• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

Kızlar selam sıze de danısmak ıstıyorumm son adet tarıhımın ılk gunu 22ocaktı esımle beraber olalı 11gun gectı yarın adetım gelmesı gerek kan testı yaptırsam yarın cıkar mı sonuc acba ??

1gun gectı demişssin ya eşinle 11gunoncemı bırlıkte oldunuz sadece ?
olumsuz bı sonucu erknden görmktense adetını bekle canım hersey gönlunceolsun

YENİ YEPYENİ LİSTEMİZZZZZZZZZZZZZZ (17.02.2009)

*****************************ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTT TTTT ******************************

Mavi rüya::::::::::::::::::::::::::::::::18 şubat (17 .ay ) //SABIR SABIR
BTRKCL::::::::::::::::::::::::::::::::::18 şubat ( 61. AY ) //OGLUŞANA KARDEŞ İSTİYORUZ
ozlemacar::::::::::::::::::::::::::::::::: 18 şubat
şeker pembe:::::::::::::::::::::::::::::::18 şubat // rabbım dilerse zorluk yoktur.zmanı vardır sadece
pupkıns ( esra ):::::::::::::::::::::::20 şubat// naz duru annesını bekletmıycek pati pati gelecek
kestane::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 şubat( 7. ay
z.nihal::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 şubat ( 13.ay )
şimal82::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 21 şubat (27. ay )
ece ayşe::::::::::::::::::::::::::::::::21 şubat
Sweetbaby:::::::::::::::::::::::::::::::::21 şubat( 8. ay )
Kelebek97::::::::::::::::::::::::::::::::::: 22şubat (19 .ay )
vuslat2008::::::::::::::::::::::::::::::::::23 şubat (43 .ay)
dila06::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 23 şubat (5 . ay)
FTMKY:::::::::::::::::::::::::::::::: 23 şubat
ukla::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::24şu bat
nevrosky::::::::::::::::::::::::::::::::::: 26şubat
Zuhra84:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 26 şubat
can_iso:::::::::::::::::::::::::::::::::: 26 şubat
sudenaz222:::::::::::::::::::::::::::::27 ŞUBAT (17. ay) // TOPİKIMIZİN UGURU
Serpil2003:::::::::::::::::::::::::::::: 28 şubat (19 .ay)
guclu.z:::::::::::::::::::::::::::::::::: 28 şubat
umutsuz09:::::::::::::::::::::::::::::::: (7. ay) // NOLUR ÜMÜDİNİ KAYBETME
dilmuh:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 30 şubat
umutsuzum:::::::::::::::::::::::::::::::::
wintersun (irem )::::::::::::::::::::::::::: ( 4. ay ) // daha erken ama inş. meleğin sürpriz yapar.

********şubat ayının guzel hamişleri

1**ela_06::::::::::::::::::::::::::::::::::::::hamilemiz(13. ay) işte mucize bu bihafta sonra adetını beklerken 2aylık bebei karnında anne ben burdayım dedi
2** bijoux:::::::::::::::::::::::::::::::::::::hamilemiz ( 7 . ay) ohh en guzel sevgılıer gunu hedıyesi tebrıkler

*****************MART AYI ********

fd7::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 mart
elutu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 mart
hulyaeyup::::::::::::::::::::::::::::::: 3 mart
kardeln:::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 MART
Sebnemgun:::::::::::::::::::::::::::::4 mart (15.ay)
hayat70::::::::::::::::::::::::::::::::::: 4 mart // ikizleri için dua ediyoruz
qusel:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 mart (42. ay) // SABRIN SONU BEBEKTIR
cssa:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 5 mart
leylim::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 5 mart( 14 . AY ) // ANNESİ BBEGIN GELECEK
Psilokum::::::::::::::::::::::::::::::::: 6 mart ( 9. ay )
ahvil::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::7 mart
ebrubu ( ebru ):::::::::::::::::::::::::7 MART ( 15. ay )

newroz:::::::::::::::::::::::::::::::::::: 7 mart
bumuyani (kadriye24)::::::::::::::::9 mart ( 22. ay ) // cEEeee yap da gel artık anneye
krispi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 12 mart
dilşahım:::::::::::::::::::::::::::::::::::12 mart
Kirmiseker:::::::::::::::::::::::::::::::13 mart
Pınar77::::::::::::::::::::::::::::::::::: 17 mart

