kasımda aşk bambaşka hamileyimm ve yardım istyrmm :)

tazegelin36

Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2012
4
0
16
İstanbul
merhabalar aranza yeni katıldım bugun itibari ile 6 aylık evliyim,geçen hafta idrar testi yaptım hamileyim, kan testinde de sonuş 169,33 çktı doktor daha çok yeni dedi çok heycanlym ya bişe olursa ya kese oluşmassa die daha ne kadr beklemelym sizce tam ne zaman belli olur herşey kafam çok karıştı

mrb canım bende 6 haftalık hamıleyım. hayırlı olsun bebegın..beklenen adet günüm 28 ekimdi olmadı. ben 10 gün geçince gittim görünmedi 5 gun sonra tekrar cağırdı doktor.cumartesı gunu gördük şükür, adet günün 15 gün geçince kese için doktora git. ancak o vakit görünüyor. beta hcg nınde 5000 olması lazımmış karından ultrasonla kesenin görunmesi için... 10 gun sonrada kalp atışını duymak için gıdıcez..

maşallah hadi hayrlısı olsun, benim de 8 gün geçti ama sanki 1ay oldu hiç geçmyo zaman ya çok merak edyrm doktr araştryrm bide bakalm hayrlısı artık

hoşgeldin canım hayırlı olsun bebegin.
benimde bir hafta oldu ögreneli seninle aynı duyguları yaşıyorum kese oluşurmu ya birşye olursa diye bugün doktora gitti kese görmek için göstermedi kendini 954 degerim doktor degerin güzel artmış dedi korkmana gerek yok dedi. biraz sabredip 10 gün sonra gidicem belki kalp atışlarını duyarımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…