Merhaba kızlar kanda beta hcg yaptırdım. 64 çıktı. doktorum çok yeni HAMİLESİN dedi. Bende bu mutluluğumu sizinle paylaşmak istedim. Allah herkesin gönlüne göre verir umarım. Allah sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin...
benim de aynı midem bulanıyor yediğimi hazmedemiyorum bütün gece şişkinlik bitirdi beni bende çalışıyorum .Allah yardımcımız olsun.Kızlar çok halsizim tansiyonum düşüyor sürekli mide bulantısı ve yavaş yavaş kusmalar da başladı. Mide bulantısından iyi beslenemiyorum da.ve bunlara rağmen okula gitmek zorundayım öğretmenim.sizlerde durumlar nasıl,neler yapıyorsunuz bulantı ve halsizlik için
Ya kızlar çok iyi geldiniz bana vallahi moralim yerime geldi sayenizde ya kaç gündür kafamda kuruodum korkuyodum :) sayenizde gülüom
2 hafta sonra hepimiz bulantıdan dökülücez,hiç hafif bulantıyla atlatan görmedim ben inşallah bu başka olur ,fırtına öncesi sessizlik bu bencede
çok teşekkür ederim.tebrıkler
Çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin. hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın...Hayırlı olsun cnm Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin
benim 7. haftada kendini iyiden iyiye gösterdi sanki bu hafta(8.hafta) pik yaptı.Daha çok erken değil mi xanim bende de pek bişey yok daha ama ben fırtına öncesi sessizlik diye düşünüyorum
hoşbulduk canım çok teşekkür ederim..Hayırlı olsuuun hosgeldin canım :)))
benim 7. haftada kendini iyiden iyiye gösterdi sanki bu hafta(8.hafta) pik yaptı.
2 hafta sonra hepimiz bulantıdan dökülücez,hiç hafif bulantıyla atlatan görmedim ben inşallah bu başka olur ,fırtına öncesi sessizlik bu bencede
Ayyhh gercektenmıkac haftalıkken baslıyor tam olarak mıde bulantıları
Vallahi çok cicili bicili :) ben uzun süre bekledim çocuğumun olmasını o yüzden Allaha şükürler olsun bana bu suyguyu yaşamayı nasip etti. O yüzden ne desem yalan kız erkek hiç farketmio Rabbim hakkımda neyi hayırlı eğlediyse o kabulüm. Ben çocukları çok seviyorum. Erkek olursa anneye bağlı olur kız olursa babaya derler kızlarında cicili bicili şeyleri çok güzel oluo gerçekten. :)
sanki adet olacakmışım gibi belim ağrıyor. bişi olacak diye çok korkuyorum sizce normal mi?
amin canım.Senınkı çok normal zaten ya 6 haftadan sonra basliyormus Allah hepimizin yardımcısı olsun :)
6 haftadan sonra diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?