Kasımda Aşk Başkadır...

Merhaba kızlar..

yeni arkadaşlar gelmiş hepinize selamlar...Kasımın tüm bebiş isteyenlere uğurlu gelmesini diliyorum...

hoşbulduk cnm inşallah Allah gönlümüzdekini hayırlı eyleyip hayırlı zamanda versin inşallahhhh

yumurta sorunumuz yok ama yine kullansak olurmu cnm bu çörek otu-bal-tarçını bide nasıl kullanıcaz tarif edermisin saol

geçmiş olsun canım
herşey yolunda gide, sonuçlarında güzel çıkar inşallah.
ben de anestezi ile çektirdim

canım çok sevindim yaa inşallah bana da yarar
bu sabah reglimin 2. günü ilk karışımımı yedim,
inşallah vesile olur bebeklerimizin gelmesine

Merhaba kızlar..

yeni arkadaşlar gelmiş hepinize selamlar...Kasımın tüm bebiş isteyenlere uğurlu gelmesini diliyorum...

hoşbuldum

Cnm selam...Bu bal tarçın olayını ilk defa bu ay bende yaptım.Dediğin gibi 2.gün başladım 12.gün bıraktım.Yanlız bişey sorucam bu ay ilk defa yumurtlama haftasında adet sancısı gibi sancım oldu.Daha önce hiç olmazdı.Sende yaşadınmı böyle bişey acaba.:26:

kızlar bu arada 22-27 arası netten hesaplama ma göre önemli günlerdi
elimizden geldiğince değerlendirmeye çalıştık ama benim hiçççç ümidim yokkk
hamile olabileceğimi düşünmüyorum...
beklemedeyim artık

aysenur senin kızın galiba, allah bağışlasın
2. bebeği mi istiyorsunuz?

yumurta sorunumuz yok ama yine kullansak olurmu cnm bu çörek otu-bal-tarçını bide nasıl kullanıcaz tarif edermisin saol

farklı tarifleri var ama ben "1 çorba kaşığı bal, 1 tatlı kaşığı çörek otu (havanda ezdim), 1 çay kaşığı tarçın karıştırdım" sabah aç ve akşam yatmadan önce yuttum. çiğneyemedim çok kötü bir tadı var.

hepimiz için hayırlısı olsun inşallaahhhh

slm tatlım. evet yaşadım internetten falanda araştırdım normalmiş. oströjen hormonunun arttığını gösterirmiş. yani iyi bişey

cewo sabah akşam mı yemek lazım?
ben tarifini bulamadım biyerde, dediğin gibi kendi tahminimce bir miktar bala 5er tatlı kaşığı (dolu dolu) koyup yice harmanladım, hazırda dursun diye.
ama sadece sabahları yerim diyordum, ozaman akşamları da yiyeyim

amiinn

siz ne zamandır istiyorsunu canım, eşinde var mı herhangi bir problem?

biz 2 yıllık evliyiz. 7 aydır istiyoruz. ama pko var bende eşimde problem yok Allaha şükür. yumurtam gelişmiyordu 2 aydır hem ilaç hemde çörek otu karışımını deniyorum bakalım artık ne zaman nasip olacak bebek

en kısa zamanda olacak inşallah canım hayırlısıyla,
biz de 2 senedir istiyoruz.

benim de 2 aydır yumurtlamam yok, ben ateş takibi yapıyorum hem ondan anlıyorum hem de yumurtam çatladığı zaman hafif kanama daha doğrusu lekelenmem oluyor.

bu ay olur inşallah

şu ateş takibini hiç anlamadım yaa. sabahları ölçmeye çalışıyorum ama neremden ölçeceğime karar veremedim doktora gidiyomusun????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…