Kasımda Aşk Başkadır...

Kızlar hepinize selamlar yeni gelen kızlarda hoş geldiniz bat larınızı 1. sayfaya ekliyorum gözümden kaçan olduysa beni uyarsın

Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun her ne kadar kutlamalar yapılmasa da bizler buradan kutlayalım NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

cumhuriyet bayramımız kutlu olsun arkadaşımmm

hoşbulduk canım benim batımda 22 kasım. inşallah sizlere güzel haberler veririm inşallah hepimiz hamile kalırız bu ay hayırlısıyla

merhaba kızlar...benide listeye eklermisiniz... bat 3 kasım... gerçi pek belirti yok ama..3 yıllık evliyim ...1 sene önce 9 haftalık bebeğimi kaybettim...tekrar baladık bakalım...umarım hepimiz bu ay çift çizgileri görürüz...

merhaba arkadaşlar benimde umudum kasımda bat 3 kasım çalışmalar devam ediyor bizde bakalım artık hayırlısı hepimiz için : )

merhaba yasib bat günlerimiz aynı... bata bi kaç gün kala heyecen başlıyor..tabi psikolojik belirtilerde:) yani bir kaç aydır bende öyle... varmı herhangi bir değiiklik sende

merhaba yasib bat günlerimiz aynı... bata bi kaç gün kala heyecen başlıyor..tabi psikolojik belirtilerde:) yani bir kaç aydır bende öyle... varmı herhangi bir değiiklik sende

merhaba canım aynen öyle yoğun bir heyecan var şu anda umarım göbüşlerde bebiş vardır benim pek bir belirtim yok yalnızca arada bir sızlama şeklinde ağrım oluyor günleri birlikte sayalımmm canımm sende bir şey varmı

sayalım cnm. benim sadece göğüslerde ağrı var...adete 10 gün kala kasık ağrılarım başlamıştı..yoğun olarak solda..sonra sağ derken dünden beri yok kayboldu. sadece göğüs ağrısı...inşallah bebeiş haberleri alırız cnm..

inşallah arkadaşımmm bu topiğin ilk hamişlerinden oluruz

Merhaba kızlar...Cuma günü çektirdiğim hsg sonrası tüplerimde herhangibir sorun çıkmadı.Doktorum herşey yolunda hiçbir sorun yok dedi ve gerçekten çokkkk rahatladım.Şu an için gün aşırı ilişki dedi haftaya kontrole gidicem.Sanırım hsg sonrası birkaç aylık süreçte hamilelik şansı daha yüksek oluyormuş.İnşallah kasım ayı hamişleri arasına bende katılabilirim

masumiyetcim sayfa açmışsın yeni gördüm benide eklersen sevinirim bu aralar yoğunum bende çalışıncada zor oluyor eve gelince yorgun oluyorum bide ilişki sonrası sırt üstü yat bacaklarını dik ben dahada yoruluyorum birde her ilişkiden sonra uzun yatamıyorum yarım saat 1saat sonra kalkıyorum boşa gitmez dimi:18: bazen olmıycak saatlerde çalışasımız geliyor herşey bebişimiz için napalım sat 16 ekim bir önceki 10 eylül iki önceki 8 ağustos üç önceki 8 temmuz 8 hazir. benim adet tarihlerim
işte böyle gidiyor ateşim
1.gün 35,9
2.gün 36
3.gün 36,2
4.gün 36
5.gün 36,1
6.gün 35,9
7.gün 36
8.gün 35,9 ***
9.gün 36
10.gün 36 ***
11.gün 36,1
12.gün 36 ***
13.gün 36,1
14.gün 36,1 ***
15.gün 36(1saat önce ölçtüm saati ayarlamayı unutmuşum)
bu ay ovulasyonum karışık ama daha öncede böyle 1 ay çok sarkmıştı 31 günde falan olurken ama bir sonraki ay yine 31 günde oldu adetim ben internette ovulasyon hesaplamada yazdım günleri bana adet silkuslarım için35 gün sürüyor tahmini adet tarihi 19 kasım ovulasyon günüm için 5 kasım diyor ama ben sıkı tutuyorum işi bugünde yarında çalışıcaz inş. sonra yine gün aşırı devam siz ne diyorsunuz:26: ateşimde çok değişken değil baksanıza

canım ya g.olsun sevindim inş. dileklerin gerçekleşir hepimiz için bu böyle olur hamiş olur bebişlerimize kavuşuruz şu hsg den benim doktor da istedi ama ben güvenemedim 200 tl ücrette bi düşündük tabi biraz bekleyelim dedik senin doktor sürecin nasıl gelişti ilk gidişimde dedi bana doktor o yüzden güvenim biraz zedelendi

Hoş geldin Fatoşcum topiğimize inşallah burada tek tek hamile kalıcaz
ateşine baktığımda bana göre yumurtan çatlamamış henüz zaten adet döngünde uzunmuş. Peki uzayan akıntıları görmeye başladın mı? Biliyorsun ki onlar yumurtlamana yakın anlamına geliyor. Takip etmeye devam et ve ateşini düzgün ölçmeye çalış ve gün aşırı ilişkiye devam

Sedacım çok sevindim sonuçlarının temiz olmasına için rahatlamıştır. Şimdi çalışmalara devam et ateşini de ölç mutlaka güzel haberlerle gel canım

mrhaba arkadaşlar napıyosunuz nasılsınız benim bata yaklaştıkça ümidimi kaybediyorum çok belim ağrımaya başladı sanırımm kırmızılar gelecek

mrhaba arkadaşlar napıyosunuz nasılsınız benim bata yaklaştıkça ümidimi kaybediyorum çok belim ağrımaya başladı sanırımm kırmızılar gelecek

Merhaba
Ben su an 'acaba ne zaman hamile kalacagim' diye dusunuyordum
ve forum basliklarina goz atiyorum.
umidini kaybetme bel agrisi adet sancisi hepsi hamilelikte de olabiliyor
umarim bebegin seninledir

canım gözün aydın gelmiş geçmiş olsun bundan sonrası için umarım tez zamanda bebişine kavuşursun

Merhaba
Ben su an 'acaba ne zaman hamile kalacagim' diye dusunuyordum
ve forum basliklarina goz atiyorum.
umidini kaybetme bel agrisi adet sancisi hepsi hamilelikte de olabiliyor
umarim bebegin seninledir

umarım öyledir arkadaşımm rabbim hepimizin gönlüne göre verir ama ne bileyim işte sanki olmayacak gibi yine neyse hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…