Kasımda Aşk Başkadır...

süper olmnuş cANIM eline sağlık....bu listeyi bir sonraki ay topluca hamiş görmek istiyorum ona göreeee

saol canım ya Allah razı olsun Allah ım hepimizin gönlüne göre versin inşallah takıldığım yer olursa sorarım çok saol

buarada benim bat 18 kasım

Son düzenleme:

buarada benim bat 18 kasım

Günaydın kızlar yeni haftamız hayırlı olsun
Bende yeni calışma dönemine girmiş bulunuyorum inşallah Rabbim rast getirir bebisim gelsin artık bu ay annesine

Naz'im ozellikle seni cok daha özledim öpüyorum kocaman

Son düzenleme:

bende seni özledim...msn ve pc çöktü gibi bişi...man i kaldırdım.yeniden kurana kadar web msn den giricem..

kızlar bende aranıza geldim hayırlısıyla bu ay belkı hamiş olurum inş denemelere basladım benım 13 kasım
bakalım hayırlısını versin cümlemize

kızlar bende aranıza geldim hayırlısıyla bu ay belkı hamiş olurum inş denemelere basladım benım 13 kasım
bakalım hayırlısını versin cümlemize

Hoş geldin canım seni de eklerim listemize inşallah bu hazırladığımız son tablo olur

kızlar benide eklermisiniz batım 1kasımm hayırlı olur inşallah bu topik

merhaba arkadaşlar, ben de katıldım aranıza,
gerçi daha ekim reglimi olmadım, 2 günlük gecikmem var ama hamile değilim maalesef herzamanki gecikmelerden birini yaşıyorum.

ama kasım ayından çok umutluyum

hayırlısıyla hepimiz alırız inşallah bebeklerimizin müjdesini

Sende hoş geldin tatlım
Bir kaç gün daha geçsin kan testine gidersin belki bu sefer ki gecikme hayırlı olur hiç belli olmaz bu işler

Sende hoş geldin tatlım
Bir kaç gün daha geçsin kan testine gidersin belki bu sefer ki gecikme hayırlı olur hiç belli olmaz bu işler

hoşbuldum canım
aslında ben daha test yapmadım,
2 gündür sabahları ateşime bakıyorum, çok düşük.
o yüzden normal bir gecikme olduğunu düşünüyorum, yüksek olsa şüphelenip test yapardım

Aslında en doğrusunu yapıyorsun ateş ölçme yöntemi en güzeli hiç yanıltmıyor insanı ateşin düşükse mutlaka kırmızılar gelecektir maalesef kaçış yok
neyse yeni aya devam etsin çalışmaların nasılsa bir gün bizimde bebişimiiz olucak

mrb arkadaslar bende aranıza yeni katıldım.15 aylık evliyim ve uzun zamandır korunmuyoruz.battan 3gün sonra kahverengi lekeler geldi 4 gün boyunca.2 test yaptım ikisi de negatif tabii.bu ayki adet böyle tuhaf oldu ve de ilk defa sancısız.umudum kasıma artık.listeye beni de eklerseniz sevinirim.bat tahminen 22-23kasım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…