- 9 Temmuz 2012
- 398
- 203
- 53
Bende evde test yaptim çift çizgi:) yarin doktora gidiyorum bakalim kac haftalik benim minişimmmmmm
Sagol canim tam 1 sene ugrastim bu ay sürpriz oldu piyangodanhayırlı olsun canım:) Allah saglıklı bır sekılde kucagına almayı nasıp etsın
Bende evde test yaptim çift çizgi:) yarin doktora gidiyorum bakalim kac haftalik benim minişimmmmmm
Sagol canim tam 1 sene ugrastim bu ay sürpriz oldu piyangodan
benımde canım sıcak cay cekıyor ama ıcsem mı ıcmesemmı dıe arada kalıyorum sureklı :)
Hamilelikte ne kadar çay içilebilir?
Sİyah çaydaki kafein miktarı yeşil çaydan daha fazladır bunun nedeni siyah çayın üretim aşamasında soldurma denilen işleme tabi tutulmasıdır. Yaklaşık olarak bir çay bardağı siyah çay 40 mg kafein içerirken bir bardak yeşil çay 20 mg kafein içerir. Buna göre gebelikte günde en fazla 5 bardak siyah çay veya 10 bardak yeşil çay tüketilmelidir
Bitki çayı sakın içmeyin!Bitki çayı zararlıdır diye biliyorum.için arkadaşlar sadece çok koyu olmamak kaydıyla.......
Inşallah hayırlısı.Ne güzel canım ınsallah kan testınde guzel cıkar
Bende aynısıyım herkese söyleyesim var ama tam emin olamadığım için bişey diyemiyorum. Hayırlısıyla şu keseyi bi görebilirsek inşallah:) Allahım korusun hepimizi
Ben dayanamadım söyledim valla :) çok istiyordu benim için çok dua etti öğrenir öğrenmez söyledim :)Ayhh bende ıcım ıcıme sıgmıyor annemlere soylemek ıstıyorum ama 17 aralıkda doktor randevum var ona gıtmeden bırsey demek ıstemıyorum...
Bende ayniyim:) az once anneme gittim cebimde idrar testiyle bi cikaramadim cebimden gosteremeden eve geri geldim:) yarin kan testi yaptiriyim Allah nasip ederse esime solemek icin bisiler dusuncem. Sizler nasil solemeyi planliyosunuz
Ama bak ben gebelikte Yeşilçay adaçayı zararlı diye duydum bitki çayları na dikkat etmek lazim
bitki çayı ıcmıyorum bende canım sımdı sıyah cay yaptım sallama ısyerınde onu ıcıyorum ohh super geldı valla
bitki çayı ıcmıyorum bende canım sımdı sıyah cay yaptım sallama ısyerınde onu ıcıyorum ohh super geldı valla
İÇMEYİNN :)))Ohh afiyet bal şeker olsun yarasın:))) bende demleme içiyorum is yerinde :)))
İÇMEYİNN :)))
oy canoşş keşke ya :))) neyse az yokum gelcem 20 dk sonra INŞALLAH IYI HABERLERLENiye canın mi çekti gel sana da ismarlayayim
oy canoşş keşke ya :))) neyse az yokum gelcem 20 dk sonra INŞALLAH IYI HABERLERLE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?