Aaayy cnim o zmn hic korkma yukselir o bende erken ogrendim benimkide cok yuksek degil 80 cikti . Adet gunumde yaptirmistim bende yarin gidicem .muz benegi besliyormus cnim valla pzt beri muzbyiyorum gunde 1Adetime 2 gun kala yaptm canim test adet tarihim yarin.muzun etkisi varmiki?
Beeennnselam kızlar aranızda pko olup hamıle kalan war mıııııı?????
Beeennn
Sagol cnim darisi enn kisa zamanda basina insallah. Ben tamb1 senelik evliyim 3ay korunduk benn ilk adetimdeb beri pcoluyum bekarkende dr a hep gidiyidum . Sagli sollu bir suru cnm seninde dedigin gibi. 24 yasindayim 56 kiloyum cnm. . Sereohone kullandim (klomen turevi) catlatma ignesi vermedi yumurta kendi catkadibama olmadi sonra araya bayram girdi ben gitmedim dr sonraki adette yine sereohine verdi ve yine igne yapmadi dun igrendim cnm hamile oldugumu.byarinda tekrar gidicem deger yukselmismu diye. Pcolu hamile kalmak zor evet ama imkansiz degil cnm hersey nasip kismet birazda... ve kisirlik ted en kolayi pco hic korkma cnm kafan rahat olsunçok sevındım cnm umut oldun bana çok tebrık ederım senı..yas kac we nekadar suredır ıstıyordunuz?kılon kac?bende pkoyum.ilaçsız gelmıo adetlerım ne yazık ki..we kistlerım baya cok mınık mınık sende durum nasıldı?surecını anlatırmısın bana ???
Bende aynıyım daha şimdiden telaş yapıyorum akşıma gelince gerçi biraz mutluluk veriyor biraz korku tuaf duygularmışInsalahh cnim benden iji gun once dogum yapacaksıninsalalh o gunleride goruruz cok korkuyorum ya
cnm bnde de pkos var ilaç kullanıyordum bnde de 6.günüm bugün test yaptım 2 tanes silik çıktı çizgi hala bakıyorum ama hafif ağrılarım oluyor:)Hahaha cnim ben adetimden bir gun omce test yaptim silik cizgi cikti sok oldumertesi gunde kan verdim ayni adet gunumde kandada cikti cok şükür. Yarin de gidecegim cnm bende pcos vardi sukurler olsun mucizEm gerceklesti .cnm kese girunduyse bence 5haftadan buyuktur
Insallah canim insallah ilk defa oldu boyle ama sevinemiyorum bile umarim yarin guzel haberler alirim.sevincimide doya doya yasarim.bide sey sorucam benim özellikle aksamlari cok atesim oluyor yanaklarimdan ates çıkıyor sanki kasiklarimda batmalarimda var. Sende yasadinmi hic boyle biseyAaayy cnim o zmn hic korkma yukselir o bende erken ogrendim benimkide cok yuksek degil 80 cikti . Adet gunumde yaptirmistim bende yarin gidicem .muz benegi besliyormus cnim valla pzt beri muzbyiyorum gunde 1
Sagol cnim darisi enn kisa zamanda basina insallah. Ben tamb1 senelik evliyim 3ay korunduk benn ilk adetimdeb beri pcoluyum bekarkende dr a hep gidiyidum . Sagli sollu bir suru cnm seninde dedigin gibi. 24 yasindayim 56 kiloyum cnm. . Sereohone kullandim (klomen turevi) catlatma ignesi vermedi yumurta kendi catkadibama olmadi sonra araya bayram girdi ben gitmedim dr sonraki adette yine sereohine verdi ve yine igne yapmadi dun igrendim cnm hamile oldugumu.byarinda tekrar gidicem deger yukselmismu diye. Pcolu hamile kalmak zor evet ama imkansiz degil cnm hersey nasip kismet birazda... ve kisirlik ted en kolayi pco hic korkma cnm kafan rahat olsun
Sevin cnm korkma dicemde bende aynindurumdayim korkmamaknelde degil annelik ic gudusu sanirim . Cnm bende aksine aksamlari cok usuyorum.Insallah canim insallah ilk defa oldu boyle ama sevinemiyorum bile umarim yarin guzel haberler alirim.sevincimide doya doya yasarim.bide sey sorucam benim özellikle aksamlari cok atesim oluyor yanaklarimdan ates çıkıyor sanki kasiklarimda batmalarimda var. Sende yasadinmi hic boyle bisey
Sevin cnm korkma dicemde bende aynindurumdayim korkmamaknelde degil annelik ic gudusu sanirim . Cnm bende aksine aksamlari cok usuyorum.
