canım ben internetten sipariş ettim doğruluğunuda kendimce şöyle anladım tam çift çizgi çıkmasından 1 gün sonrada yumurta akı kıvamında akıntım oldu aynı anda ateş takibi yapıyorum oda biraz sağlaması oldu rabbim hepimizin gönlüne göre verir inşallah gönlünü ferah tut bebişlerimiz en kısa zamanda gelecek inşallah
inşallah canım,teşekkür ederim verdiğin bilgiler için benim bu ay 6.ayım olacak korunmayı bırakalı ve kasımda da çift çizgi göremezsem artık doktora gidicem gerçi son gittiğim doktor 1 yıl bekle dedi ama genede kontrol olmak istiyorum
inşallah canım,teşekkür ederim verdiğin bilgiler için benim bu ay 6.ayım olacak korunmayı bırakalı ve kasımda da çift çizgi göremezsem artık doktora gidicem gerçi son gittiğim doktor 1 yıl bekle dedi ama genede kontrol olmak istiyorum
Hadi bakalım iyi çalısmalar arkadasım benimde yakında başlayacak calışmalarım ben Ovulasyon testi de yapicam inşallah tutturucaz bu aya kızlarüyeliği beceremedim ama tekrar denicem artık..
bu ay böyle geçiyo daha ben ateş ölçemedim ki.....unutuyorum hep bu akşam alarm kurayım senin gibi....
bu ay olmazsa bi dahaki aya ateş ölçerim artık
benim kritik günler başladı 22-27 bakalım artık...
geçmiş olsun canım çokta zordur migren allah yardımcın olsun
Hadi bakalım iyi çalısmalar arkadasım benimde yakında başlayacak calışmalarım ben Ovulasyon testi de yapicam inşallah tutturucaz bu aya kızlar
Valla yatana kadar anca gecti hamile kalınca migrenim tutarsa ne yaparım ağrı kesici olmadan bilmiyorum neyse bir hamile kalalimda hayirlisiyla
naber kız masumm.?görüşemiyoruz.
inşeallah tuttururuz Allah ın izniyle bu ay
canım yaaa bana ara ara geliyolar valla bazen çok istiyorum olsun bazen öle içim bi tuhaf oluyo daha erkenmi acaba olmasamı diyorum(özellikle kızımı severken...kıyamıyorum ona)
canım senin bu migren işin zor sürekli kullandığın ilaç falan varmı???
hamilelikte zor olur gerçekten...aman inşeallah olsun da Allah yardım eder....
Merhaba Kizlar
Ben de geldim umarim Kasim ayi bebis haberiyle seviniriz
Masumiyet benim yeni bat 20 kasim
Baharcım iyiyim valla bu aralar pek giremedim hem adet dönemim yeni bitti arada cepten girdim dün migrenim tuttu tv bile izleyemedim bugünde annemler vardı geç gittiler bende anca oturdum laptopun başına
everycim kasıma bu işi hallediyoruz haberin olsun.masumun topiği uğurlu gelecek bize...
everycim kasıma bu işi hallediyoruz haberin olsun.masumun topiği uğurlu gelecek bize...
İnşallah caniminici hepimize uğurlu gelecek bu topik
Benim 9. Gunüm adette bitti ama hala siftah edemedik esim uyuyor sabah geldi uçuşdan yorgun garibim bende zorlu bir hafta geçirdim toparlayacaz inşallah
Kızlar 1.sayfaya liste hazırladım ama pek olmadı bilen varsa bana yardımcı olursa sevinirim :26:
benim nick uzun ya baya bati sigdiramadin mi kiz?
benim bat 20 kasim
ben de hic anlamiyorum yardim etmek isterdim:44:
Kızlar birinci sayfaya listemizi hazırladım anca bu kadar yapabildim kusura bakmayın
mühim olan batlarımızı takip etmek nasılsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?