ay insallah
ben de temmuz annesi olmak cok istiyorummm
ben artik anne olmak istiyorummm
Canım olucaz hayirlisiyla benimde 11. Gunüm çalısmalara başladık bugün tabloma kimse yorum yapmadı forumda
Ben bakmistim ama daha catlamis gibi gorunmuyor diye yorum yapmamistim,bakalim yarin obur gun iyi bir dusus olup ertesi gun yukselir. senin yakindir catlamasi zaten. dongun uzun degil senin peki bu ay ovulasyon testi kullaniyor musun?
ya ben ates olcmuyorum bu ay, cok morelim bozuluyor biraz daha rahat davranmak istiyorum. bir de soracaktim unuttum hep. senin esin sperm testi yaptirmis miydi? biz daha yaptirmadik ama aklimiza takiliyor:44:
gelen arkadaşlar aramıza hepiniz hoşgeldiniz< umarım bu ay hepimiz bebişlerimize kavuşuruz kıslarrrrr napıyonuz masum ayşenur nerelerdesiniz bende 2 gündür yoktum işler çok yoğundu((( pek giremedimmm
bu sefer değilse de yakın zamanda olur inşallah canım,
sıkma canını
masum cum ben 4 gündür ateş ölçüyorum canım ama ne hikmetse hep 36.1
anlamadım gitti kız ben yumurtlayamayacağım korkarım bu ay....yada ben takibe başlamadan önce benim yumoş çatladı gitti.
yarın 16. gün sabah bi değişiklik olur umarım.yoksam bebeiş hayal bana bu ay..
masumcum ov testi ne çıktı?merak ettim
Valla bilemeyecek canım bir iki günlük ateş verisiyle tahminde blunmak güç hatta daha önceki aylarda olmalı ki tahmin edelim her sabah 6-8 arası dil altından en 3 saatlik uykula olcmelisin bı de fertilityfriend e üye olup her gün degerlerinizi girerseniz süper Olucak
3872a2 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Bu benim tablom mesela
Negatif çıktı tabi ki :) yarın ateşim ne Olucak bakalım bugün calışma yok yarına dinlensin kocacim
hıı demek ki 1 gün daha var...bugün mola verin tabi bencede...biz de çalışcaz bu gece..
masumcum ben ff ye abone olmayı başardım da neden ingilizce yaaaaa
valla zor olur benim işim öle
nerden başlasam şaşırdım e malum bide ayın ortasında ölçmeye başlarsan benim gibi daha zor...
canım ya bu arada hani yataktan kalkmadan ölçüyoz ya gün içinde ölçtüğün zamanla arada kaç derece far olur acep....
ben az önce ölçtüm 36.8 çıktı sabah 36.1 di
ha bide mesela yarın sabah ölçtüm diyelim birden 36.7 falan çıksa benim yumurta çatlamışmı oluyo çatlayacakmı?
yani ne zaman ilişki olmalı bu durumda???
Sabah harici yaptığın ölçümlerin bir kıymeti yok canım
Eğer yarın sabah ateşin yükselirse o gunü iyi değerlendir derim hatta ertesi gunünü çünkü yumurtan çatlayacak anlamına geliyor
canım çok sağol sabah yükselirse ben hemen olaya bi el atayım hazır eşimde evde
iyi geceler kızlar yarın görüşmek üzere öpüyorum herkesi[/QUO
,
canım ben sabahları 06,00 da ölçüyorum bide bazen lavaboya falan gitmem gerekio bakıyorum saat 5,30 ama yine 06,00 da ölçüyorum arada bi kalkmış oluyorum yani sorun olurmu acaba ? saol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?