- 25 Kasım 2015
- 583
- 241
- 18
- 32
bugunku hcg den sonra ınanacam bn artık kararlıyımÇok heyecanlı gerçekten yaa inansam mi inanmasâm mi karar veremiyorum hala :)
ay boşver ıı etmisşsin ınşallah alacaız canım benım .... bişey sorcam snn ılk gebelıkde değerler nasıl gtmişti de anladın kımyasal oldugunu
bugunku hcg den sonra ınanacam bn artık kararlıyım[/QUOT
:)) inanmaya cpk hazırım mi diyorsun yani
Ben adete 4-5 gun kala ogrendim. Inanilmaz bir uyku hali vardi basimi kaldiramiyodum. Erken gebelik testi yaptim belrgin bi cizgi cikti. Onun ustune beklemeden kan vermeye gittim 8 cikti. Doktor var ama cok yeni 2 gunde bi takip ettir dedi. 2.gun tekrar yaptirdim 16 cikti. Adetime 2 gun kalmisti. Sonraki gun gebelik testi yapiyim dedim evde cizgi yok. O gun tekrar kan verdim degerim 5 de dusmus 2 gun gectikten sonrada adetim geldi canim. Simdide adetime 3 gun var. o yuzden bekliyorum cumartesi testte ogrendim sali ve cuma yaptiricam iste. Evde idrar testleriyle bakiyorum koyulasip koyulasmadigina ilk resim dun yaptigim ikinciside 2 saat once yaptigim.
bu testlerde var görünüyor cnm
Canım 2.si gayet net insaAllah kimyasal değildir bu defa bizi de haberdar et mutlaka
bayagı belırgın cnm bu sefer oldu ınşallah :)) yuppiBen adete 4-5 gun kala ogrendim. Inanilmaz bir uyku hali vardi basimi kaldiramiyodum. Erken gebelik testi yaptim belrgin bi cizgi cikti. Onun ustune beklemeden kan vermeye gittim 8 cikti. Doktor var ama cok yeni 2 gunde bi takip ettir dedi. 2.gun tekrar yaptirdim 16 cikti. Adetime 2 gun kalmisti. Sonraki gun gebelik testi yapiyim dedim evde cizgi yok. O gun tekrar kan verdim degerim 5 de dusmus 2 gun gectikten sonrada adetim geldi canim. Simdide adetime 3 gun var. o yuzden bekliyorum cumartesi testte ogrendim sali ve cuma yaptiricam iste. Evde idrar testleriyle bakiyorum koyulasip koyulasmadigina ilk resim dun yaptigim ikinciside 2 saat once yaptigim.
Ayy o kadar süre giremeyince tanıdık isimleri görünce çok mutlu oldum nasılsın kuzum iyilesebildinmi :))
bayagı belırgın cnm bu sefer oldu ınşallah :)) yuppi
biraz daha iyiyim ama hala öksürüğüm devam ediyor. neyseki ateşim çıkmıyo . sen nasıl oldun cnm
ederım :)) bı suru bı suru yukselmiştr ınşallah hepımızın değerleri :)Insallah kuzum sende haberdar et kan sonucunu merakla bekliyorum insallah iyi haberlerle geliceksin taze anne
Benimde öksürük ve burun akıntısı devam canım ama atesim yok şükür idare ediyorum
ederım :)) bı suru bı suru yukselmiştr ınşallah hepımızın değerleri :)
Cok gecmis olsun canim portakal mandali ye bol bol
Cok gecmis olsun canim portakal mandali ye bol bol
Yiyorum canım yaa ilaç kullanmayinca ağır geçiyor boyle
Benimde öksürük ve burun akıntısı devam canım ama atesim yok şükür idare ediyorum
Evet haklisin havalarda tam hastalik havasi mumkun oldugunca insanlarla uzak temas kur:)
öksürüğe karbonatlı tuzlu su hazırladım. o azalttı öksrüğümü çok şükür. bide burnuma tuzlu su sıkıyorum. bunlarla toparlıyorum inşallahh. am iş yerinde hiç konuşamıyorum. konuşmaya başlayınca öküsürük krizine giiriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?