Merhaba kızlar..
yeni arkadaşlar gelmiş hepinize selamlar...Kasımın tüm bebiş isteyenlere uğurlu gelmesini diliyorum...
Yumurtası 15 mm üzerine çıkmayan ve sadece 1 tane olan biri olarak 2 aydır çörekotu-bal-tarçın kullanıyorum 18-20 mm civarında 4-5 adet yumurta oluşuyor. ama henüz hamilelik yok
tüm sayfalara bakamadım liste varsa benide eklermisiniz. BAT 25 kasım.
Merhaba kızlar...Kasım topiğide açılmış ben biraz geç fark ettim:)Umarım bebiş yolu gözleyen herkes için hayırlı olur. Doktorumla ekim ayı başında hamilelik sürecini hızlandırmak için aşılamaya karar vermiştik.Fakat klomen tedavisinde yumurtalarım çok fazla büyüdüğü için doktorum tedaviyi yarıda bıraktırmıştı.Pazartesi günü kontrole gittiğimde net olarak durumumu görmek ve nasıl bir yol izleyeceğimizi kesinleştirmek için rahim filmi çekelim dedi.Yarın rahim filmi çektiricem ve sonuca göre hareket edicez.Bugün gerçekten çok heyecanlıyım.Geçen sene kist ameliyatı öncesi rahim filmi çektirmiştim ve gerçekten çok kötü olmuştum.Çok canım yanmıştı.O yüzden yarınki HSG de anestezi almaya karar verdim.Şu an tek isteğim umarım film sırasında hiçbirşey hissetmem ve inşallah herhangi bir tıkanıklık veya yapışıklık yoktur.Lütfen benim için dua edin.:18:
Yumurtası 15 mm üzerine çıkmayan ve sadece 1 tane olan biri olarak 2 aydır çörekotu-bal-tarçın kullanıyorum 18-20 mm civarında 4-5 adet yumurta oluşuyor. ama henüz hamilelik yok
Merhaba kızlar..
yeni arkadaşlar gelmiş hepinize selamlar...Kasımın tüm bebiş isteyenlere uğurlu gelmesini diliyorum...
Canım inan ki ne desem yalan olur hiç bilgim yok belki senin durumunda olan arkadaşlar varsa sana yardımcı olabilirler
ben sana laboquickle ilgili bilgi vereyim gittigidiyor dan sipariş ettim canım fiyatları uygun yanında gebelik testi hediye ediyorlar kargo içinde
saol canım teşekkürler
slm kızlar...nasılsınız bakalım....
canım çok sevindim yaa inşallah bana da yarar
bu sabah reglimin 2. günü ilk karışımımı yedim,
inşallah vesile olur bebeklerimizin gelmesine
yumurta sorunumuz yok ama yine kullansak olurmu cnm bu çörek otu-bal-tarçını bide nasıl kullanıcaz tarif edermisin saol
inşallah tatlım yaaa. hayırlısı olsun hakkımızdaaa.
Cnm selam...Bu bal tarçın olayını ilk defa bu ay bende yaptım.Dediğin gibi 2.gün başladım 12.gün bıraktım.Yanlız bişey sorucam bu ay ilk defa yumurtlama haftasında adet sancısı gibi sancım oldu.Daha önce hiç olmazdı.Sende yaşadınmı böyle bişey acaba.:26:
farklı tarifleri var ama ben "1 çorba kaşığı bal, 1 tatlı kaşığı çörek otu (havanda ezdim), 1 çay kaşığı tarçın karıştırdım" sabah aç ve akşam yatmadan önce yuttum. çiğneyemedim çok kötü bir tadı var.
hepimiz için hayırlısı olsun inşallaahhhh
amiinn
siz ne zamandır istiyorsunu canım, eşinde var mı herhangi bir problem?
biz 2 yıllık evliyiz. 7 aydır istiyoruz. ama pko var bende eşimde problem yok Allaha şükür. yumurtam gelişmiyordu 2 aydır hem ilaç hemde çörek otu karışımını deniyorum bakalım artık ne zaman nasip olacak bebek
aysenur senin kızın galiba, allah bağışlasın
2. bebeği mi istiyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?