Canım siparişler 2-3 gün içinde geliyor
slm kızlar....cumanız mübarek olsun.inşeallah rabbim kalbimizden geçen bütün dualarımızı kabul etsin...
Amin...
slm kızlar....cumanız mübarek olsun.inşeallah rabbim kalbimizden geçen bütün dualarımızı kabul etsin...
Amin...
günaydın kızlar, hayırlı cumalar
kızlar ben de çok istiyorum evlat sahibi olmak ....takıntı haline getirmemek için çok düşünmemeye çalışıyorum ama hamile haberi duyunca bile içimden bişeyler kopup gidiyo engel olamıyorum..temmuz sonu bebeğimi kaybettim 9 haftalıktı ...sonrasında düzenli adet göremedim ..kürtaj sonrası ilk adetmi 29 gün sonra 2. adetimi ise 50 gün sonra oldum..bu ay için 10 kasım gibi bekliyorum ama tabi eski düzenime göre bu..eğer öyle ise yumurtlama haftamdayım ama çokta değerlendiremedim eşim göreve şehir dışına çıktığı için...mübarek cuma günü hepimiz adına dua ediyorum inş.çok beklemeden kavuşalım bebişlerimize..Dünyamız değişsin....
kızlar ben de çok istiyorum evlat sahibi olmak ....takıntı haline getirmemek için çok düşünmemeye çalışıyorum ama hamile haberi duyunca bile içimden bişeyler kopup gidiyo engel olamıyorum..temmuz sonu bebeğimi kaybettim 9 haftalıktı ...sonrasında düzenli adet göremedim ..kürtaj sonrası ilk adetmi 29 gün sonra 2. adetimi ise 50 gün sonra oldum..bu ay için 10 kasım gibi bekliyorum ama tabi eski düzenime göre bu..eğer öyle ise yumurtlama haftamdayım ama çokta değerlendiremedim eşim göreve şehir dışına çıktığı için...mübarek cuma günü hepimiz adına dua ediyorum inş.çok beklemeden kavuşalım bebişlerimize..Dünyamız değişsin....
Bu forumdakiler hep beraber Agustos anneleri topicine gidelim olur mu?
Umarimmmmm
Bu forumdakiler hep beraber Agustos anneleri topicine gidelim olur mu?
Umarimmmmm
kız temmuzu neden boş geçtin sende benim gibi umutsuz vakasın sanırım
yok olur mu
temmuz ayina mi denk geliyor bu ay hamile kalinca
cok pardonnn
o aman temuzzzzzzz anneleriiiiiiiiyizzzz bizzzzz
senin bat ne zaman bilmem ama çoğunluk temmuz a denk geliyo canımmm
benim bata daha cok var
20 kasim
benimki agustosa denk geliyor o yuzden
ama yaziyi duzelttim temmuz agustos anneleri olalim biz
Mrb arkadaşlar benim bat 5 kasım .1hafta kaldı ama hiçbir belirti yok..hayırlısı artık...sizler nasılsınız??
aysenur2009
Teşekkür ederim cnm.iyiyim ben de. beklemedeyiz.3.denemedeyz.kısmet bakalım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?