- Konu Sahibi SUDENAZ222
- #18.641
benim bi dahaki adet tarihim 5 mart. yazan arkadaşlar benide yazsın :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım, düşünmekten, kafamızda bir şeyler kurmaktan hep psikolojik olarak etkiliyoruz ve bütün dengemizi kendimiz bozuyoruz... biliyorsun ilk 5 dk dan sonraki çift çizgi doğru değil benim geçen ay ilk idrar değer değmez silik pembe çizgi çıkmıştı üstelik 2 test yaptık ikiside aynı şekilde oldu ama maalesef doğru değilmiş üstelik kistim varmış(
bende ne belirtiler yaşamıştım göğüslerim uyuştu şişti kasık ağrısı, mutfağa giremiyordum her yer kokuyordu,mide bulantısı.. Allahım ne aptalmışım meğer kendi kendime etkilemişim....
Rahat bırak kendini ben bu ay yumurta takibi yaptırdım çatlatma iğneside kullandım geçen hafta kocişle full çalıştık, ama dün artık sinirlerim öyle gerildiki çalışıcaktık ben ağlaya ağlaya mahvettim kendimi zoraki o psikoloji ile hiç bir şey olmuyor... dedim kahretsin olmuyorsa olmasın gelmesin istemiyorum bebek felan, öyle uyumuşuz, zavalli kocişimle...
yokmuş gibi davran hiç bebek istemiyormuş gibi hayatımıza devam etmemiz lazım... zorlayınca o düşünce ile gelmiyorlar... artık düşünmüycem ben, işimede yansımaya başladı artık, yoksa yakında psikolojik olarak çökeceğim..
canım merak etme bence yumoşların ağrısıdır. baya bi şiddetli oluyor benim karnımın içinden sanki çıkıcaklar gibiydi :))) benim kasık ağrım 4,5-5 gün sürdü... inşallah senin yumoşlar çatlıyordur. sakın bugünleri boş keçirme sezencim mutlaka gün aşırı çalışın bitanem, inşallah dualarımız kabul olur, dün akşam ben çok ağladım, sinirlerim çok bozuldu olmazsa olmasın artık umrunda değil, bir daha uğraşmıycam diye, hem benim hem kocisin canı çok sıkıldı.... biliyorum her şey Allahtan hakkımızda hayırlısı olsun artık ne diyelim...:Saruboceq:
günaydın canım, yanımızda olduğun için teşekkürler canım. İnşallah bebişini sağlıcaklı alırsın sende kucağına.... bir şey soracağım yumruta çatladıktan sonra ağrın geçip tekrarmı başladı ağrıların??? benim geçen hafta 4-5 gün yumoşlar çok ağrıdı ama pazar günüden beri çokkkkk hafif, geçti gibi bir şey, çok moralim bozuk bi an kesilince olmadığını düşünüyorum açıkcası bu a birde yumurta takibi çatlatma iğnesi kullandım... boşa gitti sanırsam((
bijoux cnm senın ıkı kasıgın bırdenmı agrıyodu yoksa yalnızca bıtanesımı
bilgecıgım sanmıyorum bu kist agrısı emınım geceden berı bende aglıyorum hala dvm edıyorum cok canım yanıyor bgn 5.gün nefes aldıkca batıyo kasıgım sankı içinde bısıy varda sallanıyo dönüyo gıbı kistim oldugundada böyle olmustu ayaga kalkamıyorum evde kımse yyok sınrım bozuk kocamın görevı var gelemıyo belkı bgn gelemezde akraba yok komsu yok yalnız yalnız evde kıvranıyorum delırıcem vallah gelsede götürse benı doktora oda bıkmıstır benı doktora götürmektensenağlama hayırlısı dıyorum ama neden daha ıkı hafta önce gıttı dıye sevındıgım kıst yenıden geldı
tüh canım ya hani bi arkadaşın vardı bebğinin cinsiyetini öğrenmek için dr a gittiğin onla bi daha gitsen keşke,canım sen onunla dr gittiğinde ultraona girmişmiydin.?? eğer girdiysen dr mutlaka görür söylerdi, benim kasık ağrımda kist gibimiydi bilemiyorum kist olunca ben içimde bi yumru hissediyodum açıkcası yürürken yatarken bi yumru oluyodu ama yumoşun ağrısı sanırım kist gibi ama bi yumru yoktu sen elle kendini kasıklarını dokunarak bi kontrol canım, böyle hafif bastırınca ağrı varsa ve batma varsa kist oluyo, o kadar çok gittimki dr benim kuzenler radyolog ikisde, onlar hep öyle kontrol etmemi söylerlerdi. haberdar et kendinden merak ettim sni şimdi inşallah kist yoktur canım yaaa hemen oluşmaz sanmıyorum güzelim yaa.:1no2:
evım merkeze cok uzak dagın bası tek basıma cıkamıyorum ah merkezde olsam dururmuydum dün bakmadı doktor önemsemedı adeten sonra gecmezse gel dedı burda adam gıbı doktor yokkı hiç yataktan kalkamıyorum bılgısayırı kucagıma aldım kahvaltı bıle yapmadım hala okadrkı agrıyo agıldıkce kımıldadıkca yumru hıssetmıyorum ama emınım kısttır aynı seylerı daha önce yasamıstım çünkü esmde yoksenağlamadelı olcam vallah.eger kıst olusmussa yıne bende catlatma ıgnesı baslıcam heray bu agrıyı cekmek ıstemıyorumsenağlama:1no2:
uklacıgım catlatma ıgnesı nekadra patladı sana
Canım biliyorsun kist nedeni ile regl olamamıştım regl için ben duphaston aldım o 15 ytl idi sanırım, adetin 2. günü femera isimli bir ilaç verdi(klomen gibi) o 70 YTL idi, beş gün kullandım 12. gün kontrol sonrası iğneyi dr um verdi 76 YTL idi. ama ben özele gidiyorum bu ilaçları drumun oradan kendisi veriyor. dışarıda baktım Femera isimli ilaç aslında göğüs kanseri ilacı imiş ama yumurtlama ya yardımcıda oluyormuş piyasada fiyatı tam hatırlamıyorum ama ya 126 yada 216 şimdi tam hatırlamadım galiba 126 idi, iğnelerin piyasa fiyatını bilmiyorum ovitrel di benim iğne içinde bir adet vardı. göbekten kendin yapıyorsun.. belki drun sana başka ilaçlar önerebilir. ssk ödüyormu yada devlet ödüyormu bilmiyorum?? bildiğim kadar ile ssk yardımcı üreme teknikleri ile ilgili şeyleri eskiden ödemiyordu.. şimdi kanunlar değiştiği için değişmiş olabilir..bi araştır istersen buradan bazı arkadaşlar heyet raporu felan diye bişeylerden konuşuyorlar ama o bunla ilgilimi yoksa tüp bebek olduğu zaman mı oluyo onu bilemiyorum tatlım..
kardelncim naber?