günaydın kızlar
ben bu sabah regl oldum çok şükür
masumiyet canım benim batımı ekler misin 26 kasım
iyi geceler kızlar yarın görüşmek üzere öpüyorum herkesi[/QUO
,
canım ben sabahları 06,00 da ölçüyorum bide bazen lavaboya falan gitmem gerekio bakıyorum saat 5,30 ama yine 06,00 da ölçüyorum arada bi kalkmış oluyorum yani sorun olurmu acaba ? saol
Canım 6 da ölçeceksen ateşini hiç kalkmaman gerekiyor sıkışıyorsan da tutacaksın saatin gelsin ateşini ölç öyle yap ne yapacaksan yatakdan kalkıp hareket edersen vücut ısını değiştirmiş kendini yanıltmış olursun
geldim canım geldim.bugün evde değildik ailecek eşimin izin günü de
az bi gezdik geldik...
ara sıra bakıyorum ama topik pek bi sakin nerdeyse masumla ben yazısıp duruyoruz gibim oldu
sizler nasılsınız topik kalabalıklaşıyo maşallah maşallh...
günaydınnn kızlarr
Negatif çıktı tabi ki :) yarın ateşim ne Olucak bakalım bugün calışma yok yarına dinlensin kocacim
günaydın kızlar
ben bu sabah regl oldum çok şükür
masumiyet canım benim batımı ekler misin 26 kasım
hoş geldin canım nasıl gidiyor?
canım hangi marka ov. testi kullanıyosun ben lab. marka aldım pek effektif olmadı genelde silik gibi belirdi ama bu markadan genel böyle şikayetler var o yüzden moralimi bozmadımm
günaydıı :) :)....
canım hangi marka ov. testi kullanıyosun ben lab. marka aldım pek effektif olmadı genelde silik gibi belirdi ama bu markadan genel böyle şikayetler var o yüzden moralimi bozmadımm
iyi gidiyor canım işyerindeyim uğraşıyorumm beklemedeyim işte son 1 haftaya girdim heyecan fullll bakalım bebiş varmı
bende laboquick marka kullanıyorum akşamları yapıyorum en az 3 saat idrarımı tutuyorum geçen ay doğru sonuç verdi ovu testim ateşimde aynı sonucu verdi FF de aynı güne çekti çizgiyi zatenben gittigidiyordan sipariş ettim
Günaydınnn
Bekleme evresi daha sancılı oluyor haklısın inşallah ümitlerini boşa çıkarmaz rabbim
bende oradan aldım canımmm ama ben idrarımı tutamadım denk gelmedi birde aynı saatte yapmak gerekliymiş ben bilmiyordum neyse bakalım bu ayki duruma göre olmadı bir dahaki aya nasip
Hayırlısı olsun canım yaa ne diyelim bende adet olunca ilk gün moralim bozulur sonraki günler toparlanır yeni dönemi planlamaya başlarım seninde hala kasımda bir umudun var
hayırlı olsun yeni döngün arkadaşımm sana bebişini getirsin inşallahhh
Esın evde mı canım ben cuma falan gelir diye düşünüyordum iyi çalışın bakalım
Canım 6 da ölçeceksen ateşini hiç kalkmaman gerekiyor sıkışıyorsan da tutacaksın saatin gelsin ateşini ölç öyle yap ne yapacaksan yatakdan kalkıp hareket edersen vücut ısını değiştirmiş kendini yanıltmış olursun
aaa neyse bundan sonra dikkat ederim ozaman bende bu ay ovulasyon testi aldım medismart hepsiburadadan sipariş verdim bugün nasıl bu marka bilgin varmı
bide bu tükürükle yapılan varmış acaba ondanda mı alsam önümüzdeki ay inşallah bidahaki ay a kalmaz ümitlerrrr :))
aaa neyse bundan sonra dikkat ederim ozaman bende bu ay ovulasyon testi aldım medismart hepsiburadadan sipariş verdim bugün nasıl bu marka bilgin varmı
bide bu tükürükle yapılan varmış acaba ondanda mı alsam önümüzdeki ay inşallah bidahaki ay a kalmaz ümitlerrrr :))
Laboquick marka kullanıyorum kaset tipi tükürükle yapılanlar çok zormuş sen yine idrarla yapılanlardan al canım ben 20 ovulasyon+ 6 tane gebelik hediyeli aldım kargo içinde 26 tl ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?