- Konu Sahibi SUDENAZ222
- #18.741
biliyom gelince görür diye yazdım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kadriye bilionmu bende ireme özendim aşılama istedim aynı doktora gidiyoz herkesi hemen aşılıyo bana hap yazmaya kalkıyor acelecidemişlerdi güya neyse işin özü bende aşılancam inş. bir sorun çıkmazsa sen ne yapıosun
kızlar en azından aşılamayı göz önünde tutuyo sizinkiler benimki kesinlikle uzakkkkk hemde çokkk uzaaaaaaaaaaaaak dio aşılama için bu ayönümüzdeki hafta yani ilişki testi yapılcak eşimede ilaç vercekmiş bakalım kısmet rabbim tez zamanda yollar dilerim cenet kokulu meleklerimizi evlerimiz tez zamanda bebek kokusuyla solar ağlamasını susturamıoz die tez zamanda bizde ağlarız inşşşş
ilişkı testımı canım one demk ?
sekerpembe cok ilğinçilk kez duydum canım bunu ansılyapcekelrmıs acep
:CüvCüv:
bitanem ilişkiden sonra 2 saat yatıcam sonrada test için dra gidicem inşallah olumlu olur sonuş vajinamdan bi aparat yardımıyla örmnek alcak tüplerden inşallahhhh olumlu olcekkk
ve sonuçta bende:CüvCüv:ümle dolaşcam
kadriye bilionmu bende ireme özendim aşılama istedim aynı doktora gidiyoz herkesi hemen aşılıyo bana hap yazmaya kalkıyor acelecidemişlerdi güya neyse işin özü bende aşılancam inş. bir sorun çıkmazsa sen ne yapıosun
ya 8aydır korunmuyorum ve olmuyor.. inssn herşeyi kafaya takıyor.. çok teşekkürler bersuuu desteğin için
çok teşekkürler ya gerçekten rahatlattın beni kardekencim canım benim.. teşekkürederma.s.