- 16 Haziran 2011
- 4.328
- 19
- 108
Aslında en doğrusunu yapıyorsun ateş ölçme yöntemi en güzeli hiç yanıltmıyor insanı ateşin düşükse mutlaka kırmızılar gelecektir maalesef kaçış yok
neyse yeni aya devam etsin çalışmaların nasılsa bir gün bizimde bebişimiiz olucak
mrb arkadaslar bende aranıza yeni katıldım.15 aylık evliyim ve uzun zamandır korunmuyoruz.battan 3gün sonra kahverengi lekeler geldi 4 gün boyunca.2 test yaptım ikisi de negatif tabii.bu ayki adet böyle tuhaf oldu ve de ilk defa sancısız.umudum kasıma artık.listeye beni de eklerseniz sevinirim.bat tahminen 22-23kasım
arkadaşlar internette yumurtlama günü hesaplayıcısı şeklinde siteler var sat tarihlerini giriyosun ve muhtemel yumurtlama gününü yazıyo sizce ne kadar doğrudur,bende adet düzensizliği varda ne yapacağımı şaşırdım ya gününü kaçırıyorsam diye endişeleniyorum
bende geldim:) benimkide 1 kasım:)umarım kırmısılar gelmez
hatta kasımda aşk başakadır dedik 3 sene önce evlendik
bebiş gelirse süper bi yıldönümü hediyesi olur
hadi hayırlısı inşallah bu arada battaşız bende 1 kasım ama hiç umutlu değilimyumurtlama günümde misafirim vardı ve biz
yapamadık
ama hayırlısı diyelim dimi
merhaba derya
acaba yaşadığın yerleşme kanaması falan olabilir mi?
testlerini ne zaman yaptın?
yerleşemeden sonra idrarda hemen çıkmaz çünkü
bende geldim:) benimkide 1 kasım:)umarım kırmısılar gelmez
hatta kasımda aşk başakadır dedik 3 sene önce evlendik
bebiş gelirse süper bi yıldönümü hediyesi olur
birini lekelenme olmadan 1 gün önce yaptım diğerini de bugün yaptımkeske öyle olsa artık çookk sıkıldım beklemekten (((
gelen arkadaşlar aramıza hepiniz hoşgeldiniz< umarım bu ay hepimiz bebişlerimize kavuşuruz kıslarrrrr napıyonuz masum ayşenur nerelerdesiniz bende 2 gündür yoktum işler çok yoğundu((( pek giremedimmm
Geldim burdayim canım
Birinci sayfaya bat tablomuzu koydum
gördüm canım çok güzel olmuş ekipte epey kalabalıklaşmış ellerine sağlık 2012 temmuz anneleri topiğimiz çok kalabalık olacak inşallahh
Çok guzel olur canım yaa yazın hamile olucaz bebislerimizi guzel havada dogurucaz
Çok guzel olur canım yaa yazın hamile olucaz bebislerimizi guzel havada dogurucaz
ay insallah
ben de temmuz annesi olmak cok istiyorummm
ben artik anne olmak istiyorummm
allahım güzel gönlüne göre nasip etsin arkadaşımmm
ay insallah
ben de temmuz annesi olmak cok istiyorummm
ben artik anne olmak istiyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?