Evet canım benimde ilk olucak inşallah.ayhnen canım allah saglıklı versınde her ıkısıde kabulumuz senınde ılk dı dımı
Evet canım benimde ilk olucak inşallah.
sağlık kazanacak ınşallah ay cok heyecanlı ya hala gebelıgıme ınanamzken kımseye soylemım diye dılımı tutma çabam ay çatlıcam :)Bakalım kim kazancak
Amin inşallah kucağımıza sağlıklı sıhhatli alalımAyh cok heyecanlı ınsallah hepımız rahat bır hamılelık yasarız
Bende aynısıyım herkese söyleyesim var ama tam emin olamadığım için bişey diyemiyorum. Hayırlısıyla şu keseyi bi görebilirsek inşallah:) Allahım korusun hepimizisağlık kazanacak ınşallah ay cok heyecanlı ya hala gebelıgıme ınanamzken kımseye soylemım diye dılımı tutma çabam ay çatlıcam :)
amin canım ınşallah ya valla cok streslı kı bı bayanın dılını tutmasıda zordur bugun tekrar hcg yaptrcam eşimin işten gelmesını beklıorum heycandan bişey bıle yıyemıorumBende aynısıyım herkese söyleyesim var ama tam emin olamadığım için bişey diyemiyorum. Hayırlısıyla şu keseyi bi görebilirsek inşallah:) Allahım korusun hepimizi
evet canım onarım varmış sanırım bızde gremedık ama sonunda kavuştukSelamm kızlarrrr bi kaç gündür siteye giremiyordum. sizde sıkıntı yaşadınızmı
Bende aynısıyım herkese söyleyesim var ama tam emin olamadığım için bişey diyemiyorum. Hayırlısıyla şu keseyi bi görebilirsek inşallah:) Allahım korusun hepimizi
ay bn test yaptım eşim kapıda beklıo sonuç ne dıo bn suprız bıle yapamadımBende ayniyim:) az once anneme gittim cebimde idrar testiyle bi cikaramadim cebimden gosteremeden eve geri geldim:) yarin kan testi yaptiriyim Allah nasip ederse esime solemek icin bisiler dusuncem. Sizler nasil solemeyi planliyosunuz
ay bn test yaptım eşim kapıda beklıo sonuç ne dıo bn suprız bıle yapamadım
ay cok romantık bnm ılk gebelık deneyımım ılaç kullanıodum umarım kımyasal fılan deıldır bızımde kursağımızda kalmz :)Ben ilk ay kimyasal gebelikte heyecana kapilip soledim sonra allah nasip etmedi cok uzuldu tabi bende onunla uzuldum. Bide adetim gecmeden ogrenmistim o yuzden suan endiseliyim sali ve cuma test yaptirdiktan sonra insallah bi aksilik cikmazsa cumartesi yemege cikip solemeyi planliyorum. Bole kapali bi kapta sonucum ve emzikle birlikte:)
ay cok romantık bnm ılk gebelık deneyımım ılaç kullanıodum umarım kımyasal fılan deıldır bızımde kursağımızda kalmz :)
ay boşver ıı etmisşsin ınşallah alacaız canım benım .... bişey sorcam snn ılk gebelıkde değerler nasıl gtmişti de anladın kımyasal oldugunuOlumlu dusun canim. Insallah saglikla aliriz bebeklerimizi kucaklarimiza dun heyecanima yenik dusup emzigi bile aldim:) allah utandirmasin insallah
ozaman daha var bızım bulantılara sanırım benım ovulasyon yarıhım kasım 17 di hamıle ogrendıgımı de 27 kasım da ogrendım
Ben ilk ay kimyasal gebelikte heyecana kapilip soledim sonra allah nasip etmedi cok uzuldu tabi bende onunla uzuldum. Bide adetim gecmeden ogrenmistim o yuzden suan endiseliyim sali ve cuma test yaptirdiktan sonra insallah bi aksilik cikmazsa cumartesi yemege cikip solemeyi planliyorum. Bole kapali bi kapta sonucum ve emzikle birlikte:)
sağlık kazanacak ınşallah ay cok heyecanlı ya hala gebelıgıme ınanamzken kımseye soylemım diye dılımı tutma çabam ay çatlıcam :)
Selamm kızlarrrr bi kaç gündür siteye giremiyordum. sizde sıkıntı yaşadınızmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?