- 16 Haziran 2011
- 4.328
- 19
- 108
Bugün umutla hastaneye gidip test yaptırdım ama malesef negatif :2:
Çevremde hiç bebek istemeyen insanlar var ve inadına hamile kalıyorlar :18:
Yüce Allah'ın hikmetinden sual olunmaz ama bazen çok istediğim için mi olmuyor diye soruyorum kendime
Bugün umutla hastaneye gidip test yaptırdım ama malesef negatif :2:
Çevremde hiç bebek istemeyen insanlar var ve inadına hamile kalıyorlar :18:
Yüce Allah'ın hikmetinden sual olunmaz ama bazen çok istediğim için mi olmuyor diye soruyorum kendime
canım benim eşim benim için gelip gidio arada..malum çok çalışmamız lazım.istanbula yakın bir yerde teftişte o yüzden bazen geliyor...bu ay bu işin olması lazım ))
Uzme kendini
Ger adet olup uzuldugumde annem iki sey soyluyor bana
Birincisi birseyi ne kadar cok istersen o kadar zorlasir senin icin
Ikincisi de herseyin bir zamani var, herseyi her istedigin an elde edemezsin
Sabretmek ve kafamizi biraz rahatlatmak lazim canim
Biliyorum soylemesi kolay ama bunu basaranlar hemen hamile kaliyorlar
slm kızlar???
oo topik canlanmış bugün valla maşallah..
Çok haklı annen doğru söylemiş canım sabretmemiz gerekiyor inşallah kafamızı bosaltip bebeğimize kavusucaz
Meditasyona mı başlasak ki?
Yillarca spor yaptim yoga platez.. ne kadar iyi hissediyordum kendimi. simdi hamilelik dusunuyorum aman hareketlerde bebege birsey olur aman dikkat derken biraktim sporu. cesaret de edemiyorum simdi hamilelik on planda oldugu icin.
bakalim bizi nasil surec bekliyor.:44:
Laboquick marka kullanıyorum kaset tipi tükürükle yapılanlar çok zormuş sen yine idrarla yapılanlardan al canım ben 20 ovulasyon+ 6 tane gebelik hediyeli aldım kargo içinde 26 tl ye
bu markadan memnunum diosun yani nerden aldın hangi site yani bende spariş veriyim ozaman
masumcum birkaç şey sorucam şimdi sana; kistim varmış 3 cm e yakın ama çikolata veya pco falan değilmiş doktor öle dedi yani engel olmazmış hamileliğe progesteron uma baktı adetin 21.günü normal yumurtlama olmuş dedi işte adetin 3.günükü değerlerime bakıldı herşey normal çıktı eşimede sperm testi yaptırdım o da normal dedi doktor ben diyorumki daha fazla zaman kaybetmeden ilaçlı rahim filmimi çektirsem bi sonraki aşama bu mu olmalı yani ne dersin
Al benden de Canım ya Polat'ta topu aldım bandı aldım bı süre yaptım sonra bu hamilelik sürecine girerken kendimi sakınmaya başladım sporda yapmıyorum kiloda aldım camları da silmiyorum kadın geliyor camlarıma ne Olucak bu halimiz bilmem
Bu arada Ovulasyon testi yaptım az önce pozitif bu gece çalısmamız var yarına da inşallah hayırlısı olsun
Merhaba kızlar...Kasım topiğide açılmış ben biraz geç fark ettim:)Umarım bebiş yolu gözleyen herkes için hayırlı olur. Doktorumla ekim ayı başında hamilelik sürecini hızlandırmak için aşılamaya karar vermiştik.Fakat klomen tedavisinde yumurtalarım çok fazla büyüdüğü için doktorum tedaviyi yarıda bıraktırmıştı.Pazartesi günü kontrole gittiğimde net olarak durumumu görmek ve nasıl bir yol izleyeceğimizi kesinleştirmek için rahim filmi çekelim dedi.Yarın rahim filmi çektiricem ve sonuca göre hareket edicez.Bugün gerçekten çok heyecanlıyım.Geçen sene kist ameliyatı öncesi rahim filmi çektirmiştim ve gerçekten çok kötü olmuştum.Çok canım yanmıştı.O yüzden yarınki HSG de anestezi almaya karar verdim.Şu an tek isteğim umarım film sırasında hiçbirşey hissetmem ve inşallah herhangi bir tıkanıklık veya yapışıklık yoktur.Lütfen benim için dua edin.:18:
se_da mrb canım bende rahim filmi çektiricem heralde görünen o da sen nerde çektirmiştinde bukadar acı duydun bu fındıkzade radyotom radyomar diye biyer varmış ağrısız çekiyomuş anestezi olmadan yani çok kararsızım cesaret edemiyorum bende bitürlü yaaaa
bu markadan memnunum diosun yani nerden aldın hangi site yani bende spariş veriyim ozaman
masumcum birkaç şey sorucam şimdi sana; kistim varmış 3 cm e yakın ama çikolata veya pco falan değilmiş doktor öle dedi yani engel olmazmış hamileliğe progesteron uma baktı adetin 21.günü normal yumurtlama olmuş dedi işte adetin 3.günükü değerlerime bakıldı herşey normal çıktı eşimede sperm testi yaptırdım o da normal dedi doktor ben diyorumki daha fazla zaman kaybetmeden ilaçlı rahim filmimi çektirsem bi sonraki aşama bu mu olmalı yani ne dersin
Canım inan ki ne desem yalan olur hiç bilgim yok belki senin durumunda olan arkadaşlar varsa sana yardımcı olabilirler
ben sana laboquickle ilgili bilgi vereyim gittigidiyor dan sipariş ettim canım fiyatları uygun yanında gebelik testi hediye ediyorlar kargo içinde
Merhaba kızlar...Kasım topiğide açılmış ben biraz geç fark ettim:)Umarım bebiş yolu gözleyen herkes için hayırlı olur. Doktorumla ekim ayı başında hamilelik sürecini hızlandırmak için aşılamaya karar vermiştik.Fakat klomen tedavisinde yumurtalarım çok fazla büyüdüğü için doktorum tedaviyi yarıda bıraktırmıştı.Pazartesi günü kontrole gittiğimde net olarak durumumu görmek ve nasıl bir yol izleyeceğimizi kesinleştirmek için rahim filmi çekelim dedi.Yarın rahim filmi çektiricem ve sonuca göre hareket edicez.Bugün gerçekten çok heyecanlıyım.Geçen sene kist ameliyatı öncesi rahim filmi çektirmiştim ve gerçekten çok kötü olmuştum.Çok canım yanmıştı.O yüzden yarınki HSG de anestezi almaya karar verdim.Şu an tek isteğim umarım film sırasında hiçbirşey hissetmem ve inşallah herhangi bir tıkanıklık veya yapışıklık yoktur.Lütfen benim için dua edin.:18:
2 aydır yumurtlama yok bende
ama bu aydan umutluyum..
klomen kullanacaktım fakat araya bayram girecek bu ay erteledim.
ama çörekotu-bal-tarçın karışımı kullanıcam bu ay kızlar,
inşallah yumurtam çatlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?