- 25 Kasım 2015
- 583
- 241
- 18
- 32
sanmıorum canım olcaını ama araştıralım hemen netten :)Kızlar ya pek yeri değil ama sizin fikrinizi almak istiyorum sizce gebelik döneminde epilasyon un özellikle de agdanin bi zararı var mıdır ???
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...belikte-epilasyon-aleti-kullanilir-mi.331920/ yıne bu sıtede açmıişlar oku canım konuyuKızlar ya pek yeri değil ama sizin fikrinizi almak istiyorum sizce gebelik döneminde epilasyon un özellikle de agdanin bi zararı var mıdır ???
Kızlar ya pek yeri değil ama sizin fikrinizi almak istiyorum sizce gebelik döneminde epilasyon un özellikle de agdanin bi zararı var mıdır ???
epilasyon yaptırma canım ışın oluyor ya yapmıyorlar zaten devamlı agdaya gidiyordum. bende artık gitmiyorum 12. haftadan sonra gidicem ama genelde yaptırmışlar..cevremde de yaptıranlar vardı :)Kızlar ya pek yeri değil ama sizin fikrinizi almak istiyorum sizce gebelik döneminde epilasyon un özellikle de agdanin bi zararı var mıdır ???
Bunu bende cok merak edıyorum ona gore hatta bu hafta agdaya gıtsemmı gıtmessemmı kafamda sorular vardı
Seninle aramızda pek bişey yok :)) senin son durumun ne kese kalp atışı fln tamam mı
epilasyon yaptırma canım ışın oluyor ya yapmıyorlar zaten devamlı agdaya gidiyordum. bende artık gitmiyorum 12. haftadan sonra gidicem ama genelde yaptırmışlar..cevremde de yaptıranlar vardı :)
Buarada kızlar arada sızınde kasıklarınıza cok agrı gırıyormu ayrıca benım belım cok agrıyor sızde de varmı boyle sıkıntılar
evet bir gün var :) canımm bugün sabah biraz kan geldi hemen doktora gittik sıkıntı yok dedi ama gidene kadar neler yaşadım neler düşündüm anlatamam progestan diye bir destekliyici ilaç verdi. Hatta biraz kalp atışıda gördük :) ama haftaya tekrar gidicem. sende ne var ne yok :)
Anladım kuzum ua bende kararsızim işte 12 . haftayi beklesem mi şimdi yaptırıp huzura etsem mi bilemedjm
Ayy hadi ins :))) bizde bu cuma tam 6+0 olcaz ins Sata göre bende o gün gitmeyi düşünüyorum belki kalp atisini da duyarız diye gerçi daha kese yi görmeye bile gitmedik :)))
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...belikte-epilasyon-aleti-kullanilir-mi.331920/ yıne bu sıtede açmıişlar oku canım konuyu
Allah hayırlısını versin Canım umarım bebeğini görürsün onun orda oldugunu görmek çok güzel.. :)
ben bugün sıkıntı yaşamasaydım gidecektim ama erteledim..
bugün panikten aklıma bile gelmedi.. pazartesi kontrolde sorarım artık :)Dr a sorsaydin keşke ya bende cuma sormayı dusunuyorum
hayırlı olsun canım keseyi hangi hcg değeri ile gordun ? ve karından ultrasonlamı gordunmerhaba bende şuan 7.haftama girdim, keseyi gördüm haftasonu kalp atışlarını da duyucaz inş.
darısı hepinizin başına
Bitanem ben ilk hamileligimde suanki hamileligimde sanci ve lekelenmem oldu progestan alinca bi seyim kalmadi 1 hafta da agri ve lekelenme gecti Allahin izniyle sen de doktora git gececektir bazen boyle olabiliyo korkma bebisin birakmaz seni Allahin izniylesonu hüsran olacak diye öyle korkuyorumki bebeğimi kaybettikten sonra kendimi zor toparladım doktora gitmekten korkuyorum.1 -2 ay daha olmazsa çocuğun rahim filmi çekizez demişti dr inşallah gerek kalmaz hamileyimdir ama bu ağrı neci bu lekelenme ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?