Kasımda Aşk Başkadır...

günaydın kızlar ben bugün giremeyeceğim foruma sonunda nöbetim bitti evime gidiyorum artık kendinize iyi bakın yarın akşama görüşürüz

topiğin hayırlı olsun masumiyet ...bekleyişin kasımda son bulsun inş....

Son düzenleme:
Liste oluşturucam evet sende hoş geldin canım umarım bebişin seni fazla bekletmez

günaydın kızlar....
inşlh cnm isteyen herkesi bekletmez tez zamanda sağlıkla gelirler inşlh.İlk denememiz aklımda soru işaretleri var tabi çünkü bir arkadaşım 4-5 sene sonra aşılamayla hamiş oldu,bir arkadaşımda ilk denemesinde hamile kaldı.

O aralarda çalışa bilirsen super olur tabi hem daha önce doğumda yapmışsınız demek ki hamile kalabiliyorsunuz benim ilk Olucak kismetse bakalım nasıl Olucak ne Aman Olucak inşallah Kasım'da tutturucaz

tabi arkadaşımmm herkes bir an önce başlasınki çalışmalara topiğimiz hareketlensinnn :)))))))))

Evet canım topik hareketlensin daha çok arkadasımız olsun inşallah heyecanımızı hep birlikte yasayalım

Günaydın canım
Kısmet bu isler hiç belli olmuyor maalesef benimde 4.cu denemem Olucak bu ay daha evvelinde korunuyorduk şimdi şimdi istemeye başladık ama öyle çabuk olmuyormuş bu isler onu anladım. 16 aylık evliyim ama 33 yaşındayım bebis zamanını yavastan geçirmek istemiyorum hayırlısı olsun

O aralarda çalışa bilirsen super olur tabi hem daha önce doğumda yapmışsınız demek ki hamile kalabiliyorsunuz benim ilk Olucak kismetse bakalım nasıl Olucak ne Aman Olucak inşallah Kasım'da tutturucaz

inşallah planladığım gibi olurda önemli günleri boş atlamayız

ewet 1 tane kızım var ve ona bebek istediğimiz ilk ay hamile kalmıştım.
inşeallah 2. de öyle olur.Allah tan hakkımızda hayırlısı ne ise öyle olsun....
kasım ayı uğurlu gelecek Allahın izniyle hepimize... topik hamiş dolacak .....

haklısın canım bu işler hiç belli olmuyor.kimi hemen hamile kalıyor kiminin yıllar sürüyor.rabbim nasıl kararladıysa artık...
ben ilk hamile kalmadan önce çok korkmuştum yaşımda var(28 di ozaman) ya olmazsa diye.çevreden duyuyordum hep çünkü olmuyomuş falan diye....
bende allahtan bişi olmadı rabbim bekletmeden verdi....(ama ben hiç doğum kontrol hapı yada başka bişi kullanmadım.etkisi varmı bilmem ama)
şimdi ikinciyi istiyoruz ya...abimler korunmadan 2. yi istedikleri halde yengemin hamile kalması 1 yılı buldu...
bakalım bizim nasıl olacak

Bende çok istiyorum bebeği bakalım ne zaman nasip edecek Rabbim bu ay 4.cu denememiz bende herhangi bir saglık sorunu çıkmadı çok sukur stresden herhalde çok mü takiyorum kafaya acaba hemen olmadi çünkü kontrol hapını da 10 aydır kullanmıyorum

canım herkesin bünyesi farklı malum..ama fazla kafaya takma derim.çünkü bu işin streslede çok ilgisi var malum...
bazen herşey normal oluyor ama bebiş olmuyor.herşeyin zamanı var.artık rabbim ne zaman nasip ederse ozman olacak bebişler....
inşallah bizi fazla bekletmezler...
Allah hayırlısını tez zamanda isteyen herkese ve bizede versin inşeallah...
çünkü annelik tarif edilemez bi duygu.Allahım herkese tattırsın Aminnn

Kesinlikle katılıyorum Annelik duygusu hiç bir duyguyla ölçülemez tarifi yoktur mutlaka. Gebelik sürecinde başlıyor bizim anneliğimiz babalıksa bebek doğduktan sonra anca idrak ediyorlar baba olduklarını
Bakalım sıra bize ne zaman gelecek arkadaşım :44::44::44:

Aynen dediğin gibi canım.hamilelikle başlıyor süreç ama babalar böyle bişeyi hissedip yaşayamıyorlar.sadece seyirci oluyolar...
kadınların hissettikleri tarifi olmayan duygular

canım ya Allah hakkında hayırlısı neyse onu versin inşallah....senin içinde dua edicem tabi bütün bebiş isteyenler içinde.
kimse darılmasın demi ama
inşeallah tez zamanda bebiş dolsun göbüşler

ihmal etme tabiki..bende sıkı takpçinim haberin olaa...heheee
bu arada ff den yeni üyelik aldım..eski tablomu da girdim.artık 1 aylık vip üyeliğim var heheeee

kızlar banada yardım edin lütfen nasıl üye olucam ff ye daha doğrusu olmaya çalıştım ama beceremedim

hayırlısı olur inşlh.Sağlıkla aratmadan gelsin bebişler...

kızlar banada yardım edin lütfen nasıl üye olucam ff ye daha doğrusu olmaya çalıştım ama beceremedim

bende beceremedim.arkadaşnız davet göndersin falan diyo anlamadım...yardımmm

Ben size yardimci olurum arkadaslar tabloyu olustururken siz önce isim ve şifre ayarlayın her günde ateşinizi ölçün bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…