Usume bendede var canim ama yanaklarom yzum vucudum ates gibi bilmioormki neden oluyoSevin cnm korkma dicemde bende aynindurumdayim korkmamaknelde degil annelik ic gudusu sanirim . Cnm bende aksine aksamlari cok usuyorum.
Xnm hepnduzensizdi adetlerim. Bazen erken bazen gec gelirdi . Ben cmt gunu cok rahatsizlandim cnm birden adet bekirtisibcoktu nasil karnimnagriyordu ve gogsum sizliyodu cmt test yaptim tek cikti. Saki adet olcam basiksa su testide yaoayim gitsinndurmasin evde dedim bibyaptimki ikinci cizgi cikti silik oyle ogrendim cnm yaniöyle cnm Rabbim ol derse olur..aynen bende kızlıgımdan berı hatta ilk adetımden berı bende gttım sureklı doktora.ama böyle sorun olcanı ozamanlar kestıremıyosun ıstesenın adetlerın nasıldı pekı cnm kaçgune bır goruyosun adet?nerden anladın hamıle kaldıgını??
Aaa bak simdi hatirkadim bacakniclerim yaniyor benimde pijamadan sicak sicak yakiyo dusun ; ( demekki normal cnm .cakisiyimusun sen cnmUsume bendede var canim ama yanaklarom yzum vucudum ates gibi bilmioormki neden oluyo
Agrilar normalmis cnm bendede var ben cok korkuyordum ; ( . Ins kucagimizada aliriz miniklericnm bnde de pkos var ilaç kullanıyordum bnde de 6.günüm bugün test yaptım 2 tanes silik çıktı çizgi hala bakıyorum ama hafif ağrılarım oluyor:)
Evet canim calisiyorum.sen calisiyomusun?Aaa bak simdi hatirkadim bacakniclerim yaniyor benimde pijamadan sicak sicak yakiyo dusun ; ( demekki normal cnm .cakisiyimusun sen cnm
Xnm hepnduzensizdi adetlerim. Bazen erken bazen gec gelirdi . Ben cmt gunu cok rahatsizlandim cnm birden adet bekirtisibcoktu nasil karnimnagriyordu ve gogsum sizliyodu cmt test yaptim tek cikti. Saki adet olcam basiksa su testide yaoayim gitsinndurmasin evde dedim bibyaptimki ikinci cizgi cikti silik oyle ogrendim cnm yani
Ayyy onsogan bana hic yaramamisti neler cektirdi bana .bidaha yapmadim cnm kan cikan yerden canda cikar sevin ted basladinmi Peki cnmsenın gene gecte erkende olsa gelıomus cnm ben napimilaçsız gelmıyor.ama töbe 12 gundur sogan suyu ıcıodum bugün sabah geldı kırmızılar.sevınsemmı bılemedım.bundan oncekı adetımde yuruyus sayesınde geldi..ama soğan suyu sankı erken getırdı adetımı bılemedım kı :) bnde
Ayyy onsogan bana hic yaramamisti neler cektirdi bana .bidaha yapmadim cnm kan cikan yerden canda cikar sevin ted basladinmi Peki cnm
Yok cnm ev hanimiyim ben zorunluEvet canim calisiyorum.sen calisiyomusun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?