sorma ya en tatlı zamanları aynı zamanda en inat :44:
Allah isteyen herkese nasip etsin...
kızlar bir şey sorcam benim batasıcaya (bat) 6 gün kaldı bugün dayanamayıp evdeki ovulasyon testinden yaptım (topiğin birinde okumuştum hamileysen çıkıyor diye) diğerine göre çok az farkla hafif silik çıktı ama bir hayli belliydi kendimi umutlandırmaktanda nefret ediyorum ama üfffffffffffff ne bileyim sizce bir şey varmıdır
kızlar bir şey sorcam benim batasıcaya (bat) 6 gün kaldı bugün dayanamayıp evdeki ovulasyon testinden yaptım (topiğin birinde okumuştum hamileysen çıkıyor diye) diğerine göre çok az farkla hafif silik çıktı ama bir hayli belliydi kendimi umutlandırmaktanda nefret ediyorum ama üfffffffffffff ne bileyim sizce bir şey varmıdır
hadi bakalımmmmmmm
hadi bakalım inşeallah canım.bekliyoruzzzzz merakla
6 gün varsa bence çok erken canım adet gününü bekleyip tekrar yaparsın testini inşallah gebesindir ama bence 6 gün çok erken
bencede çok erken ama gelde laf dinlet gönlüme neyse halbuki söz vermiştim kendime test adetim geçene kadar yapmayacağım diye ya
Bende çok merakla bekliyorum kızlar bakalım bu aya kısmet olur inşallah her ay bekliyoruz valla
bencede çok erken ama gelde laf dinlet gönlüme neyse halbuki söz vermiştim kendime test adetim geçene kadar yapmayacağım diye ya
masumcum senin adet periyodun kaç gün???
canım bide senin ff tablonu paylaşsana bi
bende başladım bişi bakçam please
valla haklısın da elimde olsa hemen test yapıp öğrenesim var....
ama çıkmaz kiiiii
En iyisi bir kaç gün daha bekle canım yoksa çok üzüntü oluyor insana
canım buraya nasıl eklicem sen bi gör istiyorum
oldumu?
388487 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ben kızımı alıp geleyim babaannesinedn görüşürüz çok kaynatmayın...
oldumu?
388487 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ben kızımı alıp geleyim babaannesinedn görüşürüz çok kaynatmayın...
[masum canım bugün sipariş versem yarın gelirmi bu testler gitti gidiyordan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?