fatmabulut kullanıcısından alıntıBugün umutla hastaneye gidip test yaptırdım ama malesef negatif :2:
Çevremde hiç bebek istemeyen insanlar var ve inadına hamile kalıyorlar :18:
Yüce Allah'ın hikmetinden sual olunmaz ama bazen çok istediğim için mi olmuyor diye soruyorum kendime
Merhaba kızlar...Kasım topiğide açılmış ben biraz geç fark ettim:)Umarım bebiş yolu gözleyen herkes için hayırlı olur. Doktorumla ekim ayı başında hamilelik sürecini hızlandırmak için aşılamaya karar vermiştik.Fakat klomen tedavisinde yumurtalarım çok fazla büyüdüğü için doktorum tedaviyi yarıda bıraktırmıştı.Pazartesi günü kontrole gittiğimde net olarak durumumu görmek ve nasıl bir yol izleyeceğimizi kesinleştirmek için rahim filmi çekelim dedi.Yarın rahim filmi çektiricem ve sonuca göre hareket edicez.Bugün gerçekten çok heyecanlıyım.Geçen sene kist ameliyatı öncesi rahim filmi çektirmiştim ve gerçekten çok kötü olmuştum.Çok canım yanmıştı.O yüzden yarınki HSG de anestezi almaya karar verdim.Şu an tek isteğim umarım film sırasında hiçbirşey hissetmem ve inşallah herhangi bir tıkanıklık veya yapışıklık yoktur.Lütfen benim için dua edin.:18:
selam kızlar bende aranıza yeni katıldım. 1 yıllık vajinismus kabusundan 6 ekimde kurtuldum Allahıma şükürler olsun. bende artık bebiş istiyorum ve bu ay ilk defa çalışmalara başlayacağım.şuan reglim yaptığım hesaplara göre yumurtalama günlerim 3-8 kasım çıktı adet tarihimde 22 kasım görünüyor. inşallah herkesin bebişi göbüşüne konar. Allah isteyen herkese nasip etsin. Dualarınızı bekliyorum
selam kızlar bende aranıza yeni katıldım. 1 yıllık vajinismus kabusundan 6 ekimde kurtuldum Allahıma şükürler olsun. bende artık bebiş istiyorum ve bu ay ilk defa çalışmalara başlayacağım.şuan reglim yaptığım hesaplara göre yumurtalama günlerim 3-8 kasım çıktı adet tarihimde 22 kasım görünüyor. inşallah herkesin bebişi göbüşüne konar. Allah isteyen herkese nasip etsin. Dualarınızı bekliyorum
Yumurtası 15 mm üzerine çıkmayan ve sadece 1 tane olan biri olarak 2 aydır çörekotu-bal-tarçın kullanıyorum 18-20 mm civarında 4-5 adet yumurta oluşuyor. ama henüz hamilelik yok
tüm sayfalara bakamadım liste varsa benide eklermisiniz. BAT 25 kasım.
slm kızlar...nasılsınız bakalım....
kızlar bu arada 22-27 arası netten hesaplama ma göre önemli günlerdi
elimizden geldiğince değerlendirmeye çalıştık ama benim hiçççç ümidim yokkk
hamile olabileceğimi düşünmüyorum...
beklemedeyim artık
sen napıyosun canım senin kız 2 yaşındaydı dimi
neden öyle düşündün canımmm ya hiç belli olmaz umutsuzluk yok
nebileyim canım malum önemli günler pek verimli geçmedi de.
içime öyle doğuyo işte daha çokta var ya 2 haftaaa
ewet canım hatta 28 aylık olacak kasımda.ben büyük abla oldum deyip duruyo :)
maşallah allah bağışlasınnn çok cimcimedir o şimdiii
aminnn inşşallah peki belli bigün mü başlanıo yoksa farketmezmi ve kaçgün kullanıcaz saol
hoşgeldin arkadaşımm hayırlısı olsun
kızlar iyi akşamlar
iyi akşamlar canım napıyosun
Dışardaydık eşimle yeni geldik sayılır acayip bir istanbul trafiğine takılıp ağız tadıyla gezemiyor insan
Bugün 13. günümdeyim birazdan ovulasyon testi yapıcam dün pozitifi yakaladım ve değerlendirdik bugünde pozitif çıkacak mı merak ediyorum bugünü de değerlendiricez inşallah
Dışardaydık eşimle yeni geldik sayılır acayip bir istanbul trafiğine takılıp ağız tadıyla gezemiyor insan
Bugün 13. günümdeyim birazdan ovulasyon testi yapıcam dün pozitifi yakaladım ve değerlendirdik bugünde pozitif çıkacak mı merak ediyorum bugünü de değerlendiricez inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?