Kasımda Aşk Başkadır...

evet canım bat 3 kasım heyecanlar bugün itibari ile başladı hepimizin hakkında hayırlısı

kızlarrr 2012 temmuz anneleri topiğini kurar ve orada gebelik sürecimizi paylaşırız inşallah :18:

iyi akşamlar arrkadaşlar.adetim 3 gün gecikti inşallah bu ay kırmızı kart görmem dua edin benim için.çok istiyorum anne olmayıııı

kızlarrr 2012 temmuz anneleri topiğini kurar ve orada gebelik sürecimizi paylaşırız inşallah :18:

Evet canım bende öyle düşünmüştüm Kasım'da hamile kalırsak Temmuz annesi olucaz inşallah gebelik sürecimize otdan devam edicez ne guzel olur

aaa bunu ilk defa duyuyorum( ne kadar cahilim utanım şimdi) bundan sonra dil alından ölçerim teşekkür ederim bilgi için

kızçeler selamlar....napıyounz bakiyim...adetimin 2. günü...bir an önce bitsin de çalışmalara başlıyım istiyorum )))

kızçeler selamlar....napıyounz bakiyim...adetimin 2. günü...bir an önce bitsin de çalışmalara başlıyım istiyorum )))

Nazcim hoş geldin cepten bakıyorum arada ihmal etmiyorum topigimi
Bende bir an önce başlamak istiyorum çalısmalara

ihmal etme tabiki..bende sıkı takpçinim haberin olaa...heheee
bu arada ff den yeni üyelik aldım..eski tablomu da girdim.artık 1 aylık vip üyeliğim var heheeee

evet canım yumurtlama günlerini baz alıyorum bu ay ovulasyon testlerinide kullandımm hayırlısı artık

ben hiç kullanmadım o testleri bu ay böyle geçsin de bakalım olmazsa bi denerim bende artık...
bu ay ben 1 gün arayla sürekli çalışmayı düşünüyorum.8-10-12-14-16-18-20-22.... bi aksilik olmazsa tabiii

kısmet artık Allah tan hayırlısı hepimiz için

tabi arkadaşımmm herkes bir an önce başlasınki çalışmalara topiğimiz hareketlensinnn :)))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…