***beklemedekı arkadaşlar guzel haberlerınizı sabırsızlıkla beklıyoruz**

.
buket:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 3 şubat
serenalar:::::::::::::::::::::::::::::::: 3 şubat // MELEGIN SABIRSIZLANIYOR SNA GELMK İÇİN
ebry1987:::::::::::::::::::::::::::::::::3 şubat
Funda72::::::::::::::::::::::::::::::::: 6 şubat
kedi79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::7 şubat (6. ay) //GEL KUZUCUM GEEEEL GEEELL
raebzeh (ebru ):::::::::::::::::::::::::7 şubat //UMUTLARIM TÜKENMEDEN GEEELL ARTIK BEBEĞİM
neriman83:::::::::::::::::::::::::::::::: 9 şubat ( 6. ay )
cangum:::::::::::::::::::::::::::::::::::10 şubat
MONA ROSA::::::::::::::::::::::::::::10Şubat
Luvidan:::::::::::::::::::::::::::::::::::11 şubat
sever::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 şubat
SWEETBABY17::::::::::::::::::: 13 şubat
Denızkızıl::::::::::::::::::::::::::::::: 15 şubat
bersuuu::::::::::::::::::::::::::::::::::16 şubat (7. ay)

canım hayırlı olsun öncelikle ama 300lk puregon??
ne kadar yoğun vermiş kaç kutu aldınız ne kadar tuttu bende kullanacktım puregon çok fazla tutuyodu ki benm 75lik vurulacaktım inş emekler boşa gitmez canım heemen hamiş kalısrsın...

merhaba bayanlar nasılsınız a.s.

bu ay hamile kaldım ama buradan kopamadım valla. hergün okuyorum sizi. hadi kızlar bekliyoruz sizi de ekim annelerine. güzel haberleri alalım artık hihoyyyt

canlarım hepinize dua ediyorum :Saruboceq: Allah hayırlısıyla kavuştursun en kısa zamanda bizi bebeklerimize :emir_bebek:

benim yumurtlama zamanında kasıklarım çok agrıyodu. bu ay yumurtlama zamanımdan 10 gün sonra falan tekrar batmaya başladı. en büyük belirtisi de buydu zaten. aklınızda olsun. ve hala da batıyor :bbo:

hepinizi öpüyorum. bence bu listenin bir uğuru var :nazar::nazar:

ya umarım cnm tutmustur duamdasın inşallah allahım:Saruboceq:ya bılgecıgım benımde 3gün oldu gecmedı kasık agrım korkuyom acaba yınemı kıst dıyede 12 gün de kıst olusurmukı bgn arkadsımla bebısının cınsıyetını öğrenmeye gıttık doktora sordum sende bıkac yumurta gelısıyodu belkı 2 sı catlamıstır ondan sıddetlıdır dedı aklına kötü sey getır me dedı cnm senın bu kasık agrın kaçgün sürdü ve ksıtın oldugundakı sancıyamı benzıyodu?allahım umarım bu topıktekı herkes bebegıne kavusurda topıgı baskaları yenıden kurarkaydirigubbakcemile3bız hepımız terfı ederızdelikafaduldendelikafaduldeninşallah:Saruboceq:cnm sende sabret az kaldı ay vallah bı haftan var öğrenmeye ne güzel:1hug:
canım merak etme bence yumoşların ağrısıdır. baya bi şiddetli oluyor benim karnımın içinden sanki çıkıcaklar gibiydi :))) benim kasık ağrım 4,5-5 gün sürdü... inşallah senin yumoşlar çatlıyordur. sakın bugünleri boş keçirme sezencim mutlaka gün aşırı çalışın bitanem, inşallah dualarımız kabul olur, dün akşam ben çok ağladım, sinirlerim çok bozuldu olmazsa olmasın artık umrunda değil, bir daha uğraşmıycam diye, hem benim hem kocisin canı çok sıkıldı.... biliyorum her şey Allahtan hakkımızda hayırlısı olsun artık ne diyelim...:Saruboceq:

merhaba bayanlar nasılsınız a.s.

bu ay hamile kaldım ama buradan kopamadım valla. hergün okuyorum sizi. hadi kızlar bekliyoruz sizi de ekim annelerine. güzel haberleri alalım artık hihoyyyt

canlarım hepinize dua ediyorum :Saruboceq: Allah hayırlısıyla kavuştursun en kısa zamanda bizi bebeklerimize :emir_bebek:

benim yumurtlama zamanında kasıklarım çok agrıyodu. bu ay yumurtlama zamanımdan 10 gün sonra falan tekrar batmaya başladı. en büyük belirtisi de buydu zaten. aklınızda olsun. ve hala da batıyor :bbo:

hepinizi öpüyorum. bence bu listenin bir uğuru var :nazar::nazar:

