Kasımda Aşk Başkadır...

masum cum ben ff ye üye olmayı beceremedim.neden öle oldu anlamadım...sağlık olsun napim...beceriksizim galiba...

Hallederiz caanim ben bir laptopdan gireyim bakayım detaylica sana da anlatırım bugün yine çok isim var bir ara yine uğrarım topige

Ben size yardimci olurum arkadaslar tabloyu olustururken siz önce isim ve şifre ayarlayın her günde ateşinizi ölçün bekliyorum

masumiyet sağol canım ben geçen ay ateş ölçümü yaptım sonunda kırmızılar yine geldi nasip bu ay olur inşallah hayırlısıyla bütün isteyen arkadaşlarımızada dua ediyorum
ff ye şifre ve kullanıcı adını yazıyorum ama giremiyorum bi türlü anlamadım????

Ben size yardimci olurum arkadaslar tabloyu olustururken siz önce isim ve şifre ayarlayın her günde ateşinizi ölçün bekliyorum

canım ben şimdi girebildim sanırım isim ve şifre aldım ateşimizde geçen aydan beri ölçüyorum zaten şimdi ne yapıcağımı tarif edebilirmisin teşekkürler

kızlar merhaba nasılsınız çok geride kalmış topik neyse günler ilerledikçe toparlarız heralde okyanus hayırlısı olsun arkadaşımm bir dahaki sefere nasip olur inşallah

canım ben şimdi girebildim sanırım isim ve şifre aldım ateşimizde geçen aydan beri ölçüyorum zaten şimdi ne yapıcağımı tarif edebilirmisin teşekkürler

Siteye giriş yapıyorsun my chartdan şifre nick name mini yaz açılsın sayfa
Benim şimdi takvim açılıyor her gün oraya ateş degerlerimi giriyorum cervikal fluid dedeği akıntı durumun dry kuru sticky yapışkan kıvam creamy kremsi watery sulu eggwhite da yumurta akıkıvamında oluyor yumurtlama günlerine yakın watery ve eggwhite akıntıyı görmen gerekiyor uzayıp giden akıntı da eggwhite oluyor bu yumurtlamanın yaklaştığını haber veriyor.
menses/ spotting de adet günleri zamanında giriyorsun spotting dediği lekelenme oluyor
intercourse dediği ilişki günlerinini giriyorsun
ona göre bir ateş tablon oluşuyor canım
daha başka bişey olursa sorarsın

tamam canım bakarız bi ara.gerçi ben ateşimi ölçmeyi unuttum yine.alışmayınca insan zor.
sana kolay gelsin o zaman...

Mutlaka her sabah ateşinizi ölçün kızlar çok önemli buna göre yumurtlama zamanımızı ve adet günümüzü belirleyecez.
Ateş ölçmeyi tam anlamıyla biliyorsunuz dimi?
Her sabah dijital bir ateş ölçerle 6-8 arası ama mutlaka her gün aynı saatte hiç yatakdan kalkmadan en az 3 saatlik uykuyla ölçüyoruz. ben her sabah 6,30 da ölçüyorum alarm kuruyorum sizde öyle yapabilirsiniz

kızlar merhaba nasılsınız çok geride kalmış topik neyse günler ilerledikçe toparlarız heralde okyanus hayırlısı olsun arkadaşımm bir dahaki sefere nasip olur inşallah

Evet canım bende giremedim dün migrenim tuttu hiç bişey yapamadım doğru dürüst tv bile izleyemedim. Daha sık girmeye çalışıcam aarkadaşlarımı yalnız bırakmayacam

evet canım yumurtlama günlerini baz alıyorum bu ay ovulasyon testlerinide kullandımm hayırlısı artık

canım bu ovulasyon testleri işe yarıyomu acaba bende adet düzensizliği var ben hiç bilmiyorum yumurtlama günümü ama en son 8 ekimde adet oldum bu ay çok istiyorum hamile kalmayı Allah yardım eder umarım iyice duygusallaştım

Canım sagol ben burdayim cepten giriyorum ara ara siz fertilityfriend de üyelik oluşturun tablo yapın ben burda yardımcı olurum

üyeliği beceremedim ama tekrar denicem artık..
bu ay böyle geçiyo daha ben ateş ölçemedim ki.....
bu ay olmazsa bi dahaki aya ateş ölçerim artık
benim kritik günler başladı 22-27 bakalım artık...

Canım sagol ben burdayim cepten giriyorum ara ara siz fertilityfriend de üyelik oluşturun tablo yapın ben burda yardımcı olurum

üyeliği beceremedim ama tekrar denicem artık..
bu ay böyle geçiyo daha ben ateş ölçemedim ki.....unutuyorum hep bu akşam alarm kurayım senin gibi....
bu ay olmazsa bi dahaki aya ateş ölçerim artık
benim kritik günler başladı 22-27 bakalım artık...

Evet canım bende giremedim dün migrenim tuttu hiç bişey yapamadım doğru dürüst tv bile izleyemedim. Daha sık girmeye çalışıcam aarkadaşlarımı yalnız bırakmayacam

geçmiş olsun canım çokta zordur migren allah yardımcın olsun

canım ben internetten sipariş ettim doğruluğunuda kendimce şöyle anladım tam çift çizgi çıkmasından 1 gün sonrada yumurta akı kıvamında akıntım oldu aynı anda ateş takibi yapıyorum oda biraz sağlaması oldu rabbim hepimizin gönlüne göre verir inşallah gönlünü ferah tut bebişlerimiz en kısa zamanda gelecek inşallah

masum canım benim yumurtlama günlerim bitti şimdi beklemedeyim sana bir şey sorucam ateşimin adetime kaç gün kala sabitlemesi olumlu bir haber benim için birde bende o siteye üye olmayı beceremedimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…