ş canım gecmiş olsun havuç suyu içmenı tavsıye ederım faydasını gören çok oldu gecmış olsunCok tesekkur ederim walla 2 dr ayni anda baktilar bol bol sivi tuketmen lazim dediler haftaya seker yuklemesi icin gittigimde tekrar bakacaklar cok huzursuz oldum ama bakalim Rabbim bebislerimizi korusun insallah
Coook tesekkur ederim şükür ki son kontrolde duzeldigini ogrendik...her gun bi bardak havuc suyu ictim ve gunde 3 lt duzenli olarak su...Canımm geçmi
ş canım gecmiş olsun havuç suyu içmenı tavsıye ederım faydasını gören çok oldu gecmış olsun
Rabbim isteyen herkese hayirlisiyla bebis nasip etsin...Her gun tum isteyenlere dua ediyorum Rabbim kabul etsin inşallahSELAMÜN ALEYKÜM arkadaslar... bebek ıcın ugrasıyoruz tabı hersey nasıp ALLAH cc. elinde.... Bebeğimin hayırlısıyla olması ıcın hayırlısıyla en kısa zamanda hamıle kalmamız için bir fatıha okur musunuz bu konuyu gördüğünüzde.... Rabbım tum ısteyen kardeslerıme nasıp etsın... ALLAH razı olsun.sadece benım ıcın degıl hayırlı evladı olmasını ısteyen tum kardesılerımız ıcınde.... hamıle kalanlar varsa halden anlarlar zaten...
Cnm ben havuç suyu iyi geliyor diye biliyorum araştır istersenKizlar bgn dr a kontrole gittik bebisimizin bi sorunu yok cok şükür ama 2 dr umda ortak olarak suyumun biraz az oldugunu söyledi haftaya cuma tekrar gidicem kontrole...bu durumu yasayaniniz var mi
Rabbim hayırla sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almanızı nasip etsin. Sizin gibi tüm isteyenlerinde inşallah. Amiiinn.SELAMÜN ALEYKÜM arkadaslar... bebek ıcın ugrasıyoruz tabı hersey nasıp ALLAH cc. elinde.... Bebeğimin hayırlısıyla olması ıcın hayırlısıyla en kısa zamanda hamıle kalmamız için bir fatıha okur musunuz bu konuyu gördüğünüzde.... Rabbım tum ısteyen kardeslerıme nasıp etsın... ALLAH razı olsun.sadece benım ıcın degıl hayırlı evladı olmasını ısteyen tum kardesılerımız ıcınde.... hamıle kalanlar varsa halden anlarlar zaten...
Aynen ya bende girip bakiyorum ama kimsecikler yok ya alisveris ufak ufak yapiyoruz da ben bebek arabasinda cok kararsiz kaldim hala karar veremiyorumKızlar nerelerdesiniz ya eskiden xok aktifti burası nereye gittiniz Nasılsıniz bebişler nasıl alisverisler nasıl gidiyor
Aynen ya bende girip bakiyorum ama kimsecikler yok ya alisveris ufak ufak yapiyoruz da ben bebek arabasinda cok kararsiz kaldim hala karar veremiyorum
Ben de nerdeyse alisveris tamamlandi... stokke xplory aldim bebek arabasi olarak tek dezavantaji biraz agir olmasiAynen ya bende girip bakiyorum ama kimsecikler yok ya alisveris ufak ufak yapiyoruz da ben bebek arabasinda cok kararsiz kaldim hala karar veremiyorum
Guzel fikirmis resim atma sansiniz varmi cok merak ettim bide kaca yaptirdinizBen yatak yan koruyuculari terziye kizimin adina ozel yaptirdim ama cibinlik almayi dusunmuorum ayrica sallanabilir odamiza koymak icin besigimiz var cunku
Resim su an elimde yok maalesef terzi hala urunlerimi teslim etmedi ama sdc isim yazdirma 2 yastik ve yan koruyuculara toplam 60 tl aldilarGuzel fikirmis resim atma sansiniz varmi cok merak ettim bide kaca yaptirdiniz
Günaydın kızlar uzun zamandır giremiyordum nasıl gecıyor hamılelıgıı bel agrılarınız basladımı. Bende aldım bir cok ihtiyacımı bebek arabamı bugaboo donkey aldık. Geçen hafta türkiyeye gelmiştim geldiğimde hemen kendımı eminonune attım bir cok ihyiyacını aldım stockholmden'de bayag bır kıyafetını almıstım. Tacdan organık bebek nevresım takımı ve linenesden yenı dogan nevresım tam takımını aldım hepsi cok ciciler Kızımız hayırlısıyla gelsın dıe beklıyoruz artık sadece
Buarada isime karar verdınızmı
Merhaba canım :) iyi yapmışsın baya biseler almissin masaAllah :) biz erva düşünüyoruz ins kızımızın adını siz karar verebildinizmi
Mrb kizlar bizde diren idil Koymaya Karar verdikkk :) kismetseMerhaba canım :) iyi yapmışsın baya biseler almissin masaAllah :) biz erva düşünüyoruz ins kızımızın adını siz karar verebildinizmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?