günaydın canım, yanımızda olduğun için teşekkürler canım. İnşallah bebişini sağlıcaklı alırsın sende kucağına.... bir şey soracağım yumruta çatladıktan sonra ağrın geçip tekrarmı başladı ağrıların??? benim geçen hafta 4-5 gün yumoşlar çok ağrıdı ama pazar günüden beri çokkkkk hafif, geçti gibi bir şey, çok moralim bozuk bi an kesilince olmadığını düşünüyorum açıkcası bu a birde yumurta takibi çatlatma iğnesi kullandım... boşa gitti sanırsam :(((

kızlaaaaaaaaaar ben geldim.çok mutluuyuzzz.bugün tüp bebek tedavisine başladık.ilk iğneyi vuruldum.300 lük pregon vurulacağım her gün.allahım inşaallah her şey yolunda gider....
Canım hayırlısı olsunnn.. inşallah emeklerinizin karşılığını alırsınız bu ay Bebişin inşallah gelir...:Saruboceq::emir_bebek:

kadriyecim gunaydin benim bu ay 16 olacak, duzeltirsen sevinirim. 15 i yaladik yuttuk
esimin ameliyati kesinlesti. ama dr asilamaya gecin demis. fazla beklemeyin diye eklemis. hayirlisi Allah'tan

canım hayırlı olsun öncelikle ama 300lk puregon??
ne kadar yoğun vermiş kaç kutu aldınız ne kadar tuttu bende kullanacktım puregon çok fazla tutuyodu ki benm 75lik vurulacaktım inş emekler boşa gitmez canım heemen hamiş kalısrsın...
tüp bebekte doz genelde bu olur yumoş sayısını arttırmak için.aşılamada 150 kullandık.ilaçlar 2.500 tl tutuyor raporsuz.raporun olursa yarısını ödüyorsun.iyi dileklerin için teşekkürler.:teytey::nazar:
Canım hayırlısı olsunnn.. inşallah emeklerinizin karşılığını alırsınız bu ay Bebişin inşallah gelir...:Saruboceq::emir_bebek:

çok sağol canım.allah hepimizin yüzünü güldürsün....amiiin:lepi::emir_bebek:

günaydın kızlarrr
bugün adet günümdü,test yaptım sabah,tek çizgi tabiki de,çok bunaldım artık şu tek çizgiyi görmekten,bu ay bütün belirtileri yaşamıştım oysa,halende yaşıyorum,bugün acayip midem bulanıyo ve başım dönüyo,ama anladımki hepsi psikolojik ya da stresten,ve biliyorumki ben böyle kafaya taktıkça hamile kalamıycam,testi işyerinede getirdim,bakıp bakıp duruyorum belki ikinci bi çizgi beliriverir diye,kafayı yedim iyice artık...

günaydın kızlarrr
bugün adet günümdü,test yaptım sabah,tek çizgi tabiki de,çok bunaldım artık şu tek çizgiyi görmekten,bu ay bütün belirtileri yaşamıştım oysa,halende yaşıyorum,bugün acayip midem bulanıyo ve başım dönüyo,ama anladımki hepsi psikolojik ya da stresten,ve biliyorumki ben böyle kafaya taktıkça hamile kalamıycam,testi işyerinede getirdim,bakıp bakıp duruyorum belki ikinci bi çizgi beliriverir diye,kafayı yedim iyice artık...

canım, düşünmekten, kafamızda bir şeyler kurmaktan hep psikolojik olarak etkiliyoruz ve bütün dengemizi kendimiz bozuyoruz... biliyorsun ilk 5 dk dan sonraki çift çizgi doğru değil benim geçen ay ilk idrar değer değmez silik pembe çizgi çıkmıştı üstelik 2 test yaptık ikiside aynı şekilde oldu ama maalesef doğru değilmiş üstelik kistim varmış:((
bende ne belirtiler yaşamıştım göğüslerim uyuştu şişti kasık ağrısı, mutfağa giremiyordum her yer kokuyordu,mide bulantısı.. Allahım ne aptalmışım meğer kendi kendime etkilemişim....
Rahat bırak kendini ben bu ay yumurta takibi yaptırdım çatlatma iğneside kullandım geçen hafta kocişle full çalıştık, ama dün artık sinirlerim öyle gerildiki çalışıcaktık ben ağlaya ağlaya mahvettim kendimi zoraki o psikoloji ile hiç bir şey olmuyor... dedim kahretsin olmuyorsa olmasın gelmesin istemiyorum bebek felan, öyle uyumuşuz, zavalli kocişimle...
yokmuş gibi davran hiç bebek istemiyormuş gibi hayatımıza devam etmemiz lazım... zorlayınca o düşünce ile gelmiyorlar... artık düşünmüycem ben, işimede yansımaya başladı artık, yoksa yakında psikolojik olarak çökeceğim..

Back
X