Kasım'da hamile olduğunu öğrenenler

Hadi gözün aydın canım kan tahlılın ne cabuk cıktı

Cok tesekkur ederim :) kizlar öğrendim ama merak ediyorum kese ve kalp atışını. Onlardan sonra icim rahat edicek. Sizde oylemisiniz?

Az kalmıştır kuzum ya böylesi daha iyi sonra kendimizi yiyip bitiriyoruz telastan senin ne kadarlık simdi

ben cuma gunu ogrendım canım hamıle oldugumu 1-2 haftalık cıktı.Tam olarak nekadarlık onu bılemıyorum. senin ne kadarlık oldu canım

I Izmirli_yagmur tebrık ederım canım hayırlı olsun.Hosgeldım aramıza masallah ne guzel cogalıyoruz :) Insallah hayırlısıyle bebegını saglıklı kucagına alırsın

ben cuma gunu ogrendım canım hamıle oldugumu 1-2 haftalık cıktı.Tam olarak nekadarlık onu bılemıyorum. senin ne kadarlık oldu canım

Orda hafta hesabı da mı farklı acaba canım ya son adet tarihine göre hesaplanıyor ya burda benim sat 23 ekimdi 5 hafta 3 günlük hamileyim yani

Ins kizlar. Hepimiz saglikla kucagimiza alalim. Ne zaman kese gorunur? Doktora ne zaman gitmeliyim? Benim doktor 3 hafta sonra bakiyormus. Sizce ne zaman ultrason bakılması gerekiyor?

Canim masallah degerlerin cok guzel artmis darisi basima insallah:)

Ins kizlar. Hepimiz saglikla kucagimiza alalim. Ne zaman kese gorunur? Doktora ne zaman gitmeliyim? Benim doktor 3 hafta sonra bakiyormus. Sizce ne zaman ultrason bakılması gerekiyor?

Beta hcg 1500 u geçince kese gorunur diyorlar . 5 6 haftalıkken kese 7 8 haftalıkken kalp atışı galiba ama kişiden kişiye degisiklik gosterebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…