Kasım'da hamile olduğunu öğrenenler

Canımm geçmi
Cok tesekkur ederim walla 2 dr ayni anda baktilar bol bol sivi tuketmen lazim dediler haftaya seker yuklemesi icin gittigimde tekrar bakacaklar cok huzursuz oldum ama bakalim Rabbim bebislerimizi korusun insallah
ş canım gecmiş olsun havuç suyu içmenı tavsıye ederım faydasını gören çok oldu gecmış olsun

SELAMÜN ALEYKÜM arkadaslar... bebek ıcın ugrasıyoruz tabı hersey nasıp ALLAH cc. elinde.... Bebeğimin hayırlısıyla olması ıcın hayırlısıyla en kısa zamanda hamıle kalmamız için bir fatıha okur musunuz bu konuyu gördüğünüzde.... Rabbım tum ısteyen kardeslerıme nasıp etsın... ALLAH razı olsun. sadece benım ıcın degıl hayırlı evladı olmasını ısteyen tum kardesılerımız ıcınde.... hamıle kalanlar varsa halden anlarlar zaten...

Rabbim isteyen herkese hayirlisiyla bebis nasip etsin...Her gun tum isteyenlere dua ediyorum Rabbim kabul etsin inşallah

Kizlar bgn dr a kontrole gittik bebisimizin bi sorunu yok cok şükür ama 2 dr umda ortak olarak suyumun biraz az oldugunu söyledi haftaya cuma tekrar gidicem kontrole...bu durumu yasayaniniz var mi
Cnm ben havuç suyu iyi geliyor diye biliyorum araştır istersen

Rabbim hayırla sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almanızı nasip etsin. Sizin gibi tüm isteyenlerinde inşallah. Amiiinn.

Kızlar nerelerdesiniz ya eskiden xok aktifti burası nereye gittiniz Nasılsıniz bebişler nasıl alisverisler nasıl gidiyor

Kızlar nerelerdesiniz ya eskiden xok aktifti burası nereye gittiniz Nasılsıniz bebişler nasıl alisverisler nasıl gidiyor
Aynen ya bende girip bakiyorum ama kimsecikler yok ya alisveris ufak ufak yapiyoruz da ben bebek arabasinda cok kararsiz kaldim hala karar veremiyorum

Aynen ya bende girip bakiyorum ama kimsecikler yok ya alisveris ufak ufak yapiyoruz da ben bebek arabasinda cok kararsiz kaldim hala karar veremiyorum

Ben bebek arabasi aldım canım kanz fernanda 4009 du galiba adı 1300 den 800 e düşmüş bi yerde bizde aldık

Bende giyim işini bitirdim bu ay çok şükür, odasını da almıştım zaten aylar önce.
Yurt dışından Maxi Cosi Mura 4 Plus Travel Systemini aldım bende.

Uyku Seti ve yatak yani döşeği kaldı, cibinlik ve yatak yan yoruyucuları pek tavsiye edilmiyor. Siz naptınız? almayı düşünüyor musunuz?

Ben yatak yan koruyuculari terziye kizimin adina ozel yaptirdim ama cibinlik almayi dusunmuorum ayrica sallanabilir odamiza koymak icin besigimiz var cunku

Günaydın kızlar uzun zamandır giremiyordum nasıl gecıyor hamılelıgıı bel agrılarınız basladımı. Bende aldım bir cok ihtiyacımı bebek arabamı bugaboo donkey aldık. Geçen hafta türkiyeye gelmiştim geldiğimde hemen kendımı eminonune attım bir cok ihyiyacını aldım stockholmden'de bayag bır kıyafetını almıstım. Tacdan organık bebek nevresım takımı ve linenesden yenı dogan nevresım tam takımını aldım hepsi cok ciciler Kızımız hayırlısıyla gelsın dıe beklıyoruz artık sadece

Buarada isime karar verdınızmı

Merhaba canım :) iyi yapmışsın baya biseler almissin masaAllah :) biz erva düşünüyoruz ins kızımızın adını siz karar verebildinizmi

Kizlar aranizda ikinci gebeligi olup sezeryan olacak olan varmiiiiii... varsa eger doktorunuz sezeryan tarihi verdimi yoksa gunumu beklicez dedi yoksa benimki gibi hic bisey konusulmadimi 20.sinde gidicem bakalim ne dicek tecrubeli annelerdrn cevap bekliyorum

Merhaba canım :) iyi yapmışsın baya biseler almissin masaAllah :) biz erva düşünüyoruz ins kızımızın adını siz karar verebildinizmi

aa kuzenımın kızının ısmıde erva cok tatlı bır kız güzel ve anlamlı bir isim olmus canım cok begendım.
bizde Lina ismine karar verdik belki ik,nci bir isimde koyabiliriz ama hala bakınmaktayız :)
Buarada bel agrılarınız basladımı benım basladı yuruyus yapıyorum ama bazen uyutmuyor resmen (
senin kaldımı eksıklerın süt pompası medela aldım ben baska bu markadana alan varmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…