekı bu arı sütünün malıyetı nekadr emınım cok değerlı bişiydır çünkü.ve günde bıkezmı kullanıcaz

Nasılsın kardelenciğim?
sen 2. yada 3. gün doktora gidicekmisin? ben kistim için dr adetimin 2. günü gitmiştim. sonrada yumurta takibi için ilaç verdi biliyosun, cumartesi bitti ilacım ne zaman yumurtlama oluşacak gerçi bilemiyorum :)

Nasılsın kardelenciğim?
sen 2. yada 3. gün doktora gidicekmisin? ben kistim için dr adetimin 2. günü gitmiştim. sonrada yumurta takibi için ilaç verdi biliyosun, cumartesi bitti ilacım ne zaman yumurtlama oluşacak gerçi bilemiyorum :)

iyiyim cnm sen nasılsın?yumurta takibini senmı ıstedın uklacıgım ya benım ılk denememdı yanı ılk ayım benımde yumurta takıbı yaptırmam için erkenmı acaba bu ay yumurtamda catlamıstı ya umarım hersey yolunda gıder hepımız için bende adetımın 3.günü gıdıcem yanı benımkı ogün ızınlı onun için yoksa yrn hemen gıderdım merakedıyorum çünkü.çokta korkuyorum ya gıtmedıyse vede büyüdüyse ayyy allah korusun hemen doktorumu değiştırırm herakde eskı doktorumada ıkı laf söylerım kesınsenağlamasende persembe gıdıcen sanırım sonuclardan haberdar edelım bırbırımızı olurmu :1hug:

sağol canım çok teşekküür ederim güzel dileklerin için. bizde morfoloji ve hareket sıkıntısı vardı , ben de de yumurta çatlamıyordu ama son dönemlerde çatlamaya başlamıştı. Eşim ameliyat oldu canım Eylül'de. Kısa zamanda oldu çok şükür..:nazar:

canım Allah sağlıkla kucağına versin inşallah:nazar: bizde de aynı sorun var..benim yumurtalar bazen çatlıyo bazen çatlamıyo:çok üzgünüm: adet düzensizliğim var..eşimde de sayı iyi ama morfoloji ve hareket sorunu var..siz özel bişey yaptınız mı acaba vitamin takviyesi ya da kürlerden..biraz açıklarsan çok sevinirim

valla kızlar ben amazonun tavsiyesi üzerine arı sütü aldım dün aktardan. benim aldığım saf arı sütü özel garip bir dış kabı var güneşten korunması için minicik bir kavanoz zaten minicik bir kaşığı var öyle içilecekmiş fiyatı 10 ytl. ama bugün markette de amazonun dediği bal-polen-arı sütü karışımı o da biraz daha büyük 50 gr filan o da 7-8 ytl civarındaydı.ben de eşim de içicez bu ay. bir de keçiboynuzu aldım. yumurta takibi yaptırıyoruz belki bunlar da işe yarar.

merhaba arkadaşlr nasılsınz gun bugun ama azcık cesarteım olsa test yapcam ama cesaretım yok...

YENİ YEPYENİ LİSTEMİZZZZZZZZZZZZZZ (03.02.2009)

