• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

öyle tabii dualarımız birbirimizle allahım hakkımızda hayırlısı neyse onu versin diğer ay bi sorun çıkmazda aşılamaya geçersem tekrar baktırcam zaten hormonlara allah yardımcımız olsun canım beniiiim sende bozma moralini ki kocişin üzülmesin daha fazla

bence hic bekleme canim...sabah ac karina test yaptir (saat 9 a kadar)...cunku yuksek cikarsa erkenden tedaviye baslamis olup hemen dusurursun....en son ne zaman yaptirmistin

ben 4 ay önce ilk tedavi için gidip hormon testi yaptırmıştım ozaman 56 çıktı ve dostinex kullandım dr um bi 6 ay kolay kolay yükselmez demişti bakalım adet olduğumda 3.gün gidecem ozaman baktırırım tekrar

haklısın canım yaa bi gideyim en iyisi hafta içi olmazda cumartesi giderim enazından önceden öğrenmiş olurum ay sonuna bişey çıkmaz inşallahta aşılamaya geçebiliriz artık

kızlar bugün doktora gttim çok mide bulantım vardı.VE sıkı durun hamileymişim.Hemde 2 aylık geçen ay üstüne görmüşüm...Allah hepinize nasip etsin inş.

elacıım çok sevindim tebrik ederim canım allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah

elaaaa canim coooooooooooooooooooooookkk sevindimmmmm...o tombis bebegini kucagina saglicakla alirsin insallaaahhh
bak ne dusunceli cocuk agri falan cektirmedi sanaaa hihoyyyt

elaaaa canim coooooooooooooooooooooookkk sevindimmmmm...o tombis bebegini kucagina saglicakla alirsin insallaaahhh
bak ne dusunceli cocuk agri falan cektirmedi sanaaa hihoyyyt

Evet ebrucum hala şoktayım 2 aylık olmuş ufaklı bir belirti bile vermedi geçen güne kadar.Çok sağolun Rabbim isteyen herkeze versin tez zamanda:sm_cool:

Ben bu ay bide hatırlarsanız göbeğimi çektirip bağlatmıştım hammile kalmak için iyki bi zararı olmadı şükür.

heyy can isoooo nerelerdesin canim yaa
moralim bozuk be tatlim benim prolaktin yukselmis gene dostinex kullanmaya basladim gene p.tesi
bugun de pembeler gelecek sanki
dun esim 3. testini oldu ilk ikisi normaldi degerler, ama bu sefer normalin altinda cikti ve yumurtaliginin birinde kacma varmis MR falan cektirmis askim benim bana haber vermeden. uzulecegim diye cok korkuyor...sanirim ameliyat olmasi gerekecek....isocum hic isyan etmiyorum, elbet vardir bunda da bir hayir
oh sabah sabah ne guzel haberler verdim degil mi
sende ins guzel haberler vardir.

canım geçmişolsun eşinin nesı vardı allah şifaalr versın

Ben bu ay bide hatırlarsanız göbeğimi çektirip bağlatmıştım hammile kalmak için iyki bi zararı olmadı şükür.

ayyy canım benım tebrıkelrr cok sevındım yaa bnde sayfaalr ilerlem,iş gördum dedim bı hamile haberı var galıba içime dogmuş oyleyse ayy ee kalpatışalrınıda duymuşssunzdur dımı gecen ay ustune gördum dedınya nasıloldu normal edet gıbi mi oldu canım

Evet duydum pıt pıt atıyodu bebişim.Normal diye kanamam oldu sadece 4 gün sürdü ama kanamam olduğu için hiç aklıma bile gelmedi canım.

işte bikez daha göruyoruz kı bıızm elımzde hıçbişi yok rabaım o bebgı sana nasıp edeckkı bııs olmamış canım çok sukur.rabbım oyle buyukkı ama bız bunun farkedımıyoruz cogu zaman bşa uıtsızlıe dusuyoruz.rabbım ben senı çok sevıyorum yaaaaa

Evet canım rabbim çok büyük.okdar umutsuluğa kapılırken meğer hamileymişim..En yakın zamanda sizlerede nasip eder inş.

Evet canım rabbim çok büyük.okdar umutsuluğa kapılırken meğer hamileymişim..En yakın zamanda sizlerede nasip eder inş.

canım sın cok tebrık edrım cok mutlu oldum allah saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın hayırlısıyla:Saruboceq:darısı basımıza:CüvCüv:eee sana sorucaklarımzda varyerimsenibengercekten hiç anlamadınmı hiç bı belırtı ve değişiklık hıssetmedınmı kendınde adet üstüne görmüssün o adetın eskılerı gıbı aynı mıktarda aynı gündemıydı cok merak edıyorum bılgılendır bızlerıkaydirigubbakcemile5

Back
X