- 9 Temmuz 2012
- 398
- 203
- 53
Ohh afiyet bal şeker olsun yarasın:))) bende demleme içiyorum is yerinde :)))
ohh ben yurt dısında calısıyorum burda ne yazık kı demeleme cay bılmıyorlar
Aa öyle mii .. neyse kuzum üzülme gel ben sana da ismarlarim
Ayy hadi git hayırlı haberle geri gel :)
canım ÇAY ÇEKTİ ÇAYIMIDA İÇTİM DEĞERİMDE ÖĞRENDİMMMM KALBİM TEMIZ KIZ YINE 23 LERDEN GTTIM :))) ILK DEĞER:43 IKI GUN SONRA:123 VE BUGUN YANI DORT GUN SONRA:623 YUUPPPPİİİİİİİİİİİİneden canın mı cektı canım :)
canım ÇAY ÇEKTİ ÇAYIMIDA İÇTİM DEĞERİMDE ÖĞRENDİMMMM KALBİM TEMIZ KIZ YINE 23 LERDEN GTTIM :))) ILK DEĞER:43 IKI GUN SONRA:123 VE BUGUN YANI DORT GUN SONRA:623 YUUPPPPİİİİİİİİİİİİ
1 SAATE VERIO KIZ BIZIM BURDAKI HASTANEHadi gözün aydın canım kan tahlılın ne cabuk cıktı
canım ÇAY ÇEKTİ ÇAYIMIDA İÇTİM DEĞERİMDE ÖĞRENDİMMMM KALBİM TEMIZ KIZ YINE 23 LERDEN GTTIM :))) ILK DEĞER:43 IKI GUN SONRA:123 VE BUGUN YANI DORT GUN SONRA:623 YUUPPPPİİİİİİİİİİİİ
Sen bi Harikasın dostumtebrik ediyorum saygılarımı arz ediyorum :)))
Sen bi Harikasın dostumtebrik ediyorum saygılarımı arz ediyorum :)))
ayhh ne guzell bızım burdakılerde bekletıyor 5 haftaya kadar
Bende 3 gun once ogrendim :) Rabbim herkesin gönlüne gore versin.
Az kalmıştır kuzum ya böylesi daha iyi sonra kendimizi yiyip bitiriyoruz telastan senin ne kadarlık simdi
ben cuma gunu ogrendım canım hamıle oldugumu 1-2 haftalık cıktı.Tam olarak nekadarlık onu bılemıyorum. senin ne kadarlık oldu canım
Cok tesekkur ederim :) kizlar öğrendim ama merak ediyorum kese ve kalp atışını. Onlardan sonra icim rahat edicek. Sizde oylemisiniz?
Ins kizlar. Hepimiz saglikla kucagimiza alalim. Ne zaman kese gorunur? Doktora ne zaman gitmeliyim? Benim doktor 3 hafta sonra bakiyormus. Sizce ne zaman ultrason bakılması gerekiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?