*****************************ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTT TTTT ******************************

bumuyani (kadriye24)::::::::::::::::3 şubat ( 21. ay ) // cEEeee yap da gel artık anneye
hayat70:::::::::::::::::::::::::::::::::::3 şubat // ikizleri için dua ediyoruz.
buket:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 3 şubat
serenalar:::::::::::::::::::::::::::::::: 3 şubat // MELEGIN SABIRSIZLANIYOR SNA GELMK İÇİN
ebry1987:::::::::::::::::::::::::::::::::3 şubat
sudenaz222:::::::::::::::::::::::::::::4 şubat (16. ay) // TOPİKIMIZİN UGURU
leylim::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 4 şubat( 13 . AY ) // ANNESİ BBEGIN GELECEK
krispi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 5 şubat // kardeşsiz bırakmakızını
qusel:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 şubat (41. ay) // SABRIN SONU BEBEKTIR
ahvil::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 şubat
can_iso:::::::::::::::::::::::::::::::::: 6 şubat
kedi79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::7 şubat (6. ay) //GEL KUZUCUM GEEEEL GEEELL
raebzeh (ebru ):::::::::::::::::::::::::7 şubat //UMUTLARIM TÜKENMEDEN GEEELL ARTIK BEBEĞİM
Psilokum::::::::::::::::::::::::::::::::::: 7şubat ( 8. ay )
Sebnemgun:::::::::::::::::::::::::::::8 şubat (14.ay)
neriman83:::::::::::::::::::::::::::::::: 9 şubat ( 6. ay )
cangum:::::::::::::::::::::::::::::::::::10 şubat
kurnaz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10şub at
MONA ROSA::::::::::::::::::::::::::::10Şubat
Kirmiseker::::::::::::::::::::::::::::::: 10 şubat
Luvidan:::::::::::::::::::::::::::::::::::11 şubat
sever::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 şubat
bijoux:::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 şubat ( 7 . ay)
Nursunaz::::::::::::::::::::::::::::::: 13 şubat
Denızkızıl::::::::::::::::::::::::::::::: 15 şubat
pınar77:::::::::::::::::::::::::::::::::::16 şubat
bersuuu::::::::::::::::::::::::::::::::::16 şubat (7. ay)
ebrubu ( ebru ):::::::::::::::::::::::::16şubat ( 15. ay )
Mavi rüya::::::::::::::::::::::::::::::::18 şubat (17 .ay ) //SABIR SABIR
BTRKCL::::::::::::::::::::::::::::::::::18 şubat ( 61. AY ) //OGLUŞANA KARDEŞ İSTİYORUZ
şeker pembe:::::::::::::::::::::::::::::::18 şubat // rabbım dilerse zorluk yoktur.zmanı vardır sadece
ela_06::::::::::::::::::::::::::::::::::::::19 ŞUBAT ( 14. ay)
pupkıns ( esra ):::::::::::::::::::::::20 şubat// naz duru annesını bekletmıycek pati pati gelecek
kestane::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 şubat( 7. ay
z.nihal::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 şubat ( 13.ay )
şimal82::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 21 şubat (27. ay )
ece ayşe::::::::::::::::::::::::::::::::21 şubat
Sweetbaby:::::::::::::::::::::::::::::::::21 şubat( 8. ay )
vuslat2008::::::::::::::::::::::::::::::::::23 şubat (43 .ay)
dila06::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 23 şubat (5 . ay)
ukla::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::24şu bat
nevrosky::::::::::::::::::::::::::::::::::: 26şubat
Serpil2003:::::::::::::::::::::::::::::: 28 şubat (19 .ay)

umutsuz09:::::::::::::::::::::::::::::::: (7. ay) // NOLUR ÜMÜDİNİ KAYBETME
umutsuzum::::::::::::::::::::::::::::::::::
wintersun (irem )::::::::::::::::::::::::::: ( 4. ay ) // daha erken ama inş. meleğin sürpriz yapar.

*****************MART AYI ********

kardeln:::::::::::::::::::::::::::::::::::::1MART
dilşahım:::::::::::::::::::::::::::::::::::

***beklemedekı arkadaşlar guzel haberlerınizı sabırsızlıkla beklıyoruz**

elutu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1 şubat

**************************OCAK AYININ GÜZEL HAMİŞLERİİİİİİİİİ *********************************

1** bengi:::::::::::::::::::::::::::::::::: HAMİŞİMİZ //EVINIZ BEBEK KOKSUN İNŞ
2** ((eslem))::::::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ ( 25.AY ) //AZMIN ZAFERİ
3**mehtap gül::::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ (11. ay ) // SAĞLIKLA GELSİN
4** Gdilek::::::::::::::::::::::::::::::::: HAMİŞİMİZ
5** Ecrin Ceylin:::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ ( 11. ay)
6** edika:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ
7** Amazon::::::::::::::::::::::::::::::::::HAMİŞİMİZ (12.ay)

ay sen de bana yazmışsın aynı anda :))
ben cuma dan beri hastayım canım...2 serum yedim..işe gidemedim...ateşim düşmedi...oof off
herşeyin başı sağlık wallahi
listeyi gördüm başı çekiyorsun..ay inş bu ay gelir yaa...kendimmiş gibi sevinecem wallahi

ay sen de bana yazmışsın aynı anda :))
ben cuma dan beri hastayım canım...2 serum yedim..işe gidemedim...ateşim düşmedi...oof off
herşeyin başı sağlık wallahi
listeyi gördüm başı çekiyorsun..ay inş bu ay gelir yaa...kendimmiş gibi sevinecem wallahi

canım benım çok sğl yaa.korkuyorum test yapamyayaa

ebru sız calışlmalra devammı :) daha var cunku gunune senınde. çok geçmişolsun canıken guzel dualrımı gönderiyorum sana.benımde mısafırm var bugun.ikramımı haızrladımda bı bakım dedim

canım test yapma sakın...bgün yarın hayırlısıyla geçsin ondan sonra bakarsın...vücudunda herhangi bir değişiklik var mı

Back
X