Kasımda Aşk Başkadır...

şu ateş takibini hiç anlamadım yaa. sabahları ölçmeye çalışıyorum ama neremden ölçeceğime karar veremedim doktora gidiyomusun????

bence mükemmel bir yöntem, ne yumurtanın çatlayacağı gün ne de adet olacağım günle ilgili hiç yanıltmadı şimdiye kadar.
ben dil altından ölçüyorum her sabah 7.30 da

doktora gidiyorum canım, en son eşim test verdi, sayı ve hız iyi ama morfoloji %3, o yüzden ben 1-2 ay klomen kullanıcam, gebelik olmazsa aşılama yapılacak.

bu ay da bayram dolayısıyla klomene başlamadım

Rabbim hakkımda hayırlı olan neyse onu versin canım.ne bilim öle bi heveslendim baştan ya ondan şimdi hevesim kaçtı...
bat 10 kasım bekle bekle dur...

ne olacak canım şunun şurasında 2 haftacık var
ben daha reglim bitecek deeee
yumurtlama dönemim başlayacak daaaa beklemeye gecicem

benimde son 2 ayım hala hamile kalamazsam bizimde aşılama olacak. hiç istemiyorum keşke hiç gerek kalmasa

benimde son 2 ayım hala hamile kalamazsam bizimde aşılama olacak. hiç istemiyorum keşke hiç gerek kalmasa

inşallah gerek kalmaz, ben de çok istemiyorum aslında
ama napalım yeterki olsun, ister ilaçla ister aşılamayla

inşallah gerek kalmaz ama tüpe kadar yolu var

canım 3 yıllık evliyim 2 yıldır da korunmuyoruz,
henüz hiç hamile kalamadım

Allah tez zamanda bebişini göbüşüne kondurur inşeallah canım.
bu akşam cuma akşamı bol bol dua edelim.ben hepiniz için edicem canım inşeallah kabul olur.

Allah tez zamanda bebişini göbüşüne kondurur inşeallah canım.
bu akşam cuma akşamı bol bol dua edelim.ben hepiniz için edicem canım inşeallah kabul olur.

aminn canımm
rabbim kabul etsin dualarımızı..
ama Allah biliyor yaa çok umutluyum, birkaç ay içinde olacak gibi hissediyorum,
umarım yanılmam

aminnn inşşallah peki belli bigün mü başlanıo yoksa farketmezmi ve kaçgün kullanıcaz saol

canımm hiç üzme kendini vakti saati gelince bizlerinde olacak elbet bebişi

2 aydır yumurtlama yok bende
ama bu aydan umutluyum..
klomen kullanacaktım fakat araya bayram girecek bu ay erteledim.
ama çörekotu-bal-tarçın karışımı kullanıcam bu ay kızlar,
inşallah yumurtam çatlar

inşallah herşey istediğin gibi olur canım

kolay gelsin arkadaşım iyi çalışmalar çalışmanın sonu bebiş olarak dönsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…