Kasımda Aşk Başkadır...

üzülme canım, herşeyin hayırlısı..
ama çok isteyince maalesef psikolojimizi bozuyoruz ve bazen olmasını kendi ellerimizle engelliyoruz

Bende aynı örnekleri yaşıyorum çevremde çok rahat bir şekilde hamile kalıyorlar hiç aklımızda yoktu bebek falan diyorlar öyle yapanların bebeği daha kolay geliyor stres çok kötü bir faktör sağlıklı olsada çiftler stres yüzünden olamayabiliyor fazla kafaya takmamak lazım ama işte bu işin içine girince olmuyor maalesef hakkımızda hayırlısı olsun inşallah hepimiz kavuşucaz meleklerimize

canım benim eşim benim için gelip gidio arada.. malum çok çalışmamız lazım.istanbula yakın bir yerde teftişte o yüzden bazen geliyor...bu ay bu işin olması lazım ))

Canım eşine de kocaman aferin valla nazar değmesin
sana yardımcı bu çok önemli bu işler iki kişilik sonuçta ben tek başıma bi yere kadar çabalaya bilirim

Uzme kendini
Ger adet olup uzuldugumde annem iki sey soyluyor bana
Birincisi birseyi ne kadar cok istersen o kadar zorlasir senin icin
Ikincisi de herseyin bir zamani var, herseyi her istedigin an elde edemezsin
Sabretmek ve kafamizi biraz rahatlatmak lazim canim
Biliyorum soylemesi kolay ama bunu basaranlar hemen hamile kaliyorlar

2 aydır yumurtlama yok bende
ama bu aydan umutluyum..
klomen kullanacaktım fakat araya bayram girecek bu ay erteledim.
ama çörekotu-bal-tarçın karışımı kullanıcam bu ay kızlar,
inşallah yumurtam çatlar

Çok haklı annen doğru söylemiş canım sabretmemiz gerekiyor inşallah kafamızı bosaltip bebeğimize kavusucaz
Meditasyona mı başlasak ki?

Çok haklı annen doğru söylemiş canım sabretmemiz gerekiyor inşallah kafamızı bosaltip bebeğimize kavusucaz
Meditasyona mı başlasak ki?

Yillarca spor yaptim yoga platez.. ne kadar iyi hissediyordum kendimi. simdi hamilelik dusunuyorum aman hareketlerde bebege birsey olur aman dikkat derken biraktim sporu. cesaret de edemiyorum simdi hamilelik on planda oldugu icin.
bakalim bizi nasil surec bekliyor.:44:

Al benden de Canım ya Polat'ta topu aldım bandı aldım bı süre yaptım sonra bu hamilelik sürecine girerken kendimi sakınmaya başladım sporda yapmıyorum kiloda aldım camları da silmiyorum kadın geliyor camlarıma ne Olucak bu halimiz bilmem
Bu arada Ovulasyon testi yaptım az önce pozitif bu gece çalısmamız var yarına da inşallah hayırlısı olsun

oh ohh ne guzel verimli gunler iyi calismalar canim
aman sorma kilo aldi basini gidiyor spor bitti uzerine bir de kuruyemisler incir bal..bebis istiyorum diye aldi basini gitti, bu gidisle bebis yer bulamiycak gobuste

Merhaba kızlar...Kasım topiğide açılmış ben biraz geç fark ettim:)Umarım bebiş yolu gözleyen herkes için hayırlı olur. Doktorumla ekim ayı başında hamilelik sürecini hızlandırmak için aşılamaya karar vermiştik.Fakat klomen tedavisinde yumurtalarım çok fazla büyüdüğü için doktorum tedaviyi yarıda bıraktırmıştı.Pazartesi günü kontrole gittiğimde net olarak durumumu görmek ve nasıl bir yol izleyeceğimizi kesinleştirmek için rahim filmi çekelim dedi.Yarın rahim filmi çektiricem ve sonuca göre hareket edicez.Bugün gerçekten çok heyecanlıyım.Geçen sene kist ameliyatı öncesi rahim filmi çektirmiştim ve gerçekten çok kötü olmuştum.Çok canım yanmıştı.O yüzden yarınki HSG de anestezi almaya karar verdim.Şu an tek isteğim umarım film sırasında hiçbirşey hissetmem ve inşallah herhangi bir tıkanıklık veya yapışıklık yoktur.Lütfen benim için dua edin.:18:

se_da mrb canım bende rahim filmi çektiricem heralde görünen o da sen nerde çektirmiştinde bukadar acı duydun bu fındıkzade radyotom radyomar diye biyer varmış ağrısız çekiyomuş anestezi olmadan yani çok kararsızım cesaret edemiyorum bende bitürlü yaaaa

Doktorum bakırköy acıbademde olduğu için filmide orda çektirmiştim geçen sene.Bu sefer radyotomda çektirmek istediğimi söyledim doktoruma fakat ben başında durup birebir yönlendiricem görmem lazım film sürecini dedi ve malesef yine acıbademde çektiricem.Yarın çekilecek fakat bu sefer anestezi almadan dayanamam sanırım.O yuzden anestezi diye direttim.Doktorum pek sıcak bakmadı anestezi olayına ama bakalım.....Radyatomu bende çok kişiden duydum.Gerçekten anesteziye filan gerek kalmadan ağrızısız acısız çekiyorlarmış.O yuzden korkmana gerek yok.Rahat ol.

Son düzenleme:

Canım şimdiden çok geçmiş olsun diyeyim umarım yarını sorunsuz acısız atlatırsın
kasım ayında bol bol gebişlerimiz olucak inşallah sende aramıza hoş geldin

selam kızlar bende aranıza yeni katıldım. 1 yıllık vajinismus kabusundan 6 ekimde kurtuldum Allahıma şükürler olsun. bende artık bebiş istiyorum ve bu ay ilk defa çalışmalara başlayacağım.şuan reglim yaptığım hesaplara göre yumurtalama günlerim 3-8 kasım çıktı adet tarihimde 22 kasım görünüyor. inşallah herkesin bebişi göbüşüne konar. Allah isteyen herkese nasip etsin. Dualarınızı bekliyorum

2 aydır yumurtlama yok bende
ama bu aydan umutluyum..
klomen kullanacaktım fakat araya bayram girecek bu ay erteledim.
ama çörekotu-bal-tarçın karışımı kullanıcam bu ay kızlar,
inşallah yumurtam çatlar

Yumurtası 15 mm üzerine çıkmayan ve sadece 1 tane olan biri olarak 2 aydır çörekotu-bal-tarçın kullanıyorum 18-20 mm civarında 4-5 adet yumurta oluşuyor. ama henüz hamilelik yok

tüm sayfalara bakamadım liste varsa benide eklermisiniz. BAT 25 kasım.

Merhaba kızlar..

yeni arkadaşlar gelmiş hepinize selamlar...Kasımın tüm bebiş isteyenlere uğurlu gelmesini diliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…