Kasımda Aşk Başkadır...

arkadaşlarımm hepimize hayırlı cumalar tüm dileklerimiz kabul olsun göbüşlerimiz bebişle dolsunnn

canım gelmiş geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasınnn istediklerin gönlünce olsun inşallah

masumcum sen akşam ov.testi yapacaktın sonuç ne çıktı canım merak ettim...
yazdında benmi görmedim acep?:26:

Yaptım canım ikinci çizgi nerdeyse 1 dk icinde belirdi 5 dk sonunda epey koyu bir ikinci çizgim çıktı tabi ki değerlendirdik bakalım yarına ateşimin yükselmesini bekliyorum bügünde halvet olur bu ara her gün yapıyoruz tutturabilirim inşallah

ooo bereketli günlerdesin desene...zaten ov testi yumurta çatlamadan 36 saat önce falan haber veriyo demi...???
inşeallah bu yoğun çalışmalarla bu ay bu iş hallolur canım.
bize hamiş haberini verirsin buradan

ooo bereketli günlerdesin desene...zaten ov testi yumurta çatlamadan 36 saat önce falan haber veriyo demi...???
inşeallah bu yoğun çalışmalarla bu ay bu iş hallolur canım.
bize hamiş haberini verirsin buradan

Evet canı ovulasyon testi hazırlıklı ol yakında yumurtlayacan diyor 24-36 saat içinde diye biliyorum. Bu araları boş bırakamıyorum hazır eşimde burdayken
inşallah tutarda bebecik annesinin göbeğinde büyür

inşallah gönlüne göre olur canımmm

bu ay olmazsa önümüzdeki ay bende bu ov. testlerinden kullanmayı düşünüyorum.böle yumurtladım mı yumurtlamadım mı diye uğraşacağına demi
ama

inşeallah rabbim gönlüne göre verir canımmm...
bu arada masumcum ff yumurtlama zamanını kaçırdın diyo off offf

Mrb arkadaşlar benim bat 5 kasım .1hafta kaldı ama hiçbir belirti yok..hayırlısı artık...sizler nasılsınız??

ben de ayni durumdayim, bat dasiz, hadi hayirlisi.. eczaneye gidip test almamak icin kendimi tutuyorum. bosa gidiyor dunyanin parasi..
bi de gecen ay iki gun gecikti adetim kan testi bilem yaptirdim ama sonra hasta oldum, artik ben vucudumdan her seyi bekliyorum..hepinize hayirli geceler...hayirli haberler alalim ins yakinda.. opuyorum :)

Ya kızlar bu testi nasıl yapıyorsunuz nerden alıyorsunuz ben daha yeni bu ay korunmayı bıraktım daha yeniyim yani banada anlatır mısınız?Yumurtlama dönemini mi gösteriyor?Lütfen yardımcı olunnn...Bu arada beni de ekleyin kızlar benim bat 10 kasım:)

canım öncelikle hoşgeldin testi ben gitti gidiyordan aldım laboquick markası adetinin kaç günde bir geldiğine göre testi yapmaya başlıyorsun çift çizgiyi yakaladığın gün ve sonraki gün münasebette bulunuyorsun çünkü çift çizgiyi yakaladığında 24 saat içinde yumurtluyorsun umarım yardımcı olabildim

İlk ay bende de öyle heyecan vardı.bir gün geçti test yaptım filan negatif..SOnraki ay ve bu ay stres yapmamaya çalışıyorum...kırmızılar gelcek diye hazırlıyorum kendimi.belirti de yok zaten.doktor da 3 ay sonra gel demişti.o günü bekliyorum.siz de dayanın daha varken test yapmayın bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…