Kasımda Aşk Başkadır...

slm kızlar....cumanız mübarek olsun.inşeallah rabbim kalbimizden geçen bütün dualarımızı kabul etsin...
Amin...

kızlar ben de çok istiyorum evlat sahibi olmak ....takıntı haline getirmemek için çok düşünmemeye çalışıyorum ama hamile haberi duyunca bile içimden bişeyler kopup gidiyo engel olamıyorum..temmuz sonu bebeğimi kaybettim 9 haftalıktı ...sonrasında düzenli adet göremedim ..kürtaj sonrası ilk adetmi 29 gün sonra 2. adetimi ise 50 gün sonra oldum..bu ay için 10 kasım gibi bekliyorum ama tabi eski düzenime göre bu..eğer öyle ise yumurtlama haftamdayım ama çokta değerlendiremedim eşim göreve şehir dışına çıktığı için...mübarek cuma günü hepimiz adına dua ediyorum inş.çok beklemeden kavuşalım bebişlerimize..Dünyamız değişsin....

Canım benim çok gecmis olsun bir daha da yaşatmasın inşallah Rabbim böyle acılar hiç birimize seninde bir an önce adetin duzne girer de guzel guzel yumurtlarsin soğan kuru iyi geliyormuş duydun mü canım adetinin düzene girmesine faydası olur

ah canım ya cok üzüldüm.rabbim kimseye yaşatmasın inşeallah.
bu mübarek cuma günü bol bol dua edelim birbirimiz için inşeallah rabbim dualarımızı kabul etsin.Amin.

Mrb arkadaşlar benim bat 5 kasım .1hafta kaldı ama hiçbir belirti yok..hayırlısı artık...sizler nasılsınız??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…