• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

kadriye bilionmu bende ireme özendim aşılama istedim aynı doktora gidiyoz herkesi hemen aşılıyo bana hap yazmaya kalkıyor acelecidemişlerdi güya neyse işin özü bende aşılancam inş. bir sorun çıkmazsa sen ne yapıosun

kadriye bilionmu bende ireme özendim aşılama istedim aynı doktora gidiyoz herkesi hemen aşılıyo bana hap yazmaya kalkıyor acelecidemişlerdi güya neyse işin özü bende aşılancam inş. bir sorun çıkmazsa sen ne yapıosun

sizkaç aydrı istiyosunz canım kaç yıllık evlısn buarda belkı doktorun bunalrıda gözununde tutuyordur oyzuden aşılama vermemiştir sana bziede verimiyolar aşılamyı baklım dokotr rahım fılmınden sonra 2ya bekele dedı buayda olmazsa doktora gıdıcez bende aşılam isteyenelrdenım ama bakalım doktor ne dıycek

canım 3 yıl olacakçok az korunduk biz şimdi yaklaşık 2 yaşında çocuğum olcaktı ama kısmet işte bu güne geldi sen 4 yıllık evliydin demi canım dok memnunsun değilmi çokta beklemenin bir manası yok yani ben tez canlıyım nasıl sabrediyom hala anlamış değilimişte rabbim verio kolayını

kızlar en azından aşılamayı göz önünde tutuyo sizinkiler benimki kesinlikle uzakkkkk hemde çokkk uzaaaaaaaaaaaaak dio aşılama için bu ayönümüzdeki hafta yani ilişki testi yapılcak eşimede ilaç vercekmiş bakalım kısmet rabbim tez zamanda yollar dilerim cenet kokulu meleklerimizi evlerimiz tez zamanda bebek kokusuyla solar ağlamasını susturamıoz die tez zamanda bizde ağlarız inşşşş

kızlar en azından aşılamayı göz önünde tutuyo sizinkiler benimki kesinlikle uzakkkkk hemde çokkk uzaaaaaaaaaaaaak dio aşılama için bu ayönümüzdeki hafta yani ilişki testi yapılcak eşimede ilaç vercekmiş bakalım kısmet rabbim tez zamanda yollar dilerim cenet kokulu meleklerimizi evlerimiz tez zamanda bebek kokusuyla solar ağlamasını susturamıoz die tez zamanda bizde ağlarız inşşşş

ilişkı testımı canım one demk ?

:CüvCüv:
sekerpembe cok ilğinçilk kez duydum canım bunu ansılyapcekelrmıs acep

bitanem ilişkiden sonra 2 saat yatıcam sonrada test için dra gidicem inşallah olumlu olur sonuş vajinamdan bi aparat yardımıyla örmnek alcak tüplerden inşallahhhh olumlu olcekkk
ve sonuçta bende:CüvCüv:ümle dolaşcam

:CüvCüv:

bitanem ilişkiden sonra 2 saat yatıcam sonrada test için dra gidicem inşallah olumlu olur sonuş vajinamdan bi aparat yardımıyla örmnek alcak tüplerden inşallahhhh olumlu olcekkk
ve sonuçta bende:CüvCüv:ümle dolaşcam

allahalhh 2aat yatcam demişsisnya sonra aklkıpta mı gıtcen doktra neelr duycaz daha ilkkez duydum canım bakbunu.aslında eşimin arkadşaına da doktoru olebişilerdmeiş onun spermelrı akışkan değilmiş.1saat sonra akışkan oluyomuş doktrda ilşkiden sonra 1saat yatcak demiş kadın için yani

canım sen kocaelide hangi doktora gidiyosun

Canım ben izmitliyim amaşuan diyarbakırda görev yapıorum annem yeni bir doğum hastanesi açıldığından bahsetmişti ii diyordu sadece kadın doğum varmış gittiğin yerden memnunmusun????

ya bende istiyorum ya...8 aydır olmuyor .artık olsun. doktora gittim rahim ve yumurta normal dedi.ama yumurtanın biri büyükmüş.bu bi sorun mu bilmiyorum.. hastane çok kalabalıktı ve doktorla çok konuşamadım ve yumurtanın büyükolması sorunmu bilmiyorum.arkadaşlar ya zayıf olmanın gebelikte etkili olurmu. benim boyum 1,65kilom 45

bide ilişkiden sonra benden çok akıntı geliyor.. acaba spermler içeri girmiyor olabilirmi.yani vajinal bi sorun olabilirmi..bana cevap yazarsanız çok mutlu olurum..daha dün üye oldum..bu siteden çok umutluyum :a015: lütfen senağlama cvplarınızı bekliyorum

güzelim bende zayıfım 46 kiloyum bi yerde okumuştum düşük kilo hamiş kalmayı engelliyo diye ama ben inanmıyorum dengeli ve düzenli besleniyosan hiçbir sorun olmaz benim yapım böyle yesem bile kilo alamıyorum bu ay 7.ayım inşallah en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz bebişlerimizle birlikte kiloda alırız doğum sonrası vermeye uğraşmayız zayıf olmayı kafana takma

ya 8aydır korunmuyorum ve olmuyor.. inssn herşeyi kafaya takıyor.. çok teşekkürler bersuuu desteğin için

canım benım cok stres yapıyoosun anladıgım kadrıyla doktor bı sorunun yok demıs bıde ilişkı sonrasnda ayagının altına bı kırlent koy yarım saat uzan ozaman okadr dısarı kaçmaz menı hı bıde hepsı gıtmıyo sonucta tasanlar mecburen dısarda kalıyo herkeste öyledr emınm bıde zayıf olmakla hamıle kalmanın bı alakası yok bence benım kuzende 47 kıloyla hamıle kaldı doktorlar daha cok kılo almayın dıye uyarıyolar umarım bır an önce hamiş kalırsın cnm:Saruboceq:

çok teşekkürler ya gerçekten rahatlattın beni kardekencim canım benim.. teşekkürederma.s.

önemlı değil canım kıloyu gercekten sorun etme dengelı beslen yeter stres yapma okkaydirigubbakcemile5allahın işi nezaman kısmet etmısse ozaman kavusucaz bebişlerımıze umarım cok bekletmezler:Saruboceq::Saruboceq:

Back
X