- 7 Eylül 2012
- 5.285
- 4.041
- 173
Yok valla hiç düşünmedim aklımda hiç bisry yok senin var.mı :)
Güzel haberlerle inşallah tatlım :)Herkese gunaydin. Kızlar bugün kontrole gidicem dua edin hersey yolunda olsun. Annelik şimdiden zormuş
valla bana hep kızın olacak dediler erkek lafı hiç duymadım , kızım olursa yaşadığım sıkıntılara ilaç olsun diye adı DEVA olacak inşallah, erkek olursada oğluma bırakıcam o ne isterse sağlıklı sıhatli olsunda
Canım aynı durum bende de var dün çamur gibiydi hemen doktora gittim daha küçük ama keseyi de gördük doktor bana da progestan verdi bol bol su iç dedi fazla Agır seyler yapma dedi tutunma kanaması yada eski kan olabilirmiş
Günaydın kızlar nasılsınız
Günaydın kızlar nasılsınız
Fırtına öncesi sessizlik bitti dün akşam itibariyle mide bulantilarim başladı zor uyudum yaa
senin doktorun pozitifmiş yine bende üc gündür bir kac damla acik kahve akinti oldu doktor kese büyümesine ragmen %50 düsebilir dedi insanin pozitif doktorlara ihtiyaci var :)
Canım kacıncı haftanda basladı bulantıların?
Canım gecmıs olsunBat'tan kac gun sonra akıntı geldı canım
senin doktorun pozitifmiş yine bende üc gündür bir kac damla acik kahve akinti oldu doktor kese büyümesine ragmen %50 düsebilir dedi insanin pozitif doktorlara ihtiyaci var :)
:) en ufak şeylerde hele ilk gebeliklerde insan zaten korkuyo valla kendim yataktan kalkamasam gitmem hastaneye ama şimdi koşa koşa gittim :) ilaç verdi mi sana canım S sanatt0423senin doktorun pozitifmiş yine bende üc gündür bir kac damla acik kahve akinti oldu doktor kese büyümesine ragmen %50 düsebilir dedi insanin pozitif doktorlara ihtiyaci var :)
evet canım progynex diye bir ilac verdi
Günaydın csnim mide bulantısı başladı dün akşam. simdi biraz daha iyiyim şükür sen nasılsın :)
günaydın cnm biz iyiyiz seni sormalı?
bana progeston verdi canım salı günü o gün iki tane içtim başkada içmedim allaha şükür biş sorun olmadı o ilacı hiç duymadım genelde bunu veriyolarmış ebe bi arkadaşım var arayıp onada sormuştum kullanıyım diyeevet canım progynex diye bir ilac verdi
Gecmıs olsun canım hadı hayırlı olsun ınsallah cabucak gecer mıde bulantıların .Cubuk kraker, beyaz leblebı falan ye canım ıyı gelıyor mıde bulantısına
Bende ıyıyım dun aksam cok fena kasık agrılarım oldu korktum bıraz acaba dusuk sorunum mu olucak dıe...
Bende iyiyim canım nasıl gecıyor gunlerın doktora ne zaman gıdıceksın karar verdınmı hastane konusunda
kanaması yada lekesi olanlara veriyolarmış canım önlem amaçlı bebegin tutunmasına yardımcı oluyormuşbu ilaç niye cnm
Gecmıs olsun canım hadı hayırlı olsun ınsallah cabucak gecer mıde bulantıların .Cubuk kraker, beyaz leblebı falan ye canım ıyı gelıyor mıde bulantısına
Bende ıyıyım dun aksam cok fena kasık agrılarım oldu korktum bıraz acaba dusuk sorunum mu olucak dıe...
Bende iyiyim canım nasıl gecıyor gunlerın doktora ne zaman gıdıceksın karar verdınmı hastane konusunda
benimkini 7 haftalıkken dinledik 3 ay geç değil mi?Yok kontrole 1 ay sonra gel dedi ne zaman 3 aylik olunca duyuluyo heralde daha nokta mubarek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?