- 7 Eylül 2012
- 5.285
- 4.041
- 173
hangı ay da dogfun canım
ben baktım bozuk o takvım ekşi ekşi dıom bana erekk olcakdedı takvım resmen yaKızlar benımde ıcıme kız doguyor dayanamadım cın takvımınden baktım Kız cıkıyor sızde baktınız mı:)
banada kız doğuyor bole süslü püslü bişey yapcam bn onu ınşallah :))) hahayt
ben baktım bozuk o takvım ekşi ekşi dıom bana erekk olcakdedı takvım resmen ya
Amin canım senin nasıl gecıyor ılk haftaların
dur rusunda bakım türk takvımı yokmu bea hep yabancılarla halledıoz işimizi :)Aynen.banada öyle dedi bi de rus takvimi var o da kız dedi :)))
rus da da erkek dedı bı kaç arkadaşımda içime doğacak erkek senın deyıp duruo .... ben ne gzuel elbise hayalı fılan kuruodumda :) hayırlısı yalnız rus takvımınde babanın doğum tarıhı dıo bız meın deılız ekınler ekılırken haha :)Aynen.banada öyle dedi bi de rus takvimi var o da kız dedi :)))
baktım kız çıktı
rus da da erkek dedı bı kaç arkadaşımda içime doğacak erkek senın deyıp duruo .... ben ne gzuel elbise hayalı fılan kuruodumda :) hayırlısı yalnız rus takvımınde babanın doğum tarıhı dıo bız meın deılız ekınler ekılırken haha :)
Merhaba kızlar kanda beta hcg yaptırdım. 64 çıktı. doktorum çok yeni HAMİLESİN dedi. Bende bu mutluluğumu sizinle paylaşmak istedim. Allah herkesin gönlüne göre verir umarım. Allah sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin...
Canim bi belirtim yok aslinda dun bi sacma sapan seye aglama tuttu :) sonra gecti belim zaten 1 haftadir agrio onu saymiyorum. Suanlik bole:)
aa ne guzel kasım ayı hamıle kalanlarda bayag cok kız gorundu
allaım nolcak bu halımız :)Ahahaha:))) Ayy amaan keseyi gördükte cinsiyeti kaldı bizde ne alemiz ya
tebrıklerMerhaba kızlar kanda beta hcg yaptırdım. 64 çıktı. doktorum çok yeni HAMİLESİN dedi. Bende bu mutluluğumu sizinle paylaşmak istedim. Allah herkesin gönlüne göre verir umarım. Allah sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin...
Vallahi çok cicili bicili :) ben uzun süre bekledim çocuğumun olmasını o yüzden Allaha şükürler olsun bana bu suyguyu yaşamayı nasip etti. O yüzden ne desem yalan kız erkek hiç farketmio Rabbim hakkımda neyi hayırlı eğlediyse o kabulüm. Ben çocukları çok seviyorum. Erkek olursa anneye bağlı olur kız olursa babaya derler kızlarında cicili bicili şeyleri çok güzel oluo gerçekten. :)ayhnen canım ya kız cocuguna o kadar cok sey varkı ınsan alası gelıyor hep. Abımın oglu var ona hedıealırken hep heves edıyordum kız cocukları esyalarına hayırlı olur ınsallah.Kız erkek aslında farketmez ama ıste ınsan heves edıyor dımı :)
Hayırlı olsun cnm Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsinMerhaba kızlar kanda beta hcg yaptırdım. 64 çıktı. doktorum çok yeni HAMİLESİN dedi. Bende bu mutluluğumu sizinle paylaşmak istedim. Allah herkesin gönlüne göre verir umarım. Allah sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin...
Ahahaha:))) Ayy amaan keseyi gördükte cinsiyeti kaldı bizde ne alemiz ya
Ya 2015 Te çok erkek vardı bence bu sene kız senesi olxak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?