Kasım'da hamile olduğunu öğrenenler

Ya sabah test yaptırdım 2. Yi hala sonuç çıkmadı yrna kdr beklemek ne zormuş ne güzrl 1 saate alanlar vsr

Adetini dort gun gectikten sonra mi degerin 623 oldu benimde adetimi 3 gun gecti ve 648 degerim 7 aralik kese icin cagrdlr insllh gozukur çok korkuyorum gozukmeyecek diye

Adetini dort gun gectikten sonra mi degerin 623 oldu benimde adetimi 3 gun gecti ve 648 degerim 7 aralik kese icin cagrdlr insllh gozukur çok korkuyorum gozukmeyecek diye
648 ken gel 7 aralıkda dedılerse ınş gozukur bnde gtcem erkenden ama kısmet bakalım hayır canım bnm adet geçeli bayaı oluo geç dollenmeydı sanırım benım

snn hcg kaç çıktı kuzuu :)

648 ken gel 7 aralıkda dedılerse ınş gozukur bnde gtcem erkenden ama kısmet bakalım hayır canım bnm adet geçeli bayaı oluo geç dollenmeydı sanırım benım

ne kadargeç giderseniz o kadar iyi kızlar. ben19 kasımdaki tahlilde 3206 idi hcg. 28 kasımda gittim ilk kezdoktora. hem kalp atışını duyduk hem susam tanesini gördük :) aklında soruda kalmıyor. acaba içinde bebek varmıydı hadi onu gördün acaba kalp atışını ne zaman duycam diye... en iyisi biraz beklemek

nayıııırr kan tahlılını bıle bı saat zor beklerken ıkı-3 hafta asla bekleyemem catlarım bnn

Canım ya sen kaç hafta kax gunluktun gördüğünde ben de gitmedim daha geçen hafta p.tesi 1687ydi bidaha yaptırmadım test gitmedim de bu cuma gitsem duyabiliriz miyim sence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…