Kasımda Aşk Başkadır...

umarım öyledir arkadaşımm rabbim hepimizin gönlüne göre verir ama ne bileyim işte sanki olmayacak gibi yine neyse hayırlısı olsun

zaten hep bu psikoloji icinde oluyoruz
acaba hamile miyim, ya olabilir diyoruz bir yandan
yok yine yoktur diyoruz
sakin olmak en iyisi
bosver dusunme kafan ne kadar rahat olursa bebisin o kadar sIkI sIkI baglanir sana
becerebilirsem ben bu ay oyle olucam

evet canım aynen öyle bir diyorumm bu ay var bir diyorum hıh şimdi adet olucam bebek falan yok neden bu kadar kafaya taktım anlamıyorum benim 7 yaşında bir de kızım var onda 1.5 aylık olduğunda ancak anlamıştım bu sefer ne olduda bu kadar kafayı yedim bende bilmiyorum inan kendimi tanıyamıyorum

Mrb Fatoşcum.Ben yaklaşık bir sene önce şu anki doktoruma ilk muayeneye gidişimde vajinal ultrasonla baktı ve sonrasında hsg istedi.Çünkü hsg ile özellikle rahim ve tüpleri tümüyle görebiliyorlar.Hsg sonrasında akıllarda pek soru işareti kalmıyor ve ona göre izlenecek yolu anlatıyorlar.Benim geçen seneki ilk hsg filminde sol tarafımda yapışıklık ve miyomlar mevcuttu bunla bağlantılı ocak ayında laparoskopi ve histeroskopi oldum.Cuma günü çektirdiğim hsg öncesi doktorum ultrasonda yine sol tarafta sanki yapışıklık var demişti ama Allahıma şükür hsg sonrası sorun olmadığı anlaşıldı.Benim gittiğim yerde ssk geçerli değildi.Özel sağlık sigortamı kullandım sedasyon+hsg'ye 560 tl ödedim.Bence sendende istendiyse erteleme çektir.En azından hsg de herşeyi gördükleri için seninde için rahat olur.Kendine ii bak canım

Sedacım çok sevindim sonuçlarının temiz olmasına için rahatlamıştır. Şimdi çalışmalara devam et ateşini de ölç mutlaka güzel haberlerle gel canım

İnşallah hepimiz güzel haberleri sırayla paylaşıcaz kasım ayında.Mutlu,umutlu ve bir o kadar da heyecanlıyım.Allah hepimizin gönlüne göre versin

Günaydın kızlar,topiğinizin adına bayıldım o filme de bayılırım:)bide bebeğim olursa en çok bayılırım =))
27 yaşındayım 13 aylık evliyim 9 aydır bebek istiyoruz ama olmadı tedaviye başladım ilaç kullanıyorum geçen ay ilaç da kullansam herşey normaldi adetimden 10 gün önce belirtileri başlamıştı ama bu ay 3 gün kaldı adete ama ne göğüşlerim şişti ne başka bişi umutluyum sanırım
Bat 3 Kasım listenize beni de eklerseniz sevinirim=)
inşallah isteyen herkes bebeğine kavuşur biran önce...

Merhaba canım hoş geldin
Kasım topiğine bu isim yakışırdı diye düşündüm
Hepimizin beklentisi aynı inşallah çok mutlu olucaz seninde güzel haberlerin gelir de yavaş yavaş hamilelerimiz çoğalır

Allahım inş. bu ay yüzümü güldürür de gerek kalmaz ama eğer olmazsa aralık ocak gibi çektiririm zaten fiyat araştırdım anestezili 200 burada çok uygun yani bizim muayene de bende ufak bir kist çıktı sol yomurtamda doktor önemsemedidoğal dedi bunlar kendiliğinden gider zaten muayenelerde takip ederiz dedi birde troidim yavaş çalışıyormuş ilaç kullanıyorum 1,5 aydır şükür değeriim normale dönüyor o da hamileliği zorlaştırabilirmiş bakalım hayırlısı ateşimi ölçüyorum buay hayırlısı inş.

1.gün 35,9
2.gün 36
3.gün 36,2
4.gün 36
5.gün 36,1
6.gün 35,9
7.gün 36
8.gün 35,9 ***
9.gün 36
10.gün 36 ***
11.gün 36,1
12.gün 36 ***
13.gün 36,1
14.gün 36,1 ***
15.gün 36(1saat önce ölçtüm saati ayarlamayı unutmuşum)
16.gün (bugün ben 5te uyandım eşim yüzünden çok üşüyerek uyandım ölçtüm 35,9 çıktı 5,30falan anca uyuduysam 7de ölçtüm tekrar 36,4 ama bu kez de yandım ateş içindeydim çok kalındı üstüm 5 dakika sonra 36,3 tü çık işin içinden çıkabilirsen sanırım ben 35,9 u dikkate alıcam :26: ) bu arada akıntı 2 gündür çok az var

Son düzenleme:
kızlar sadece peçeteye sildiğimde çok açıkpembe lekelenme görüyorum ve hiçbirşekilde akma yok sadece peçetede grüyorum bu nedir adet başlangıcımı anlamadım

aysenur2009
slm kızlar ben geldim.....
nasılsınız?

Slm hoşgeldin.valla bekliyoz günlerin geçmesini.ben zaten 1-2 aydır grip midir farenjitmidir uğraşıyorum hastalıklarla.ya bişey varsa diye de ilaç da içemiyorum.ne zamana kadar dayanabilecğim bakalım..sen nasılsın??

sağol canım.bende iyiyim Allah a şükür.
bat 10 gün kaldı beklemedeyim.bazen hamilemişim gibi geliyo bazen aman değilim ben kesin diyorum.
beklemek zor valla.....
sana çok geçmiş olsun.bitkisel bişiler kullan sende bitki çayı,bal,zencefil falan belki iyi gelir.

kızlar sadece peçeteye sildiğimde çok açıkpembe lekelenme görüyorum ve hiçbirşekilde akma yok sadece peçetede grüyorum bu nedir adet başlangıcımı anlamadım

inşallah yerleşme kanamasıdır canım senin bata ne kadar vardı

Teşekkürler cnm..bitki çayları içiyorum ben de.öksürük kesilmedi bi.nyse.geçer inş. düşünceler hep aynı zaten ama belirti yok:) ateşim önceki aylara göre biraz yüksek ama o da hastalıktandır. sağol tekrardan...

iyiyim canımm sen nasılsın neler yapıyorsunn bu arada beklemek çok zor gerçekten benimde son 3 günüm bata

iyiyim canım.dün annemlere gittim bu gün geldi.
kızım hasta onu doktora götürdüm.ev işi falan işte...
senin az var 3 gün kolay geçer belki benim 10 gün çoook var daha...
belirti falan bişi varmı sende canım?

bal,limon,zencefil karışımını dene bi öksürüğe iyi gelir belki....

belirti yok desene...
olsun ben ilk hamileliğimde hiç anlamamıştım hamile olduğumu...
sadece bi ara biraz kasık ve bel ağrım oluştu sanki adet olacakmışım gibi..
bide iştah artışı olmuştu....
sonradan sark ettim tabiii

oyy kıyamam kuzucuğa geçmiş olsun evet 3 gün ama çok zor canımmm ya belirtilere gelince pek bir şey yok aslında arada bir bel ağrım oluyor sanki adet olacak gibi birde akıntım çok fazla bakalımmm artıkk nasip hepimizin beklentileri gerçek olur inşallah bu arada pekte umudumm yokkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…