umarım öyledir arkadaşımm rabbim hepimizin gönlüne göre verir ama ne bileyim işte sanki olmayacak gibi yine neyse hayırlısı olsun
zaten hep bu psikoloji icinde oluyoruz
acaba hamile miyim, ya olabilir diyoruz bir yandan
yok yine yoktur diyoruz
sakin olmak en iyisi
bosver dusunme kafan ne kadar rahat olursa bebisin o kadar sIkI sIkI baglanir sana
becerebilirsem ben bu ay oyle olucam
canım ya g.olsun sevindim inş. dileklerin gerçekleşir hepimiz için bu böyle olur hamiş olur bebişlerimize kavuşuruz şu hsg den benim doktor da istedi ama ben güvenemedim 200 tl ücrette bi düşündük tabi biraz bekleyelim dedik senin doktor sürecin nasıl gelişti ilk gidişimde dedi bana doktor o yüzden güvenim biraz zedelendi
Sedacım çok sevindim sonuçlarının temiz olmasına için rahatlamıştır. Şimdi çalışmalara devam et ateşini de ölç mutlaka güzel haberlerle gel canım
canım gözün aydın gelmiş geçmiş olsun bundan sonrası için umarım tez zamanda bebişine kavuşursun
Günaydın kızlar,topiğinizin adına bayıldım o filme de bayılırım:)bide bebeğim olursa en çok bayılırım =))
27 yaşındayım 13 aylık evliyim 9 aydır bebek istiyoruz ama olmadı tedaviye başladım ilaç kullanıyorum geçen ay ilaç da kullansam herşey normaldi adetimden 10 gün önce belirtileri başlamıştı ama bu ay 3 gün kaldı adete ama ne göğüşlerim şişti ne başka bişi umutluyum sanırım
Bat 3 Kasım listenize beni de eklerseniz sevinirim=)
inşallah isteyen herkes bebeğine kavuşur biran önce...
Mrb Fatoşcum.Ben yaklaşık bir sene önce şu anki doktoruma ilk muayeneye gidişimde vajinal ultrasonla baktı ve sonrasında hsg istedi.Çünkü hsg ile özellikle rahim ve tüpleri tümüyle görebiliyorlar.Hsg sonrasında akıllarda pek soru işareti kalmıyor ve ona göre izlenecek yolu anlatıyorlar.Benim geçen seneki ilk hsg filminde sol tarafımda yapışıklık ve miyomlar mevcuttu bunla bağlantılı ocak ayında laparoskopi ve histeroskopi oldum.Cuma günü çektirdiğim hsg öncesi doktorum ultrasonda yine sol tarafta sanki yapışıklık var demişti ama Allahıma şükür hsg sonrası sorun olmadığı anlaşıldı.Benim gittiğim yerde ssk geçerli değildi.Özel sağlık sigortamı kullandım sedasyon+hsg'ye 560 tl ödedim.Bence sendende istendiyse erteleme çektir.En azından hsg de herşeyi gördükleri için seninde için rahat olur.Kendine ii bak canım
Hoş geldin Fatoşcum topiğimize inşallah burada tek tek hamile kalıcaz
ateşine baktığımda bana göre yumurtan çatlamamış henüz zaten adet döngünde uzunmuş. Peki uzayan akıntıları görmeye başladın mı? Biliyorsun ki onlar yumurtlamana yakın anlamına geliyor. Takip etmeye devam et ve ateşini düzgün ölçmeye çalış ve gün aşırı ilişkiye devam
Hemen kopyalıyorum tatlım 27-28 günde bir oluyorum düzenli yani
3872a2 Ovulation charts on FertilityFriend.com
aysenur2009
slm kızlar ben geldim.....
nasılsınız?
Slm hoşgeldin.valla bekliyoz günlerin geçmesini.ben zaten 1-2 aydır grip midir farenjitmidir uğraşıyorum hastalıklarla.ya bişey varsa diye de ilaç da içemiyorum.ne zamana kadar dayanabilecğim bakalım..sen nasılsın??
slm kızlar ben geldim.....
nasılsınız?
kızlar sadece peçeteye sildiğimde çok açıkpembe lekelenme görüyorum ve hiçbirşekilde akma yok sadece peçetede grüyorum bu nedir adet başlangıcımı anlamadım
aysenur2009
sağol canım.bende iyiyim Allah a şükür.
bat 10 gün kaldı beklemedeyim.bazen hamilemişim gibi geliyo bazen aman değilim ben kesin diyorum.
beklemek zor valla.....
sana çok geçmiş olsun.bitkisel bişiler kullan sende bitki çayı,bal,zencefil falan belki iyi gelir.
iyiyim canımm sen nasılsın neler yapıyorsunn bu arada beklemek çok zor gerçekten benimde son 3 günüm bata
Teşekkürler cnm..bitki çayları içiyorum ben de.öksürük kesilmedi bi.nyse.geçer inş. düşünceler hep aynı zaten ama belirti yok:) ateşim önceki aylara göre biraz yüksek ama o da hastalıktandır. sağol tekrardan...
iyiyim canım.dün annemlere gittim bu gün geldi.
kızım hasta onu doktora götürdüm.ev işi falan işte...
senin az var 3 gün kolay geçer belki benim 10 gün çoook var daha...
belirti falan bişi varmı sende canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?