Kasım'da hamile olduğunu öğrenenler

Yok valla hiç düşünmedim aklımda hiç bisry yok senin var.mı :)

valla bana hep kızın olacak dediler erkek lafı hiç duymadım , kızım olursa yaşadığım sıkıntılara ilaç olsun diye adı DEVA olacak inşallah, erkek olursada oğluma bırakıcam o ne isterse sağlıklı sıhatli olsunda

Guzel isim :) Hayırlısı ins ya bende kız Hissediyorum bakalım nasip

senin doktorun pozitifmiş yine bende üc gündür bir kac damla acik kahve akinti oldu doktor kese büyümesine ragmen %50 düsebilir dedi insanin pozitif doktorlara ihtiyaci var :)

Fırtına öncesi sessizlik bitti dün akşam itibariyle mide bulantilarim başladı zor uyudum yaa

Canım kacıncı haftanda basladı bulantıların?

senin doktorun pozitifmiş yine bende üc gündür bir kac damla acik kahve akinti oldu doktor kese büyümesine ragmen %50 düsebilir dedi insanin pozitif doktorlara ihtiyaci var :)

Canım gecmıs olsun Bat'tan kac gun sonra akıntı geldı canım

böyle bir doktor olurmu ya ,meslekleri tamam ama karşıdakininde belki yıllardır beklediği ilk bebeği dir ,hay Allah

:) en ufak şeylerde hele ilk gebeliklerde insan zaten korkuyo valla kendim yataktan kalkamasam gitmem hastaneye ama şimdi koşa koşa gittim :) ilaç verdi mi sana canım S sanatt0423

Son düzenleme:
Günaydın csnim mide bulantısı başladı dün akşam. simdi biraz daha iyiyim şükür sen nasılsın :)

Gecmıs olsun canım hadı hayırlı olsun ınsallah cabucak gecer mıde bulantıların .Cubuk kraker, beyaz leblebı falan ye canım ıyı gelıyor mıde bulantısına

Bende ıyıyım dun aksam cok fena kasık agrılarım oldu korktum bıraz acaba dusuk sorunum mu olucak dıe...

günaydın cnm biz iyiyiz seni sormalı?

Bende iyiyim canım nasıl gecıyor gunlerın doktora ne zaman gıdıceksın karar verdınmı hastane konusunda

evet canım progynex diye bir ilac verdi
bana progeston verdi canım salı günü o gün iki tane içtim başkada içmedim allaha şükür biş sorun olmadı o ilacı hiç duymadım genelde bunu veriyolarmış ebe bi arkadaşım var arayıp onada sormuştum kullanıyım diye

iyiyiz şimdilik yine kendi doktoruma gidicem hafta içi izin alıcam mecbur ,hafta sonu sadece tüp bebek sonuçlarına bakıyormuş.bu cumartesi değil haftaya cumartesiye gün verdi 1 defalık ama ben önümüzdeki hafta içi birgün giderim şimdi birde çocukla zor olur gitmek havada soğudu

Allah korusun kuzum ya kötü düşünme iyi düşünelim iyi olsun ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…