Kasım'da hamile olduğunu öğrenenler

Hamilelikte ne kadar çay içilebilir?
Sİyah çaydaki kafein miktarı yeşil çaydan daha fazladır bunun nedeni siyah çayın üretim aşamasında soldurma denilen işleme tabi tutulmasıdır. Yaklaşık olarak bir çay bardağı siyah çay 40 mg kafein içerirken bir bardak yeşil çay 20 mg kafein içerir. Buna göre gebelikte günde en fazla 5 bardak siyah çay veya 10 bardak yeşil çay tüketilmelidir

Ama bak ben gebelikte Yeşilçay adaçayı zararlı diye duydum bitki çayları na dikkat etmek lazim

Bitki çayı zararlıdır diye biliyorum.için arkadaşlar sadece çok koyu olmamak kaydıyla.......

Bende aynısıyım herkese söyleyesim var ama tam emin olamadığım için bişey diyemiyorum. Hayırlısıyla şu keseyi bi görebilirsek inşallah:) Allahım korusun hepimizi

Ayhh bende ıcım ıcıme sıgmıyor annemlere soylemek ıstıyorum ama 17 aralıkda doktor randevum var ona gıtmeden bırsey demek ıstemıyorum...

Bende ayniyim:) az once anneme gittim cebimde idrar testiyle bi cikaramadim cebimden gosteremeden eve geri geldim:) yarin kan testi yaptiriyim Allah nasip ederse esime solemek icin bisiler dusuncem. Sizler nasil solemeyi planliyosunuz

ben sabah esım evdeyken yapmıstım test hıc ıhtımal vermıyorduk hamıle yazısını gorunce sasırdım ılk algılayamadım sonra cok duygulandum esımde benle beraber gordu oda cok duygulandı cok farklı bır duyguya emınım esın cok sevıncek cok duygulanıcaktır.

Eşinle yemege gıdıp orda soyleyebılırsın yada guzel bır masa hazırlayop suprız yapabılırsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…