Kasım'da hamile olduğunu öğrenenler

sağlık kazanacak ınşallah ay cok heyecanlı ya hala gebelıgıme ınanamzken kımseye soylemım diye dılımı tutma çabam ay çatlıcam :)
Bende aynısıyım herkese söyleyesim var ama tam emin olamadığım için bişey diyemiyorum. Hayırlısıyla şu keseyi bi görebilirsek inşallah:) Allahım korusun hepimizi

Bende aynısıyım herkese söyleyesim var ama tam emin olamadığım için bişey diyemiyorum. Hayırlısıyla şu keseyi bi görebilirsek inşallah:) Allahım korusun hepimizi
amin canım ınşallah ya valla cok streslı kı bı bayanın dılını tutmasıda zordur bugun tekrar hcg yaptrcam eşimin işten gelmesını beklıorum heycandan bişey bıle yıyemıorum

Bende ayniyim:) az once anneme gittim cebimde idrar testiyle bi cikaramadim cebimden gosteremeden eve geri geldim:) yarin kan testi yaptiriyim Allah nasip ederse esime solemek icin bisiler dusuncem. Sizler nasil solemeyi planliyosunuz

Bende ayniyim:) az once anneme gittim cebimde idrar testiyle bi cikaramadim cebimden gosteremeden eve geri geldim:) yarin kan testi yaptiriyim Allah nasip ederse esime solemek icin bisiler dusuncem. Sizler nasil solemeyi planliyosunuz
ay bn test yaptım eşim kapıda beklıo sonuç ne dıo bn suprız bıle yapamadım

herkese hayırlı günler hanımlar. nasıl gdiyor hamişlik. benim ilk hamilelğimde bu haftalarda acayip midem bulanıyordu. bunda tık yok . inşallah böyle devam eder belki yaşlada alakası vardır. o zaman 24 yaşındaydım şimdi 36

ve ben hala tek uğraştığım şey 17 gündür çok hastayım ve çok öksürüyorum. beim gibi gribe öksürüğe yakalanan varmı hanımlar

ay bn test yaptım eşim kapıda beklıo sonuç ne dıo bn suprız bıle yapamadım

Ben ilk ay kimyasal gebelikte heyecana kapilip soledim sonra allah nasip etmedi cok uzuldu tabi bende onunla uzuldum. Bide adetim gecmeden ogrenmistim o yuzden suan endiseliyim sali ve cuma test yaptirdiktan sonra insallah bi aksilik cikmazsa cumartesi yemege cikip solemeyi planliyorum. Bole kapali bi kapta sonucum ve emzikle birlikte:)

ay cok romantık bnm ılk gebelık deneyımım ılaç kullanıodum umarım kımyasal fılan deıldır bızımde kursağımızda kalmz :)

ay cok romantık bnm ılk gebelık deneyımım ılaç kullanıodum umarım kımyasal fılan deıldır bızımde kursağımızda kalmz :)

Olumlu dusun canim. Insallah saglikla aliriz bebeklerimizi kucaklarimiza dun heyecanima yenik dusup emzigi bile aldim:) allah utandirmasin insallah

Olumlu dusun canim. Insallah saglikla aliriz bebeklerimizi kucaklarimiza dun heyecanima yenik dusup emzigi bile aldim:) allah utandirmasin insallah
ay boşver ıı etmisşsin ınşallah alacaız canım benım .... bişey sorcam snn ılk gebelıkde değerler nasıl gtmişti de anladın kımyasal oldugunu

bir bayanda şöyle yapmış; eşinin telefonunda kendi ismini " bebeğin geliyor lütfen açarmısın" :) diye değiştirmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…