Mrb arkadaşlar benim bat 5 kasım .1hafta kaldı ama hiçbir belirti yok..hayırlısı artık...sizler nasılsınız??
slm kızlar....cumanız mübarek olsun.inşeallah rabbim kalbimizden geçen bütün dualarımızı kabul etsin...
Amin...
kızlar ben de çok istiyorum evlat sahibi olmak ....takıntı haline getirmemek için çok düşünmemeye çalışıyorum ama hamile haberi duyunca bile içimden bişeyler kopup gidiyo engel olamıyorum..temmuz sonu bebeğimi kaybettim 9 haftalıktı ...sonrasında düzenli adet göremedim ..kürtaj sonrası ilk adetmi 29 gün sonra 2. adetimi ise 50 gün sonra oldum..bu ay için 10 kasım gibi bekliyorum ama tabi eski düzenime göre bu..eğer öyle ise yumurtlama haftamdayım ama çokta değerlendiremedim eşim göreve şehir dışına çıktığı için...mübarek cuma günü hepimiz adına dua ediyorum inş.çok beklemeden kavuşalım bebişlerimize..Dünyamız değişsin....
Bu forumdakiler hep beraber Temmuz-Agustos anneleri topicine gidelim olur mu?
Umarimmmmm
Canım çok guzel Olucak yazın tiril tiril yaz elbiseleri ve kocaman gobegimizle çok guzel anneler olucaz inşallah
masumcum sen akşam ov.testi yapacaktın sonuç ne çıktı canım merak ettim...
yazdında benmi görmedim acep?:26:
Yaptım canım ikinci çizgi nerdeyse 1 dk icinde belirdi 5 dk sonunda epey koyu bir ikinci çizgim çıktı tabi ki değerlendirdik bakalım yarına ateşimin yükselmesini bekliyorum bügünde halvet olur bu ara her gün yapıyoruz tutturabilirim inşallah
ooo bereketli günlerdesin desene...zaten ov testi yumurta çatlamadan 36 saat önce falan haber veriyo demi...???
inşeallah bu yoğun çalışmalarla bu ay bu iş hallolur canım.
bize hamiş haberini verirsin buradan
Evet canı ovulasyon testi hazırlıklı ol yakında yumurtlayacan diyor24-36 saat içinde diye biliyorum. Bu araları boş bırakamıyorum hazır eşimde burdayken
inşallah tutarda bebecik annesinin göbeğinde büyür
inşallah gönlüne göre olur canımmm
Evet canı ovulasyon testi hazırlıklı ol yakında yumurtlayacan diyor24-36 saat içinde diye biliyorum. Bu araları boş bırakamıyorum hazır eşimde burdayken
inşallah tutarda bebecik annesinin göbeğinde büyür
Mrb arkadaşlar benim bat 5 kasım .1hafta kaldı ama hiçbir belirti yok..hayırlısı artık...sizler nasılsınız??
ferdacım peki sıkı mı çalıştınız ödevinize sen ovu testi yapmış mıydın? Ben ovu testinde çift çizgiyi yakaladım fakat çizgiyi gördüğüm gün ve bir gün öncesi ilişkim yok o yüzden mi olmadı diyorum :44::44::44:
Ya kızlar bu testi nasıl yapıyorsunuz nerden alıyorsunuz ben daha yeni bu ay korunmayı bıraktım daha yeniyim yani banada anlatır mısınız?Yumurtlama dönemini mi gösteriyor?Lütfen yardımcı olunnn...Bu arada beni de ekleyin kızlar benim bat 10 kasım:)
günaydın kızlar nasılsınız
yagmurdamlasi26
ben de ayni durumdayim, bat dasiz, hadi hayirlisi.. eczaneye gidip test almamak icin kendimi tutuyorum. bosa gidiyor dunyanin parasi..
bi de gecen ay iki gun gecikti adetim kan testi bilem yaptirdim ama sonra hasta oldum, artik ben vucudumdan her seyi bekliyorum..hepinize hayirli geceler...hayirli haberler alalim ins yakinda.. opuyorum :)
günaydın canım...iyiyim hamdolsun yeni kalktım kahvaltı zamanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?