Kasımda Aşk Başkadır...

günaydın kızlar

ben bu sabah regl oldum çok şükür

masumiyet canım benim batımı ekler misin 26 kasım

Hayırlısı olsun canım yaa ne diyelim bende adet olunca ilk gün moralim bozulur sonraki günler toparlanır yeni dönemi planlamaya başlarım seninde hala kasımda bir umudun var

iyi yapmışsınız canım bende çalıştığımdan pek düzenli gişremiyorum ne zaman denk gelirse evet topiğimiz kalabalıklaşıyo çok muhabbet çok dayanışma

Negatif çıktı tabi ki :) yarın ateşim ne Olucak bakalım bugün calışma yok yarına dinlensin kocacim

canım hangi marka ov. testi kullanıyosun ben lab. marka aldım pek effektif olmadı genelde silik gibi belirdi ama bu markadan genel böyle şikayetler var o yüzden moralimi bozmadımm

canım hangi marka ov. testi kullanıyosun ben lab. marka aldım pek effektif olmadı genelde silik gibi belirdi ama bu markadan genel böyle şikayetler var o yüzden moralimi bozmadımm

bende laboquick marka kullanıyorum akşamları yapıyorum en az 3 saat idrarımı tutuyorum geçen ay doğru sonuç verdi ovu testim ateşimde aynı sonucu verdi FF de aynı güne çekti çizgiyi zaten ben gittigidiyordan sipariş ettim

günaydıı :) :)....

Günaydınnn

günaydıı :) :)....

iyi gidiyor canım işyerindeyim uğraşıyorumm beklemedeyim işte son 1 haftaya girdim heyecan fullll bakalım bebiş varmı

Bekleme evresi daha sancılı oluyor haklısın inşallah ümitlerini boşa çıkarmaz rabbim

bende oradan aldım canımmm ama ben idrarımı tutamadım denk gelmedi birde aynı saatte yapmak gerekliymiş ben bilmiyordum neyse bakalım bu ayki duruma göre olmadı bir dahaki aya nasip

bende oradan aldım canımmm ama ben idrarımı tutamadım denk gelmedi birde aynı saatte yapmak gerekliymiş ben bilmiyordum neyse bakalım bu ayki duruma göre olmadı bir dahaki aya nasip

evet canım her gün aynı saatlerde yapmak ideali idrarımızı tutucaz mecburuz

Hayırlısı olsun canım yaa ne diyelim bende adet olunca ilk gün moralim bozulur sonraki günler toparlanır yeni dönemi planlamaya başlarım seninde hala kasımda bir umudun var

ben bu ay olmadığını biliyordum zaten, o yüzden pek üzülmedim, aksine çok gecikmediği için sevindim..
yeni ay, yei umut ve bu sefer iyi planlı bir çalışma

hayırlı olsun yeni döngün arkadaşımm sana bebişini getirsin inşallahhh

teşekkür ederim canım.. bu ay güzel haberler alalım inşallahhh

Esın evde mı canım ben cuma falan gelir diye düşünüyordum iyi çalışın bakalım

canım benim eşim benim için gelip gidio arada.. malum çok çalışmamız lazım.istanbula yakın bir yerde teftişte o yüzden bazen geliyor...bu ay bu işin olması lazım ))

Bugün umutla hastaneye gidip test yaptırdım ama malesef negatif :2:
Çevremde hiç bebek istemeyen insanlar var ve inadına hamile kalıyorlar :18:
Yüce Allah'ın hikmetinden sual olunmaz ama bazen çok istediğim için mi olmuyor diye soruyorum kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…