masum cum ben ff ye üye olmayı beceremedim.neden öle oldu anlamadım...sağlık olsun napim...beceriksizim galiba...
malesef bu sabah gördüm kırmızı kartımıönümüzdeki ay inşallah
Hallederiz caanim ben bir laptopdan gireyim bakayım detaylica sana da anlatırım bugün yine çok isim var bir ara yine uğrarım topige
Ben size yardimci olurum arkadaslar tabloyu olustururken siz önce isim ve şifre ayarlayın her günde ateşinizi ölçün bekliyorum
Ben size yardimci olurum arkadaslar tabloyu olustururken siz önce isim ve şifre ayarlayın her günde ateşinizi ölçün bekliyorum
canım ben şimdi girebildim sanırım isim ve şifre aldım ateşimizde geçen aydan beri ölçüyorum zaten şimdi ne yapıcağımı tarif edebilirmisin teşekkürler
tamam canım bakarız bi ara.gerçi ben ateşimi ölçmeyi unuttum yine.alışmayınca insan zor.
sana kolay gelsin o zaman...
kızlar merhaba nasılsınız çok geride kalmış topik neyse günler ilerledikçe toparlarız heralde okyanus hayırlısı olsun arkadaşımm bir dahaki sefere nasip olur inşallah
Kasım uğurlu gelir inşallah hayırlı olsun herkese...Doğumgünüme hediye gelir inşallah...Benim bat 5 kasım...
masum geçmiş olsun canım.inşallah bugün iyisindir....
eee kimseler yok burada bugün :2:
evet canım yumurtlama günlerini baz alıyorum bu ay ovulasyon testlerinide kullandımm hayırlısı artık
Canım sagol ben burdayim cepten giriyorum ara ara siz fertilityfriend de üyelik oluşturun tablo yapın ben burda yardımcı olurum
Canım sagol ben burdayim cepten giriyorum ara ara siz fertilityfriend de üyelik oluşturun tablo yapın ben burda yardımcı olurum
Evet canım bende giremedim dün migrenim tuttu hiç bişey yapamadım doğru dürüst tv bile izleyemedim. Daha sık girmeye çalışıcam aarkadaşlarımı yalnız bırakmayacam
bat 8 kasım umutla bekliyorum
canım bu ovulasyon testleri işe yarıyomu acaba bende adet düzensizliği var ben hiç bilmiyorum yumurtlama günümü ama en son 8 ekimde adet oldum bu ay çok istiyorum hamile kalmayı Allah yardım eder umarım iyice duygusallaştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?