Kasımda Aşk Başkadır...

inşallah canım,teşekkür ederim verdiğin bilgiler için benim bu ay 6.ayım olacak korunmayı bırakalı ve kasımda da çift çizgi göremezsem artık doktora gidicem gerçi son gittiğim doktor 1 yıl bekle dedi ama genede kontrol olmak istiyorum

umarım bu ay çift çizgiyi hep birlikte görürüz canımmm benimde bu ay 2. denemem ama bende çift çizgiyi göremezsem en azından kan tahlilleri ve ultrasona girmek için dr a gidicem

umarım bu ay çift çizgiyi hep birlikte görürüz canımmm benimde bu ay 2. denemem ama bende çift çizgiyi göremezsem en azından kan tahlilleri ve ultrasona girmek için dr a gidicem

Hadi bakalım iyi çalısmalar arkadasım benimde yakında başlayacak calışmalarım ben Ovulasyon testi de yapicam inşallah tutturucaz bu aya kızlar

geçmiş olsun canım çokta zordur migren allah yardımcın olsun

Valla yatana kadar anca gecti hamile kalınca migrenim tutarsa ne yaparım ağrı kesici olmadan bilmiyorum neyse bir hamile kalalimda hayirlisiyla

inşeallah tuttururuz Allah ın izniyle bu ay
canım yaaa bana ara ara geliyolar valla bazen çok istiyorum olsun bazen öle içim bi tuhaf oluyo daha erkenmi acaba olmasamı diyorum(özellikle kızımı severken...kıyamıyorum ona)

canım senin bu migren işin zor sürekli kullandığın ilaç falan varmı???
hamilelikte zor olur gerçekten...aman inşeallah olsun da Allah yardım eder....

naber kız masumm.?görüşemiyoruz.

Baharcım iyiyim valla bu aralar pek giremedim hem adet dönemim yeni bitti arada cepten girdim dün migrenim tuttu tv bile izleyemedim bugünde annemler vardı geç gittiler bende anca oturdum laptopun başına

Arada tutuyor işte migrenim özellikle migren için bir agrı kesicim var o iyi geliyor onu kullanıyorum canım
Bir bebecik olsunda Allahın izniyle bu konu da halledilir bir şekilde

Selamlar... Masumiyet, İsim listesi yapıcakmısın.. Tablo şeklinde html olarak mı yapılıyor?? Ben bi deniyorum tablo mu gözükücek kodlar mı...Kodlar gözüktü sildimm.neyse..
Bu arada ovulasyonun son günlerindeyimm herhal.. İnşallah hepimiz bebişlerimize kavuşuruz...

Son düzenleme:
Merhaba Kizlar
Ben de geldim umarim Kasim ayi bebis haberiyle seviniriz
Masumiyet benim yeni bat 20 kasim

Hoş geldin canım benim bende geçmişe bakıyordum kızların bat ını aldım bir tablo yapmaya çalışıcam pek bir bilgim yok ama deneyecem seni de eklerim canım hadi hayırlı olsun yeni döngün

Baharcım iyiyim valla bu aralar pek giremedim hem adet dönemim yeni bitti arada cepten girdim dün migrenim tuttu tv bile izleyemedim bugünde annemler vardı geç gittiler bende anca oturdum laptopun başına

canım gecmiş olsun migren ağrısı zordur.bende de boyun fıtığı var.o tuttu mu mahvediyor beni...benim adet dün bitti. yeni döneme girdik.eşim burdayken sonuna kadar sömürcem onu heheee

everycim kasıma bu işi hallediyoruz haberin olsun.masumun topiği uğurlu gelecek bize...

everycim kasıma bu işi hallediyoruz haberin olsun.masumun topiği uğurlu gelecek bize...

İnşallah caniminici hepimize uğurlu gelecek bu topik
Benim 9. Gunüm adette bitti ama hala siftah edemedik esim uyuyor sabah geldi uçuşdan yorgun garibim bende zorlu bir hafta geçirdim toparlayacaz inşallah

Kızlar 1.sayfaya liste hazırladım ama pek olmadı bilen varsa bana yardımcı olursa sevinirim :26:

benim nick uzun ya baya bati sigdiramadin mi kiz?
benim bat 20 kasim
ben de hic anlamiyorum yardim etmek isterdim:44:

benim nick uzun ya baya bati sigdiramadin mi kiz?
benim bat 20 kasim
ben de hic anlamiyorum yardim etmek isterdim:44:

yazmamışım seninkini canım ekleyecem hemen de inan anlamadım düzgün yazmıştım hepsi alt alta falan hatta aynı gün bat ı olanları aynı renk yaptım ama kaydet deyince yamulttu yazılarımı
deneyecem yine liste de önemli sonuçta takip edecez birbirimizi

Kızlar birinci sayfaya listemizi hazırladım anca bu kadar yapabildim kusura bakmayın
mühim olan batlarımızı takip etmek nasılsa

masum
ellerine sağlık canım çok güzel olmuş ilk batda benimmiş inşallah hamilelikler benle başlar ve hepimiz bu ay hamiş kalırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…