- 5 Eylül 2014
- 116
- 62
- 18
Beta hcg 1500 u geçince kese gorunur diyorlar . 5 6 haftalıkken kese 7 8 haftalıkken kalp atışı galiba ama kişiden kişiye degisiklik gosterebilir
Senin kese gorundu mu?
Adetini dort gun gectikten sonra mi degerin 623 oldu benimde adetimi 3 gun gecti ve 648 degerim 7 aralik kese icin cagrdlr insllh gozukur çok korkuyorum gozukmeyecek diyecanım ÇAY ÇEKTİ ÇAYIMIDA İÇTİM DEĞERİMDE ÖĞRENDİMMMM KALBİM TEMIZ KIZ YINE 23 LERDEN GTTIM :))) ILK DEĞER:43 IKI GUN SONRA:123 VE BUGUN YANI DORT GUN SONRA:623 YUUPPPPİİİİİİİİİİİİ
ay sorma :) kız valla kendım stresım onu ıkı kat daha stres edıorum... internette araştrıorum araştırıom adamında işi var hanı sınıf defterı fılan dolduruo ..- pat teepsıne bı dıkılıom, aşkım araştrdım kımyasalda olabılır dışda olabılırmiş biz nie hemen ogrendık ya hadı deılsem aşkım napcaz of arkadaşlarada bahsettık az die
ALLAAAAAH İLLALLAH edio adam
KIzlar hamıle kaldıktan sonra sıyah cay ıcmeye davem ettınızmı yada ıcıyoırmusunuz?
Bende evde test yaptim çift çizgi:) yarin doktora gidiyorum bakalim kac haftalik benim minişimmmmmm
canım ÇAY ÇEKTİ ÇAYIMIDA İÇTİM DEĞERİMDE ÖĞRENDİMMMM KALBİM TEMIZ KIZ YINE 23 LERDEN GTTIM :))) ILK DEĞER:43 IKI GUN SONRA:123 VE BUGUN YANI DORT GUN SONRA:623 YUUPPPPİİİİİİİİİİİİ
648 ken gel 7 aralıkda dedılerse ınş gozukur bnde gtcem erkenden ama kısmet bakalım hayır canım bnm adet geçeli bayaı oluo geç dollenmeydı sanırım benımAdetini dort gun gectikten sonra mi degerin 623 oldu benimde adetimi 3 gun gecti ve 648 degerim 7 aralik kese icin cagrdlr insllh gozukur çok korkuyorum gozukmeyecek diye
snn hcg kaç çıktı kuzuu :)ben cuma gunu ogrendım canım hamıle oldugumu 1-2 haftalık cıktı.Tam olarak nekadarlık onu bılemıyorum. senin ne kadarlık oldu canım
I Izmirli_yagmur tebrık ederım canım hayırlı olsun.Hosgeldım aramıza masallah ne guzel cogalıyoruz :) Insallah hayırlısıyle bebegını saglıklı kucagına alırsın
648 ken gel 7 aralıkda dedılerse ınş gozukur bnde gtcem erkenden ama kısmet bakalım hayır canım bnm adet geçeli bayaı oluo geç dollenmeydı sanırım benım
teşekkürler tatlım hepımzıınkııı :)hayırlı olsun cnm
nayıııırr kan tahlılını bıle bı saat zor beklerken ıkı-3 hafta asla bekleyemem catlarım bnnne kadargeç giderseniz o kadar iyi kızlar. ben19 kasımdaki tahlilde 3206 idi hcg. 28 kasımda gittim ilk kezdoktora. hem kalp atışını duyduk hem susam tanesini gördük :) aklında soruda kalmıyor. acaba içinde bebek varmıydı hadi onu gördün acaba kalp atışını ne zaman duycam diye... en iyisi biraz beklemek
ilki kaçtı canım ıkıncıyı kaç gun sonra yaptrdınYa sabah test yaptırdım 2. Yi hala sonuç çıkmadı yrna kdr beklemek ne zormuş ne güzrl 1 saate alanlar vsr
nayıııırr kan tahlılını bıle bı saat zor beklerken ıkı-3 hafta asla bekleyemem catlarım bnn
Dr her iki gunde iki katina ciktifni dusunursek dedi 7 sinide kdr 6400 olur dedi648 ken gel 7 aralıkda dedılerse ınş gozukur bnde gtcem erkenden ama kısmet bakalım hayır canım bnm adet geçeli bayaı oluo geç dollenmeydı sanırım benım
ne kadargeç giderseniz o kadar iyi kızlar. ben19 kasımdaki tahlilde 3206 idi hcg. 28 kasımda gittim ilk kezdoktora. hem kalp atışını duyduk hem susam tanesini gördük :) aklında soruda kalmıyor. acaba içinde bebek varmıydı hadi onu gördün acaba kalp atışını ne zaman duycam diye... en iyisi biraz beklemek
şimdi bnm şuan 623 ya ayın 7 sınde kaç oluo değer kafam durdu ıkı katı hesaplasam bıle okadar cıkmıoDr her iki gunde iki katina ciktifni dusunursek dedi 7 sinide kdr 6400 olur dedi
şimdi bnm şuan 623 ya ayın 7 sınde kaç oluo değer kafam durdu ıkı katı hesaplasam bıle okadar cıkmıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?